Skocz do zawartości

Middle-earth: Shadow of Mordor

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jedna rada dla tych co zaczynają. Pchnijcie fabułę na początku do tak 10-11 misji aby odblokować specjalną umiejętność. Warto! Niestety niektóre umiejętności zdobywamy wraz z progresem fabuły dlatego warto je odblokować zanim zaczniemy robić side questy.

Kobieta pojechała do rodziny, więc dziś po pracy będzie granie całą noc. :)

Edytowane przez blantman
Opublikowano (edytowane)

Dobra, widzę że dobre opinie. Tak więc dziś nabęde.

Edit: i uja kupiłem. Przejechałem dziś całem miasto. Empiki, MM itp. Nigdzie nie ma, tylko wersje na PC, której wiadomo nikt nie kupi bo można z zatoki sobie wziąć. Co za debile:( a że 8.10 kupuje NBA 2K15 i Drivecluba więc wezmę jak stanieje.

Edytowane przez balon
Opublikowano (edytowane)

Zaczalem swoja przygode z Mordorem i mam takie pytanie - warto robic wszystkie misje poboczne i znajdzki na biezaco czy lepiej pchac do przodu watek glowny a reszte zostawic na pozniej?

Edytowane przez hav3n
Opublikowano

Zaczalem swoja przygode z Mordorem i mam takie pytanie - warto robic wszystkie misje poboczne i znajdzki na biezaco czy lepiej pchac do przodu watek glowny a reszte zostawic na pozniej?

Lepiej pchnąć fabułę bo ze względu na postępy w niej nasza postać zyskuje nowe umiejętności.

• Plusik 1
Opublikowano

Ramu mam 8gb, grafika GTX 570, i5 2500-3,30GHz i nie wiem czy będę grać na low czy high ujdzie lol. Nie mówię, że wszystko na maxa, ale low i medium, to słaba opcja i odpuszczę wersje Pc. 100zł bym dał, 200zł na wersje konsolową mi szkoda. 

Opublikowano (edytowane)

@ niebo

Warto na początku iść do przodu dla pozyskania paru nowy skilli które dostajesz tylko za główne misje, później przyjemniej robi się resztę, choć jak masz coś do zebrania to zbierz to :P

Edytowane przez Soul
Opublikowano

Ogrywam od wczoraj na PS4. Póki co, gierka mega fajna. Graficznie daje radę, tekstury ostre no  i przede wszystkim płynność. Tak walka powinna wyglądać w AC - płynne przejścia i piękne cięcia ;)

Bajer z orkami liderami bardzo fajny, mam nadzieję, że będzie tylko lepiej.

• Plusik 1
Opublikowano

Bajer z orkami liderami bardzo fajny, mam nadzieję, że będzie tylko lepiej.

będzie. jestem w okolicach 40%, a na liczniku już 20h. odpalam grę z zamiarem pchnięcia fabuły, a tu pierwsza grupa Uruków i już nie mogę się oprzeć wycięciu w pień kolejnych grup tych pokrak. mijają 3h, a ja nie ruszyłem przez ten czas ani jednej misji dostępnej na mapie. sama zabawa z systemem nemesis, by mi wystarczyła... a tu jeszcze udane misje fabularne. no i Troy Baker w roli głównej. mocny kandydat do goty.
Opublikowano

Troy podkłada głos pod Taliona? A ja się cały czas zastanawiałem skąd ten głos znam :D

ta, Talion nawet z gęby jakby podobny. tylko nie tak podłużna twarz jak u Troya.

dzisiaj znów to samo. włączam grę i się uganiam za kapitanami, a fabuła jak stała, tak stoi. piękny ten tryb nemesis. piękna ta gra.

• Plusik 2