nobody 3 504 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Chciałbym zagrać przygodę w U4 i TLOU2 w co-opie. Taka moja zachcianka. Tak jak w RE5 i 6, że całą kampanię można iść we dwóch. To są gry stricte dla pojedynczego gracza w singlu. Co-op nie jest potrzebny, zwłaszcza w TLoU. Najlepszy przepis na z(pipi)anie dobrego suspensu i zaszczucia (tak wiem, ostatnia produkcja ND co najwyżej bywała survival horrorem, ale to nie ważne): - dodać tryb dla dwóch graczy Najdosadniejsze przykłady epic faili to: RE5, RE6, DS3. Wystarczy wyobrazić sobie jak chvjowe byłyby wtedy zagadki, które przy okazji cz. 3 zrobiono w końcu na przyzwoitym poziomie, czy jak bardzo ograniczono by eksplorację i poziomy nieszczelankowe. Czaicie jak chvjowo wypadł by prolog, czy polowanie na jelenia po dodaniu kooperacji w TLOU? Nigdy w życiu nie chcę czegoś takiego oglądać w podstawowej kampanii. Co najwyżej tryb hordy wzorem Gearsów, lub psuedo przygodowy wzorem dwóch poprzednich części Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez nobodylikeyou 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Ale z TLoU i innymi tytułami to idźcie do odpowiednich tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 100lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Najlepsze studio świata świętuje, zasłużenie jak mało kto w tej branży. W ostatnim numerze PE Adrian Chmielarz powiedział, żeby poczekać na kolejne info o Uncharted 4, bo - cytuję - "nadchodzą bardzo ciekawe zmiany." Nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Ja bym sobie życzył U4 jako sandbox, np. wielka dżungla typu Far Cry 3 z grafiką od ND Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 081 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Ja bym sobie życzył U4 jako sandbox, np. wielka dżungla typu Far Cry 3 z grafiką od ND BArdziej pasowałoby mi coś w stylu Destiny. Duże mapy, ale żaden sandbox. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Fajnie by było gdyby gra była jednym wielkim światem i moglibyśmy iść gdzie chcemy, ale wtedy wiadomo U4 nie było by tak widowiskowe jak poprzednicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 No wiadomo, ale może tak jak pisze McDrive, albo coś na styl Batmana czyli taki minisandbox ale za to z konkretną akcją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Sony robi takie gry na jakie ich stać i które dają szansę na zysk. Stworzenie takiego świata jak w GTA, RDR czy Skyrim pożera znacznie więcej pieniędzy i szanse zwrotu z jednej platformy pewnie są zerowe, a jakiś minisandbox wydaje się mniej interesujący niż rozsiane po całym świecie, zróżnicowane lokacje. ND jest świetne w korytarzykach i niech się tego trzymają. Co najwyżej korytarze mogą być odrobinę szersze. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Nieeeee, już jedną serię prawie zepsuli zmieniając ją po pierwszej części na sandbox. Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jeśli masz na myśli Jaka to zgadzam się niestety. . Cytuj Odnośnik do komentarza
mikepointdotty 25 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jeśli masz na myśli Jaka to zgadzam się niestety. . Popieram. Jak1 to klasyk i hicior. Jak2 po dwóch godzinach wyłączyłem i już nie wróciłem. Crap. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Jak 2 crapem... Poprawiacie mi niedzielę, naprawdę. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 295 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Przesadził ale jak1 był rzeczywiście sporo lepszy niż dwójka. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mantis 1 110 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Też jestem tego zdania. Pierwszy Jak najlepszy, po nim 3, a na ostatnim 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 3 lepsza od dwójki lolololol Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 3 lepsza od dwójki lolololol no niezła beka, przecież trójka to w zasadzie zbiór mini gierek przez pierwszą połowę. 2 > 1 > 3 > X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Dobra, ale z Jakiem idźcie gdzie indziej się kłócić, która część lepsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 no i co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 moj stary w muzeum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) No masz się podniecać grafiką. To fotka z sobotniej imprezy na 30-lecie najlepszego developera na świecie - Naughty Dog. Jak to ma tak wyglądać przy 1080/60 to nie mam pytań. Tradycyjnie wierzę we wszystko co powiedzą Naughty Gods. Widzę, że zabolało jakiegoś botka. Pewnie nawet nie grał w żadną grę studia i dlatego jest tak zdesperowany, żeby minusować. Oni są jednymi z najlepszych w swoim fachu, handluj z tym, Freezie z numerem 182. Edytowane 28 Września 2014 przez Nemesis 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 e, sorka za minusa, też uważam ze ten poziom realizmu może wykonac tylko ND, i nie zdziwie się że wszystko co mowią i pokazuja okaże sie prawdą, to raczej magicy, a nie profesjonalisci, niszcza granice a nie ja przekraczaja. Przy czym ten poziom realizmu jest juz wrecz niesmaczny ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Freeze182 10 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 " Widzę, że zabolało jakiegoś botka. Pewnie nawet nie grał w żadną grę studia i dlatego jest taki zdesperowany, żeby minusować. Oni są jednymi z najlepszych w swoim fachu, handluj z tym, Freeze z numerkiem 182. " Tak się składa że przy samych U2 i U3 spędziłem ponad 4 lata, tak że "botku" jakieś tam pojęcie o grach tego studia mam. Natomiast twoje " Tradycyjnie wierzę we wszystko co powiedzą Naughty Gods " (za co właśnie dostałeś minusa ) świadczy o tym ze to raczej ty "botku" nie ograłeś zbyt dobrze ostatnich gier tego studia skoro wypisujesz tak głupie "hasełka". Co zaś się tyczy bolączek, to zabolało raczej ciebie skoro zareagowałeś tak a nie inaczej na coś tak błahego jak minus od nieznanej ci osoby, "botku". Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 tym bardziej ze mechanika - tlou 6/10 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi