A.L.I 9 Opublikowano 12 listopada 2013 Opublikowano 12 listopada 2013 Gra wyszła w europie 19 września, był nawet specjalny trailer:http://www.youtube.com/watch?v=DqRTTLk4HHgDo kupienia w pudełku jak i w eShopie. Ktoś ma, gra, jak wrażenia?Od siebie powiem tyle, że jest to porządny HM i warto w niego zagrać, wciąga jak bagno. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 ja rozważałem zakup, chociaz narazie mam w co grac więc dopiero za jakiś czas ale z tego co patrzyłem jest jeszcze jakiś inny harvest moon na 3dsa, który jest lepszy? ten omawiany wyżej wydaje sie fajny ale zarazem troche dziwny, np możliwość przenoszenia domów i pola, niby ułatwienie, ale dziwaczne Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Jeszcze jest A tales of two towns. Fajne nawet. Kupilem A new beginning na premiere a nawet nie odpalilem Musze zerknac w koncu. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Czytalem zapowiedz nowego harvest moona na 3ds, ma miec online, wiec ida w kierunku animal crossing Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi