spencer13 6 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 (edytowane) O rany czyli wieczny respawn jak w far cry co za bzdura. Czyli kapitanow sie nie da przesluchac ? Edytowane 15 października 2015 przez spencer13 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 15 października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 października 2015 Da sie kapitanow przesluchac. Graj nie pierdol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
spencer13 6 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Nie no ograc to ogram do konca napewno Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 817 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 nie wiem czemu ale jakoś formuła tej gry mi się nie podoba, pograłem kilka godzin i nosze się z zamiarem wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 System Nemesis jest w tej gierce mega. Wkręć się bardziej a ciężko będzie Ci się oderwać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 nie wiem czemu ale jakoś formuła tej gry mi się nie podoba, pograłem kilka godzin i nosze się z zamiarem wymiany Zrób to, bo to słaba gra i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 6 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2015 nie wiem czemu ale jakoś formuła tej gry mi się nie podoba, pograłem kilka godzin i nosze się z zamiarem wymiany Zrób to, bo to słaba gra i tyle. Mnie się tam grało przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Początek tej gry to tragedia, ta druga mapa troche lepsza, ale ogólnie gra strasznie wieje ch,ujem nie rozumiem tych wysokich ocen. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 nie wiem czemu ale jakoś formuła tej gry mi się nie podoba, pograłem kilka godzin i nosze się z zamiarem wymiany Zrób to, bo to słaba gra i tyle. Miałem to samo. Wytrzymałem 4 h i wymieniłem. To trochę taki tytuł z serii albo się kocha albo gardzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
spencer13 6 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Nie no ja pogralem godzine ale tak mnie zachecacie ze zaraz chyba odpale i przysiade Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość koosa Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Dwójka już się robi, premiera wstępnie początek 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Źródło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość koosa Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 Wątek na GAFie Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 105 Opublikowano 7 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2015 ja też przy pierwszym podejściu (jakieś 2h, ze 2 miesiące temu) odbiłem się od tego gameplayu, za bardzo kojarzył mi sie z AC. wczoraj odpaliłem jeszcze raz i zaskoczyło. bardzo przyjemnie wycina się hordy orków, wizualnie też nic tej grze zarzucić nie można (bardzo ładnie zrobione warunki atmosferyczne). jedyna rzecz która trochę mi przeszkadza to wymuszenie robienia "side questów" - bez nich ciężko o jakiś rozwój postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2015 W sumie to jest teraz norma. Grindowanie spodobało się i devom i graczom. Mi zwłaszcza przy MGSV. Podobno Mad Max też działa na podobnej zasadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 10 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2015 W sumie to jest teraz norma. Grindowanie spodobało się i devom i graczom. Mi zwłaszcza przy MGSV. Podobno Mad Max też działa na podobnej zasadzie. Niestety tak, choć mnie to mierzi. Najgorzej wypadało to w Borderlands II. Jeżeli bowiem nie grało się z kimś, a nie paliłeś się do zadań pobocznych, to w ciągu 4 godzin grać się nie dało, ponieważ byle przeciwnik przewyższał cię znacznie poziomem. Akurat w Mordorze nie jest to zbyt nachalne, a gra jest jako tako wymagająca tylko na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
spencer13 6 Opublikowano 11 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2015 (edytowane) No ja wlasnie rozpoczalem drugie podejscie i nie powiem wkretka jest. Jedyne co mnie irytuje to wieczny respaw orkow. Powinno byc jak w np assassinie - czyscisz teren mapki i bajabongo nikt sie nie ma prawa pojawic. EDIT: Z perspektywy czasu musze powiedziec ze calkiem spoko giera. Aczkolwiek musze sie przyznac ze nie skonczylem a rzadko mi sie zdarza nie ograc tytulu do konca. Generalnie dla fanow LoTR pozycja obowiazkowa. Edytowane 18 stycznia 2016 przez spencer13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomtu 122 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Przymierzam się do zakupu Śródziemie Cień Mordoru w wersji GOTY. Już znalazłem zadowalającą mnie ofertę na necie, jednak sprzedający pisze, że jest to angielska wersja językowa. A to czasem nie jest tak, że jak zainstaluję to i siebie to będzie gra z polskimi napisami? Brat mieszka w Anglii, kupił tam Śródziemie (nie GOTY) i gra uruchamia się normalnie po polsku. Potwierdzi mi to ktoś z Was? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 A pytasz o jaką platformę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Przymierzam się do zakupu Śródziemie Cień Mordoru w wersji GOTY. Już znalazłem zadowalającą mnie ofertę na necie, jednak sprzedający pisze, że jest to angielska wersja językowa. A to czasem nie jest tak, że jak zainstaluję to i siebie to będzie gra z polskimi napisami? Brat mieszka w Anglii, kupił tam Śródziemie (nie GOTY) i gra uruchamia się normalnie po polsku. Potwierdzi mi to ktoś z Was? Moja wersja GOTY jest po PL mimo, że pudełko i instrukcja są w wersji angielskiej. Oczywiście konsola PS4 więc śmiem twierdzić, że raczej będziesz miał z polskimi napisami Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomtu 122 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 (edytowane) Pytam o wersję na Xbox One. Edytowane 24 stycznia 2016 przez Tomtu Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 30 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2016 Ptaszki coraz głośniej ćwierkają o kontynuacji: http://wccftech.com/shadow-mordor-2-mentioned-stunt-actress-curriculum-vitae/Oficjalna zapowiedź Shadow of Mordor 2 ma nastąpić ponoć na\w okolicy tegorocznych targów E3.Jaranko! Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2016 Oby pojawił się sequel bo ja dziś właśnie kupiłem w Plusie edycję GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Czy warto dopłacać do wersji goty ok 30-35 zł czy to raczej jakieś pierdulki i odtwórcze misje nie wprowadzające nic nowego. Ostatnio chodzi za mną ten tytuł zwłaszcza po obejrzeniu kilku bardzo pochlebnych recenzji Cytuj Odnośnik do komentarza
simonldz 21 Opublikowano 24 października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 października 2016 Teraz to już lepiej poczekać aż w plusie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi