Skocz do zawartości

Middle-earth: Shadow of Mordor

Featured Replies

Opublikowano

Jak ktoś zagra, niech napiszę o systemie walki i Nemesis. Kolejnej głupiej gry dla Januszy gamingu, kijem od szczotki nie ruszę. W najbliższych dniach, premiera The Evil Within i Aliena, to i przy okazji powód do kupna PS4 się znajdzie.

• Odpowiedzi 388
  • Wyświetleń 54,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• od samego początku walki są łatwe a jak dopakujemy postać to lejemy każdego bez najmniejszych problemów. szału nie ma, fajna gierka na rozluźnienie po pracy.   fabuły nie oceniam bo wszystkie cutsc

• Idź stąd  trollu i daruj sobie wyskakiwanie (kierownik, nadęty itp) co post z tą prywatą wieśniaku, którego nie stać na konsole (i potem straszny ból dupy w każdym temacie) bo na ciociorke wszystko wy

• Także Twoja ocena nikogo. Dziękuję.

Opublikowano
  W dniu 26.09.2014 o 12:38, Pryxfus napisał(a):

W dniu 26.09.2014 o 11:38, bluber napisał(a):

Totalnie nie podchodzi mi ta gra, smierdzi grami od ubisoftu, zerżnięte wszystko od batmana i ac, grafika na tym materiale IGN słaba (podłoża jak z ps2). Nie rozumiem hajpu.

Władcy Pierścieni pewnie też nie lubisz?

Od czasów Powrotu Króla na PS2 czekam na dobra grę z uniwersum LOTR, mam nadzieję, ze Shadow of Mordor da radę :)

Lubię, ksiązki i pierwszą część filmu. Klimatem mi odpowiada, ale mówie te wszystkie znaczniki, zwolnienia czasu podczas strzelania z łuku i reszta syfu w ogóle mi się nie podoba.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Czy wersja na xbona znowu będzie jakoś upośledzona ? Z tego co widzę to recki dotyczą ps4 i pc.

Opublikowano

Pewno 900p 

Opublikowano

Świetna gra, prócz skakania nie ma nic wspólnego z ac jak dla mnie.

Do tego dosyć wymagająca, klimat ekstra, system walki bardzo fajny.

Grafika bardzo dobra, tylko tam jakieś ząbki widać.

Opublikowano
  W dniu 26.09.2014 o 13:33, bluber napisał(a):

W dniu 26.09.2014 o 12:38, Pryxfus napisał(a):

W dniu 26.09.2014 o 11:38, bluber napisał(a):

Totalnie nie podchodzi mi ta gra, smierdzi grami od ubisoftu, zerżnięte wszystko od batmana i ac, grafika na tym materiale IGN słaba (podłoża jak z ps2). Nie rozumiem hajpu.

Władcy Pierścieni pewnie też nie lubisz?

Od czasów Powrotu Króla na PS2 czekam na dobra grę z uniwersum LOTR, mam nadzieję, ze Shadow of Mordor da radę :)

Lubię, ksiązki i pierwszą część filmu. Klimatem mi odpowiada, ale mówie te wszystkie znaczniki, zwolnienia czasu podczas strzelania z łuku i reszta syfu w ogóle mi się nie podoba.

wersje reżyserskie znacznie naprawiły cz. 3. 

reszta znanych recenzji:

• Joystiq: 5/5
    • Polygon: 9.5
    • IGN: 9.3
    • Gaming Age: A-
    • HardcoreGamer: 9
    • Playstation Lifestyle: 9
    • Shacknews: 9
    • Gamefront: 9
    • The Escapist 4.5/5
    • Gamesradar: 4.5/5
    • EGM: 8.5
    • Game Informer: 8.25
    • Cheat Code Central: 88/100
    • Gamesbeat: 80/100
    • Gamespot: 8
    • Eurogamer: 8
    • GamesTM: 8
    • Destructoid: 6
    • Kotaku: YES
    •  

<ok>

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

1080p 60fps dla PS4 potwierdzone

i blokada na betonowe 30fps

Opublikowano

zastanawialem sie nad wersja na konsole, ale kupilem dzisiaj klucz na stema za 25€.

Opublikowano
  W dniu 26.09.2014 o 20:29, Fanek napisał(a):

1080p 60fps dla PS4 potwierdzone

Jesli bedzie spadac ciagle ponizej to nie wiem czy jest sens tym chwalic, wolalbym juz zeby dali sobie spokoj z takimi zagrywkami byle tylko miec naglowek.

Opublikowano

jak nie są to duże wahania to ja nie widze w tym niczego dziwnego

a co na PC masz w każdym momencie betonowy fps? tam to jest dopiero rozrzut klatek

Opublikowano

Tylko ze na PC jak masz wystarczajacy sprzet mozesz sobie na dowolnej wartosci zablokowac FPS, nawet na 120 :ermm:. Na konsolach oczekuje jednak pewnej stabilnosci, albo robimy 30, albo 60, zadne pomiedzy.

Jak slysze haslo "unlocked 60 fps" to az mnie na wymioty zbiera, KZ:SF nauczyl mnie ze z reguly to 60 jest wtedy jak patrzysz w ziemie stojac w miejscu.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

O istnieniu gry dowiedziałem się przy okazji wysypu recenzji. Wygląda nieźle, akurat nie mam teraz przez parę dni w co grać, więc będzie jak znalazł. Aha, te wskaźniki/ikonki można podobno wyłączyć na szczęście.

Opublikowano
  W dniu 27.09.2014 o 18:17, bart-blank napisał(a):

na x1 gra płynnie działa, nie uświadczyłem spadku klatek

a skąd już masz gre tydzień przed premierą ?

Opublikowano

proerdery rozsyłają od piątku

dfpJBfz.jpg

Opublikowano

Właśnie jak to jest z tą premierą wersji ps4 u nas? Bo różne serwisy podają zgoła inne daty: gram.pl - 7.10.2014, gry-online 3.10.2014, sprzedawcy na allegro 1.10.2014

Opublikowano

3.10.2014,

Opublikowano

oj to sorry może wprowadziłem w pomyłke, to z reedita ktoś z UK

Opublikowano

Dla zainteresowanych pierwsze 25 minut gry:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
  W dniu 28.09.2014 o 09:50, bart-blank napisał(a):

Z otchłani mordoru ;)

W jakiej rozdzielczości śmiga gra? 

Opublikowano

Oczywiscie jedyna prawilna wersja w glorious 1080 juz sciagnieta dzieki Lordowi Gabenowi czeka na odpalanie juz za kilka godzin. A co tam na podsprzecie slychac? Dalej linie liczycie i pixele? A nie, bo jeszcze pare dni czekania.

WtUKeVh.jpg