kacprzak1991 196 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Mam opcje kupić podstawowa wersje za 55 zł wiec chyba nie majątek. A sam plus oficjalnie 27 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Grneralnie gra dostanie latke na Pro? A nie ze bedzie to osobno do kupienia aby miec ficzery graficzne itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 To łatkę na PRO? Żeby widzieć więcej odcieni brązu i szarości??? Przecież ta gra momentami wygląda jak z PS3 - co oni chcą tam podbić? Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Będzie po prostu rozdzialka 4k Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Dzis zakupiłem i pograłem z 2 godzinki. Gra całkiem przyjemna jak narazie. Co do questow, walki i samego rozwoju postaci mocno przywodzi mi na myśl mad maxa przy którym bawiłem sie swietnie. Ale to narazie wstępna opinia, zobaczymy z czasem jaka bedzie ogólna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 26 października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 października 2016 Jeśli podobał Ci się Mad Max to tu powinno być nawet lepiej, bo mimo podobnej powtarzalności i monotonii, Shadow of Mordor oferuje nawet jakąś namiastkę fabuły, w przeciwieństwie do przygód Rokatansky'ego Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 Jakieś 5 h z hakiem za mną i chyba musze stwierdzić ze przy mad maxie bawiłem sie lepiej. Podchodziłem do gry z obrazem tych wszystkich 10/10 i game award i narazie czuje lekki zawód. Troche irytują sytuacje jak poluje na jakiegoś dowódcę i w trakcie walki jeszcze 2 sie pojawia, pomijając fakt ze z 20 orków mnie otacza i niestety wiem jak skonczy sie pojedynek jesli nie zaczne uciekać :o pewnie to powód jeszcze nie do konca dopasionej postaci ale także misje główne według mnie kuleja. Złapałem sie na tym ze nie chce mi sie ich zaczynać jesli juz jedna czy dwie przed chwila ukończyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 Ta gra blyszczy jak sam sobie tworzysz questy bo chcesz kogos wypromowac. Jak grasz po prostu zeby pozabijac wszystkich to po czasie moze wkrasc sie monotonia. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 27 października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 października 2016 W sensie ze podkładam sie zawsze konkretnemu przeciwnikowi? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 28 października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 października 2016 Tak. Albo robisz questy dla niego typu recrutiment itd. a pozniej nasylasz go na inna ekipe z tego co pamietam to trofea w tej grze sa stworzone tak, zeby zachecic do eksperymentowania, wiec jak sam nie masz pomyslu to zerknij na liste pucharkow. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 28 października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 października 2016 Na tym etapie gry chyba jeszcze nie mam takich możliwości ;p ale po ukończeniu wątku głównego napewno sie troche pobawię Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 1 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 Gra zdecydowanie zyskuje z czasem. Tj. na początku wręcz czasem nie chciało mi sie odpalać gierki to po zapoznaniu sie z cała mechanika nemezis, ktora jest rozwijana z fabuła, to teraz sie chce grać i grać ;d cos czuje ze bedzie platynka Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) Miał ktoś problem z trofeum płomienie zemsty? Wydaje mi sie ze zrobiłem to juz wiele razy na tych typach z dwoma bronmi i nic nie wpadło... Dobra wlecialo Edytowane 4 listopada 2016 przez kacprzak1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 25 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 Kurcze, jestem pozywynie zaskoczony, obawiałem sięże gra będzie nudna, ale co ciekawe niby tylko wyżynamy orkowe ścierwa ale mam już jakieś 6h na liczniku a wcale mi się nie znudziło. Pozytywnie zaskoczony też jestem trudnością gry, nie jest to samograj, aktualnie muszę dopaść 4 wodzów ale żeby to zrobić wpierw trzeba przesłuchać kapitanów co jest chyba najtrudniejsze w tym zadaniu bo nie łatwo ich spotkać tak żeby byli sami i można było ich w spokoju przesłuchać bez narażania siena ataki orków Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 25 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 Pograj dłużej to poziom trudności drastycznie spadnie mam platyne w tej gierce wiec troche w nia pograłem i mimo wszystko uważam ze z czasem monotonnia sie zauważalnie wkrada. Mimo wszystko takie 7/10. Najmilej wspominam chyba te finishery;p Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 25 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2016 Pograj dłużej to poziom trudności drastycznie spadnie mam platyne w tej gierce wiec troche w nia pograłem i mimo wszystko uważam ze z czasem monotonnia sie zauważalnie wkrada. Mimo wszystko takie 7/10. Najmilej wspominam chyba te finishery;p No przy platynowaniu pewnie można się trochę"ponudzić", ale raczej tego nie planuje, no ja jeszcze bardzo lubię klima śródziemia więc to też na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 27 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2017 gram sobie, gram w ten tytuł i każdego kolejnego dnia już coraz mniej mam mocy do tej gry. dla mnie to wzięto uniwersum ( to też za dużo powiedziane ) LOTR, ktoś wpadł na pomysł nemesis, kto inny że damy walkę z Batmana i punkty orientacyjne czyli wieże. I do tego wszystkiego dowalimy "fabułę", Najbardziej wkurza mnie fakt, że ten świat jest taki nijaki, to wszystko jest do siebie tak podobne że masakra. Nikt nie zadał sobie trudu żeby stworzyć tu jakieś ciekawe lokacje żeby rozgrywać tam misje główne, Zamiast tego mamy połacie identycznych terenów. Dlatego nie mogę uwierzyć, że ktoś tak przejechał się po temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 Jak ktoś poszukuje, to jest obecnie promo na XONE (20 zł) oraz na PC (ok 16 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 (edytowane) A jeszcze bardziej : gra dostępna jest obecnie do przetestowania za darmo na wszystkich platformach do 9. lipca. :) Edytowane 6 lipca 2017 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 Ja tam akurat lubię przytulić na własność i kolekcjonować backloga Cytuj Odnośnik do komentarza
ZupaPomidorowa 3 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 Zastanawiam się nad zakupem i jedyne co mnie jeszcze powstrzymuje to fakt, że nie znam lore władcy pierścieni i czy da radę bez tego wczuć się w klimat i ogarnąć różne motywy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 Ważne, żebyś znał srol Batmana i Assassina, bo to właśnie te gierki są wyraźną inspiracją :) Władca Pierdzieli jest mi w sumie obojętny, Smeagola znam i tyle. Mordor jest jednak strasznie ponury i nudny - coś jak Sosnowiec, tylko mieszkańcy przystojniejsi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2017 Jakbyś znał srol tylko płakałbyś co robią z licencją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 Jeśli chodzi o srol tego middle earth to jest w skrócie mówiąc gunwo. Tak jak Czekolada napisał, można płakać. Grać to pograć można ale napisać, coś o fabule w tej grze to jest ujma na mym sercu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 coś o fabule w tej grze to jest ujma na mym sercu. ku,rwa jak ty coś pier.dolniesz to nie ma co zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi