Opublikowano 16 października 201410 l Ja jestem najbardziej ciekaw czy Psiaki wycisną zabójczą wydajność 1080/60 przy grafice z trailera E3. Edytowane 16 października 201410 l przez Nemesis
Opublikowano 16 października 201410 l Ja jestem najbardziej ciekaw czy Psiaki wycisną zabójczą wydajność 1080/60 przy grafice z trailera E3.Zapomnij
Opublikowano 16 października 201410 l Jeszcze mnie nie zawiedli - i tylko im jestem skłonny uwierzyć.
Opublikowano 31 października 201410 l Może niekoniecznie związane z czwórką, U3 w 1080p/60fps. Grałbym w remastera. Oby czwórka też sześćdziesiątkę trzymała.
Opublikowano 31 października 201410 l Ja jestem najbardziej ciekaw czy Psiaki wycisną zabójczą wydajność 1080/60 przy grafice z trailera E3.Zapomnij Opinia poparta na...?
Opublikowano 1 listopada 201410 l No ale na E3 na bank coś muszą pokazać. Gdyby tego nie zrobili można by to traktować w kategoriach kuriozum. Co by nie mówić jest to jedna z najbardziej wyczekiwanych gier.
Opublikowano 1 listopada 201410 l 6 grudzień.Tego nikt oficjalnie nie potwierdził. Właściwie to potwierdził: https://twitter.com/yosp/status/528359850795741184?p=v
Opublikowano 2 listopada 201410 l I wtedy wszyscy niewierni Janusze zrozumieją że popełnili błąd sprzedając PS4 dla X
Opublikowano 5 listopada 201410 l Twórca fanowskiego filmu Uncharted widział w akcji "czwórkę". Ponoć szczękę trzeba zbierać z podłogi: http://www.psmania.net/2014/11/martin-saw-uncharted-4-never-seen-anything-like-it-almost-scary-real-photo-realistic/ “Never seen anything like it. Almost scary real, photo realistic.” Edytowane 5 listopada 201410 l przez Kasias
Opublikowano 5 listopada 201410 l bylo do przewidzenia gry tego studia to pewniaki jesli chodzi o rozgrywke i technikalia sony bez naughty dog mogloby zamykac swoj interes
Opublikowano 5 listopada 201410 l Autor Ja mam nadzieję, że na tym PSexperience pokażą jakiś kawałek gameplayu, a nie trailer, na którym będą najlepsze akcje z całej gry (bo tak dużo to nie chcę sobie spoilerować - po co sobie później psuć zabawę ).
Opublikowano 6 listopada 201410 l Wiem ze to trąci fanboyem ale każda grę od ND biorę w ciemno. Oni już pokazali co potrafią :-)
Opublikowano 7 listopada 201410 l Ja mam nadzieję, że na tym PSexperience pokażą jakiś kawałek gameplayu, a nie trailer, na którym będą najlepsze akcje z całej gry (bo tak dużo to nie chcę sobie spoilerować - po co sobie później psuć zabawę ). Obstawiam trailer z urywkami gameplayu, a sam kilkuminutowy pokaz dopiero na E3.
Opublikowano 7 listopada 201410 l Teoretycznie to ostatnie E3 przed premierą. Wiec patrząc przez pryzmat wielkości tej imprezy to na bank coś tam zobaczymy nowego :-)
Opublikowano 7 listopada 201410 l wczoraj widziałem jakiś wpis na twiterze, ktoś z prasy widział pokaz i pisze, że miazga straszna niesamowicie wygląda roślinność i otoczenie, no ale w sumie co innego miał powiedzieć
Opublikowano 7 listopada 201410 l slyszymy to milion razy za kazdym razem gdy sequel popularnej gry ląduje na next genie
Opublikowano 7 listopada 201410 l slyszymy to milion razy za kazdym razem gdy sequel popularnej gry ląduje na next genie a ja słyszałem, ze ponad milion użytkownik, czeka na następne informacje o U4, a to dopiero przed smak.. Edytowane 7 listopada 201410 l przez MEVEK
Opublikowano 7 listopada 201410 l No ja sie z tym zgadzam i tez czekam na U4 z wywieszonym jęzorem, tylko mówię że te relacje "mind-bobling graphics" zdawane przez no-nameów na zamkniętych pokazach to jest chleb powszedni w tej branzy