Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

Opublikowano

Ja jestem najbardziej ciekaw czy Psiaki wycisną zabójczą wydajność 1080/60 przy grafice z trailera E3.

Edytowane przez Nemesis

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 515,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

Ja jestem najbardziej ciekaw czy Psiaki wycisną zabójczą wydajność 1080/60 przy grafice z trailera E3.

Zapomnij :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może niekoniecznie związane z czwórką, U3 w 1080p/60fps. Grałbym w remastera.

Oby czwórka też sześćdziesiątkę trzymała.

Opublikowano

Zapomnij :)

Opinia poparta na...?

Opublikowano

kiedy mieli pokazać coś nowego? dopiero w grudniu?

Opublikowano

No ale na E3 na bank coś  muszą pokazać. 

Gdyby tego nie zrobili można by to traktować w kategoriach kuriozum. 

Co by nie mówić jest to jedna z najbardziej wyczekiwanych gier. 

Opublikowano

bylo do przewidzenia :) gry tego studia to pewniaki jesli chodzi o rozgrywke i technikalia :) sony bez naughty dog mogloby zamykac swoj interes

Opublikowano
  • Autor

Ja mam nadzieję, że na tym PSexperience pokażą jakiś kawałek gameplayu, a nie trailer, na którym będą najlepsze akcje z całej gry (bo tak dużo to nie chcę sobie spoilerować - po co sobie później psuć zabawę ;) ).

Opublikowano

Wiem ze to trąci fanboyem ale każda grę od ND biorę w ciemno. Oni już pokazali co potrafią :-)

Opublikowano

Ja mam nadzieję, że na tym PSexperience pokażą jakiś kawałek gameplayu, a nie trailer, na którym będą najlepsze akcje z całej gry (bo tak dużo to nie chcę sobie spoilerować - po co sobie później psuć zabawę ;) ).

Obstawiam trailer z urywkami gameplayu, a sam kilkuminutowy pokaz dopiero na E3.

Opublikowano

Teoretycznie to ostatnie E3 przed premierą. Wiec patrząc przez pryzmat wielkości tej imprezy to na bank coś tam zobaczymy nowego :-)

Opublikowano

wczoraj widziałem jakiś wpis na twiterze, ktoś z prasy widział pokaz i pisze, że miazga straszna niesamowicie wygląda roślinność i otoczenie, no ale w sumie co innego miał powiedzieć :)

Opublikowano

slyszymy to milion razy za kazdym razem gdy sequel popularnej gry ląduje na next genie

Opublikowano

slyszymy to milion razy za kazdym razem gdy sequel popularnej gry ląduje na next genie

a ja słyszałem, ze ponad milion użytkownik, czeka na następne informacje o U4, a to dopiero przed smak.. 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

No ja sie z tym zgadzam i tez czekam na U4 z wywieszonym jęzorem, tylko mówię że te relacje "mind-bobling graphics" zdawane przez no-nameów na zamkniętych pokazach to jest chleb powszedni w tej branzy