balon 5 326 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 Idź stąd trollu i daruj sobie wyskakiwanie (kierownik, nadęty itp) co post z tą prywatą wieśniaku, którego nie stać na konsole (i potem straszny ból dupy w każdym temacie) bo na ciociorke wszystko wydaje, teraz lepiej, tak chcesz rozmawiać ? Z mojej strony koniec OT 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 sam się zachowujesz jak wieśniak a potem komuś wypominasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 I jak tu nie kochać forumka... Hehehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 (edytowane) Typ nie gral a juz wie i ocenil. To jest gosc. Edytowane 14 października 2014 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 14 października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 października 2014 (edytowane) Wczoraj skończyłem gierke, ahh cudowna giera, ale pewno dlatego że jestem geekiem LOTR'a i po prostu śródziemie to dla mnie drugi dom. Generalnie zostałem mile zaskoczony przez fabułe bo nie spodziewałem się tak dużo nawiązań do oryginalnych dzieł tolkiena. Tak właściwie nie mam nic jej do zarzucenia, system nemezis to system seller naprawde świetna sprawa, graficznie na PS4 jest bardzo soczyście, muzycznie powiem ze bylo milo ale generalnie dość rzadko można coś usłyszeć tak naprawde. System walki bardzo dobry każda walka to przyjemność i wyzwanie, choć faktycznie pod koniec postać robi sie zbyt OP i nie ma już wyzwania. Kolejny plus to napewno poboczne misje i jakies znajdźki ktoryc zazwyczaj mi sie nie chce robic/szukac a tutaj wszystko zebralem Jedyne co mnie zawiodla ostatni "pojedynek" press x to win! Ode mnie 10/10 za swiat i historie jak ktos nie lubi Tolkiena to niech sobie odejmie jedno oczko ! A teraz ide polowac na Obcych PEACE! Edytowane 15 października 2014 przez Krzysztof Tomczak Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 No i "Lezard Valeth" daje radę jako Gollum.Liam O'brien sprostał zadaniu, nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Jestem po intensywnej zabawie i po około 50 godzinach, stałem się Panem Mordoru, zdobywając platynę. Gra bardzo przyjemna, totalny slasher z elelmentami rpg. Walka to taki miks assassina z batmanem i na początku wcale nie jest taka łatwa, jakby się zdawało. Na początku walka z trzema przeciwnikami może skończyć się szybkim zgonem (a jeśli przyplącze się jakiś karagor to już nie ma przebacz) a jedyną taktyką jest skradanie. Jednakże po każdej zdobytej mocy, po każdej runie czujemy, że zaczynamy rządzić i walka z trzydziestką jest jak spacerek po parku. Do tego przyjemne znajdźki, polowania i wybawienie dla niewolników urozmaicają grę. Poznajemy kawałek historii Śródziemia, spotykamy Golluma, widzimy Saurona nie tylko w zbroi i poznajemy historię pierścieni. I jedni uważają to za plus, inni za minus i pogwałcenie, czy może odejście od kanonu Tolkiena. Dla mnie kwestia Śródziemia była obok - miły dodatek ale dziejący się koło dekapitacji uruków. Naprawdę, gra nie nudziła mi się wcale, nawet gdy nie posuwałem akcji do przodu - walka i likwidacja niemilców daje dużo frajdy. Jest to jedna z milszych niespodzianek "growych" tej jesieni i moja ocena to 8+/10. Polecam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Nemesis jest super, teraz tego systemu użyć i stworzyć grę w uniwersum Conana (system walki też można skopiować, a co !). Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Ja właśnie kupiłem zobaczymy dlaczego takie dobre oceny i opinie. Dla mnie na starcie twórcy mieli duży plus, że nie robili wersji na stare trupy PS360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Przecież są wersję na pastgeny, ale ponoć bez systemu nemesis. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Loo fakt ale fail z mej strony. Dzięki za czujność, już odebrałem im tego plusa ale grę i tak w pt biorę Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 15 października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 października 2014 Balon po części miałeś racje w końcu za wersję na poprzednią generację odpowiada już inny dev Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 16 października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 października 2014 (edytowane) aaaa no tak tak można robić w ostateczności. Np tak z Forzą Horizont zrobili i "plebs" dostał swoją wersję żeby nie sapał i posiadacze łona dostali z tym, że wypasioną i znacznie lepszą edycję. Wilk syty i owca cała. Czyli pół okejki dla wydawcy! Edytowane 16 października 2014 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 października 2014 Można cykać foty w grze po apdjecie ale da się je gdzieś wysłać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 833 Opublikowano 16 października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 października 2014 share->fb, twitter albo po prostu na usb jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 października 2014 Można cykać w samej grze po naciśnięciu grzybka. Coś ala fotki w forza. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 16 października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 października 2014 od samego początku walki są łatwe a jak dopakujemy postać to lejemy każdego bez najmniejszych problemów. szału nie ma, fajna gierka na rozluźnienie po pracy. fabuły nie oceniam bo wszystkie cutscenki przewijam, pewno jakieś govno 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 października 2014 Dobre prowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 16 października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 października 2014 fabuły nie oceniam bo wszystkie cutscenki przewijam, pewno jakieś govno Także Twoja ocena nikogo. Dziękuję. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 16 października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 października 2014 od samego początku walki są łatwe a jak dopakujemy postać to lejemy każdego bez najmniejszych problemów. szału nie ma, fajna gierka na rozluźnienie po pracy. fabuły nie oceniam bo wszystkie cutscenki przewijam, pewno jakieś govno Bluber Team 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 17 października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 października 2014 Dobra pograłem godzinę. Zabiłem pierwszego kapitana, zrobiłem jedną misję poboczną i jakoś tak nijako. Ona się dość wolno rozkręca? No i bardzo mnie irytuje bieganie pod x bo ciężko wtedy steruje się kamerą. Aż się prosi zmiana przycisku skradania (R2) na bieganie (x). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 października 2014 (edytowane) Ja też w tej grze czuję się jakoś nijako. Gra kompletnie mnie nie przyciąga do ekranu, zero zainteresowania, ani fabułą, ani światem, ani aktywnościami. Nic. Co do biegu się zgadzam, pod A/X to jakaś pomyłka. Szczerze to nie wiem czy będę kontynuował rozgrywkę, bo za każdym razem jak grę włączam pogram z 10-15 minut i wyłączam bo coś jest nie tak tylko najgorsze, że nie wiem co. :confused: A dziwne to, bo tyle osób się zachwyca, a z kolei ogrywam też ocenowego średniaka teraz i nie mogę się oderwać. xD Edytowane 18 października 2014 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 października 2014 Przyczyną może być fakt, że nie jarasz się Tolkienem, choć nie wydaje mi się Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 18 października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 października 2014 (edytowane) Mam 2h za soba i powaznie nie wiem skad tak dobre noty dla tej gry. Mnie osobiscie meczy latanie po mordorze i wybijanie ciagle tych samych przeciwnikow. Sama mechanika na plus, ale wolalbym by sama gra dawala czasem odetchnac, dojscie do misji bylo spokojniejsze, bo poki co wszytsko sprowadza sie do tylko do jednego. Mega zawod... Edytowane 19 października 2014 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 19 października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 października 2014 Ja nie dałem rady. Jakoś po 3-4 h sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi