Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

bo sie zestarzał? 10 lat różnicy robi swoje (no pun intended xD)
tzn nie wiem czy 10 lat, ale ewidentnie jest starszy, chocby po tym co mowi mozna wywnioskowac

Edytowane przez Dahaka
Opublikowano

drejk nie wygląda jak drejk

To zasługa tej nex-genowej mocy nowej maszynki Sony :D

Graficznie pewnie będzie mega jak każde U,mam tylko nadzieję,że będzie troszkę więcej swobody i eksploracji pobocznych lokacji jakichś jaskiń,świątyń czy innych budynków z potencjalnymi skarbami.

Gość Kasias
Opublikowano

Neil Druckmann i Bruce Straley po raz pierwszy o Uncharted 4:

Opublikowano

Uncharted i Zelda - dwie gry tych targow nad ktorymi caly czas sie zastanawiam czy aby ta oprawa jest realna do osiagniecia na sprzecie na jakim wychodza

Opublikowano

Możesz być pewien, że to, co widzimy w Uncharted, jest jeszcze bankowo do poprawienia ;) Pod względem grafiki dostaniemy nie raz i nie dwa solidnego kopa w szczękę.

To jest bankowe :) 

To nie jest Final Version :) 

Ale to dobrze. 

Jedyne o co mam ból dupy to to, że trzeba czekać do 2015. Oby tylko wyszła na poczatku owego roku a nie pod koniec jak poprzednie. 

Ludzie! Ale to będzie konkretny multiplayer  :woot:

Na to licze :)

W U3 grywam dosyć dużo (bez wybitnych osiągnięć bo wirtuozem nie jestem :D) ale licze na wysoką półkę :) 

Opublikowano

Uncharted i Zelda - dwie gry tych targow nad ktorymi caly czas sie zastanawiam czy aby ta oprawa jest realna do osiagniecia na sprzecie na jakim wychodza

Pytam szczerze. Co takiego jest w Zeldzie, że trudno ci uwierzyć, że to pójdzie na wiiu

Opublikowano

To jest poprostu niewiarygodne. Animacja wyglada obłednie, i jest to poziom którego nie spodziwałem sie na poczatku generacji. I nie umiem sobie wyobrazic jak bedzie wygladac nastepna gra od ND