Opublikowano 26 września 201410 l Jak ktoś zagra, niech napiszę o systemie walki i Nemesis. Kolejnej głupiej gry dla Januszy gamingu, kijem od szczotki nie ruszę. W najbliższych dniach, premiera The Evil Within i Aliena, to i przy okazji powód do kupna PS4 się znajdzie.
Opublikowano 26 września 201410 l Totalnie nie podchodzi mi ta gra, smierdzi grami od ubisoftu, zerżnięte wszystko od batmana i ac, grafika na tym materiale IGN słaba (podłoża jak z ps2). Nie rozumiem hajpu.Władcy Pierścieni pewnie też nie lubisz? Od czasów Powrotu Króla na PS2 czekam na dobra grę z uniwersum LOTR, mam nadzieję, ze Shadow of Mordor da radę Lubię, ksiązki i pierwszą część filmu. Klimatem mi odpowiada, ale mówie te wszystkie znaczniki, zwolnienia czasu podczas strzelania z łuku i reszta syfu w ogóle mi się nie podoba. Edytowane 26 września 201410 l przez _Be_
Opublikowano 26 września 201410 l Czy wersja na xbona znowu będzie jakoś upośledzona ? Z tego co widzę to recki dotyczą ps4 i pc.
Opublikowano 26 września 201410 l Świetna gra, prócz skakania nie ma nic wspólnego z ac jak dla mnie. Do tego dosyć wymagająca, klimat ekstra, system walki bardzo fajny. Grafika bardzo dobra, tylko tam jakieś ząbki widać.
Opublikowano 26 września 201410 l Totalnie nie podchodzi mi ta gra, smierdzi grami od ubisoftu, zerżnięte wszystko od batmana i ac, grafika na tym materiale IGN słaba (podłoża jak z ps2). Nie rozumiem hajpu.Władcy Pierścieni pewnie też nie lubisz? Od czasów Powrotu Króla na PS2 czekam na dobra grę z uniwersum LOTR, mam nadzieję, ze Shadow of Mordor da radę Lubię, ksiązki i pierwszą część filmu. Klimatem mi odpowiada, ale mówie te wszystkie znaczniki, zwolnienia czasu podczas strzelania z łuku i reszta syfu w ogóle mi się nie podoba. wersje reżyserskie znacznie naprawiły cz. 3. reszta znanych recenzji: Joystiq: 5/5 Polygon: 9.5 IGN: 9.3 Gaming Age: A- HardcoreGamer: 9 Playstation Lifestyle: 9 Shacknews: 9 Gamefront: 9 The Escapist 4.5/5 Gamesradar: 4.5/5 EGM: 8.5 Game Informer: 8.25 Cheat Code Central: 88/100 Gamesbeat: 80/100 Gamespot: 8 Eurogamer: 8 GamesTM: 8 Destructoid: 6 Kotaku: YES <ok> Edytowane 26 września 201410 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 27 września 201410 l zastanawialem sie nad wersja na konsole, ale kupilem dzisiaj klucz na stema za 25€.
Opublikowano 27 września 201410 l 1080p 60fps dla PS4 potwierdzone Jesli bedzie spadac ciagle ponizej to nie wiem czy jest sens tym chwalic, wolalbym juz zeby dali sobie spokoj z takimi zagrywkami byle tylko miec naglowek.
Opublikowano 27 września 201410 l jak nie są to duże wahania to ja nie widze w tym niczego dziwnego a co na PC masz w każdym momencie betonowy fps? tam to jest dopiero rozrzut klatek
Opublikowano 27 września 201410 l Tylko ze na PC jak masz wystarczajacy sprzet mozesz sobie na dowolnej wartosci zablokowac FPS, nawet na 120 . Na konsolach oczekuje jednak pewnej stabilnosci, albo robimy 30, albo 60, zadne pomiedzy. Jak slysze haslo "unlocked 60 fps" to az mnie na wymioty zbiera, KZ:SF nauczyl mnie ze z reguly to 60 jest wtedy jak patrzysz w ziemie stojac w miejscu. Edytowane 27 września 201410 l przez Bansai
Opublikowano 27 września 201410 l O istnieniu gry dowiedziałem się przy okazji wysypu recenzji. Wygląda nieźle, akurat nie mam teraz przez parę dni w co grać, więc będzie jak znalazł. Aha, te wskaźniki/ikonki można podobno wyłączyć na szczęście.
Opublikowano 28 września 201410 l na x1 gra płynnie działa, nie uświadczyłem spadku klatek a skąd już masz gre tydzień przed premierą ?
Opublikowano 28 września 201410 l Właśnie jak to jest z tą premierą wersji ps4 u nas? Bo różne serwisy podają zgoła inne daty: gram.pl - 7.10.2014, gry-online 3.10.2014, sprzedawcy na allegro 1.10.2014
Opublikowano 29 września 201410 l Dla zainteresowanych pierwsze 25 minut gry: Edytowane 29 września 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 29 września 201410 l trzeba przyznać, że screeny wyglądają fajnie, z PS4 http://gearnuke.com/middle-earth-shadow-mordor-ps4-screenshots-look-beautiful-runs-1080p-unlocked-60-fps/
Opublikowano 29 września 201410 l Oczywiscie jedyna prawilna wersja w glorious 1080 juz sciagnieta dzieki Lordowi Gabenowi czeka na odpalanie juz za kilka godzin. A co tam na podsprzecie slychac? Dalej linie liczycie i pixele? A nie, bo jeszcze pare dni czekania.