Skocz do zawartości

Middle-earth: Shadow of Mordor

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Totalnie nie podchodzi mi ta gra, smierdzi grami od ubisoftu, zerżnięte wszystko od batmana i ac, grafika na tym materiale IGN słaba (podłoża jak z ps2). Nie rozumiem hajpu.

Władcy Pierścieni pewnie też nie lubisz?

Od czasów Powrotu Króla na PS2 czekam na dobra grę z uniwersum LOTR, mam nadzieję, ze Shadow of Mordor da radę :)

Lubię, ksiązki i pierwszą część filmu. Klimatem mi odpowiada, ale mówie te wszystkie znaczniki, zwolnienia czasu podczas strzelania z łuku i reszta syfu w ogóle mi się nie podoba.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Świetna gra, prócz skakania nie ma nic wspólnego z ac jak dla mnie.

Do tego dosyć wymagająca, klimat ekstra, system walki bardzo fajny.

Grafika bardzo dobra, tylko tam jakieś ząbki widać.

Opublikowano (edytowane)

Totalnie nie podchodzi mi ta gra, smierdzi grami od ubisoftu, zerżnięte wszystko od batmana i ac, grafika na tym materiale IGN słaba (podłoża jak z ps2). Nie rozumiem hajpu.

Władcy Pierścieni pewnie też nie lubisz?

Od czasów Powrotu Króla na PS2 czekam na dobra grę z uniwersum LOTR, mam nadzieję, ze Shadow of Mordor da radę :)

Lubię, ksiązki i pierwszą część filmu. Klimatem mi odpowiada, ale mówie te wszystkie znaczniki, zwolnienia czasu podczas strzelania z łuku i reszta syfu w ogóle mi się nie podoba.

wersje reżyserskie znacznie naprawiły cz. 3. 

reszta znanych recenzji:

• Joystiq: 5/5
    • Polygon: 9.5
    • IGN: 9.3
    • Gaming Age: A-
    • HardcoreGamer: 9
    • Playstation Lifestyle: 9
    • Shacknews: 9
    • Gamefront: 9
    • The Escapist 4.5/5
    • Gamesradar: 4.5/5
    • EGM: 8.5
    • Game Informer: 8.25
    • Cheat Code Central: 88/100
    • Gamesbeat: 80/100
    • Gamespot: 8
    • Eurogamer: 8
    • GamesTM: 8
    • Destructoid: 6
    • Kotaku: YES
    •  

<ok>

Edytowane przez nobodylikeyou
Opublikowano

1080p 60fps dla PS4 potwierdzone

Jesli bedzie spadac ciagle ponizej to nie wiem czy jest sens tym chwalic, wolalbym juz zeby dali sobie spokoj z takimi zagrywkami byle tylko miec naglowek.

Opublikowano

jak nie są to duże wahania to ja nie widze w tym niczego dziwnego

a co na PC masz w każdym momencie betonowy fps? tam to jest dopiero rozrzut klatek

Opublikowano (edytowane)

Tylko ze na PC jak masz wystarczajacy sprzet mozesz sobie na dowolnej wartosci zablokowac FPS, nawet na 120 :ermm:. Na konsolach oczekuje jednak pewnej stabilnosci, albo robimy 30, albo 60, zadne pomiedzy.

Jak slysze haslo "unlocked 60 fps" to az mnie na wymioty zbiera, KZ:SF nauczyl mnie ze z reguly to 60 jest wtedy jak patrzysz w ziemie stojac w miejscu.

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

O istnieniu gry dowiedziałem się przy okazji wysypu recenzji. Wygląda nieźle, akurat nie mam teraz przez parę dni w co grać, więc będzie jak znalazł. Aha, te wskaźniki/ikonki można podobno wyłączyć na szczęście.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Dla zainteresowanych pierwsze 25 minut gry:

Edytowane przez DonSterydo