Frantik 2 567 Opublikowano 5 października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) do usunięcia Edytowane 5 października 2017 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 24 września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 września 2018 (edytowane) Witam, skuszony po bardzo dobrym Batman: Arkham Knight, zakupiłem edycję GOTY Shadow of Mordor. Pomijając że gierka jest dużo słabsza od B:AK i do bólu powtarzalna oraz monotonna(chwalony tryb Nemesis to zwykle mydlenie oczu ponieważ przeciwników i tak wykańcza się przeważnie jednym sprawdzonym sposobem czytaj znów jedno i to samo...) ale szczytem już jest, że w wersji potencjalnie poprawionej po rozpoczęciu gry poszedłem swoją ścieżka, a nie wyznaczona przez twórców (w końcu jest to chyba gra ze światem otwartym?) i teraz pozbierałem już trochę runów i innego badziewia żeby dopakowac pseudo Aragorna, ale nie mogę uruchomić żadnej misji związanej z główna fabuła. Po wejściu do trybu Nemesis pokazuje mi się, któryś z kapitanów zaznaczony na żółto, ale na mapie za Chiny ludowe nie ma żółtej tarczy głównej fabuły. Miał może ktoś taki przypadek? Edytowane 24 września 2018 przez Milo Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 października 2018 A nie musisz złapać jakiegoś orka co jest zaznaczony na zielono na mapie (jako Worm) i wyciągnąć z niego informacje gdzie przesiaduje kapitan? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Postanowiłem wrócić do Shadow of Mordor by wić 100% przed Shadow of War i kieruje pytanie do tych, którzy czyścili wszystko - czy misje związane z systemem nemesis nie mają końca (te zaznaczone na czerwono i niebiesko)? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Jestem na 90% pewien, że są nieskończone. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 23 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2020 Ja też chciałem wbić platynę i się nie udało. Został mi jeden pucharek A MIGHTY DOOM , ale niestety nie chciał się wydropić a próbowałem chyba z 15 razy. Ostatecznie odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 11 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2022 O fak, to tam było coś online? To pewnie też nie wbiję, a chciałem wrócić ostatnio. EDIT: Według fachowców, jeśli masz najnowsze patche to masz 0 trofeów online: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 11 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2022 3 godziny temu, Wredny napisał: O fak, to tam było coś online? To pewnie też nie wbiję, a chciałem wrócić ostatnio. EDIT: Według fachowców, jeśli masz najnowsze patche to masz 0 trofeów online: O kurcze to może i ja wrócę, pamiętam, że dałem sobie spokój po tym pucharku, że kilku dowódców musiało ubić innego. Za nic nie mogłem tego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 12 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2022 Mi brakuje jednego pucharka do platyny, ale po kilku godzinach próbowania sobie odpuściłem. Szkoda nerwów jak 90% sukcesu zależy od przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 21 listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2022 Gra robi wrażenie, ale przez pierwsze dwie godziny. Fajny, nieoklepany setting, system nemesis, ogólnie klimat Mordoru, ale... no właśnie, nic poza tym. Po tych kilku godzinach gra męczy, fabuła nie zachwyca, a schematyzm i grind nie zachęca do grania. Grałem na raty, w sumie przez kilka miesięcy i udało się zmęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 24 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2023 W dniu 12.03.2022 o 09:51, LukeSpidey napisał: Mi brakuje jednego pucharka do platyny, ale po kilku godzinach próbowania sobie odpuściłem. Szkoda nerwów jak 90% sukcesu zależy od przypadku. Tego Ci brakuje? Ja też próbowałem i mnie to wkurzało, ale na forum PSN Profiles jest fajny post, po instrukcjach z którego wbiłem to za pierwszą próbą: https://forum.psnprofiles.com/topic/20457-best-method-for-a-mighty-doom-level-25-rune/ Oczywiście trochę trzeba czasu spędzić na "wychowaniu" takiego Warchiefa i obsadzeniu jego bodyguardów swoimi kapitanami (mój miał trzech - wszyscy moi "zdrajcy"), ale metoda jest 100% skuteczna - po prostu to oni muszą zadać mu śmiertelny cios (możesz go sołabić, ale ogólnie to niech oni go sobie tłuką, a Ty i tak będziesz miał zajęcie, bo zewsząd będzie się sypać pełno orków) i wtedy zawsze dropnie runa o porządanym, a nawet większym levelu. Wróciłem do tego ostatnio i okazało się, że fabularnie miałem 89%, więc stwierdziłem, że dociągnę do końca, a przy okazji wbiję trofki, no i wpadła platynka. Teraz gram w pierwsze DLC i tam to dopiero jest jeden upierdliwy puchar, za który nawet nie wiem, czy będę się brał. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 25 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2023 @Wredny Dokładnie. Też czytałem ten post, ale jakoś mi nie szło. Nie pamiętam już, czy brakowało mi cierpliwości czy coś w tym stylu. Oczywiście widok jednego brakującego pucharka bolał, ale już mi przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi