Opublikowano 8 listopada 201410 l To Naughty Dog a ich gry można brać praktycznie w ciemno. Otóż to. R* i ND to chyba dwie tego typu wytwórnie od których praktycznie każdy tytuł nie wymaga weryfikacji mentalno - finansowej To jest niesamowite i prawdziwe zarazem Co do U4 to śni mi się juz po nocach
Opublikowano 11 listopada 201410 l Czekam na jakiś trailer z gameplayem, choćby urywkami, cokolwiek - aż mnie ciekawość zżera, co tam Naughty Dog wymyśliło na tej generacji
Opublikowano 13 listopada 201410 l Insajderzy nic Tobie jeszcze nie pokazali? Moi insajderzy nie mają dostępu do niebieskiej części świata
Opublikowano 13 listopada 201410 l Kurczę trochę trzeba poczekać na pierwszy gameplay. Oprócz Rockstara dorzucę jeszcze nowego god of war, jeżeli pojawi się choć wzmianka o nowej części na ps4 to też można brać w ciemno, bo to kolejna poprzeczka dla innych developerów
Opublikowano 27 listopada 201410 l U4 będzie w jakiejś formie obecne dzień przed PSE, na VGA: http://gematsu.com/2014/11/naughty-dog-creative-director-teasing-something-game-awards
Opublikowano 27 listopada 201410 l U4 będzie w jakiejś formie obecne dzień przed PSE, na VGA: http://gematsu.com/2014/11/naughty-dog-creative-director-teasing-something-game-awards Na VGA krótki trailer prezentujący kilka sekund gameplayu, a na PSE megaton w postaci gameplayu.
Opublikowano 27 listopada 201410 l Mnie się wydaje, że na PSE dostaniemy raczej porządny, 3-minutowy zwiastun fabularny. Długi fragment gameplayu raczej dopiero na E3. Oczywiście, jeśli będą chcieli, to mogą pokazać go już za dwa tygodnie, ale pamiętajmy, że tutaj trzeba pompować hype do samego końca.
Opublikowano 28 listopada 201410 l albo na VGA teaser trailera ktory pokaza dzien pozniej a tak na powaznie to obstawiam - VGA potwierdzenie remastera trylogii z ps3, PSE zwiastun U4
Opublikowano 28 listopada 201410 l Moim zdaniem nie bedzie megatony z gameplayem U4. Pokaza gameplay trailer z data premiery. A na VGA trylogia na PS4, tak jak pisze Ficuś.
Opublikowano 30 listopada 201410 l niemiecki oddział PS potwierdził gameplay na PSE https://twitter.com/PS4Germany/status/539033920487313409/photo/1
Opublikowano 30 listopada 201410 l Mówisz o tym tweecie od PS4Germany? To nie jest ich oficjalne konto. Edytowane 30 listopada 201410 l przez SzczurekPB
Opublikowano 30 listopada 201410 l łooogień, jesli faktycznie to z e3 chodzilo w realtime i za tydzien to potwierdza to bedzie magia, jeszcze marzy mi sie by odeszli troche z korytarzyka na rzecz tego co zaoferowala chociazby nowa lara, czyli jakis teren do eksploracji, umiejetnosci itp
Opublikowano 30 listopada 201410 l Dokładnie, jak gra będzie mniej liniowa, to tylko wyjdzie jej na dobre.
Opublikowano 1 grudnia 201410 l Zaczyna mnie ogarniać hype. Mam nadzieję, że pokaz gry nie zawiedzie i będzie ogień.
Opublikowano 1 grudnia 201410 l Nie boisz się powtórki z U3? W sumie po całkiej fajnym gunplayu w TLoU ND może już ogarnęło jak powinno wyglądać satysfakcjonujące strzelanie.
Opublikowano 1 grudnia 201410 l Boję się, ale i tak zagram. Drake, Elena, Chloe, grafika, pościgi, wybuchy, krajobrazy. Edytowane 1 grudnia 201410 l przez suteq
Opublikowano 2 grudnia 201410 l Jeśli multiplayer w U4 będzie jak ten w U2 ( bez żadnych udziwnień ), to biegnę do sklepu kupić ps4, a grę biorę w ciemno.
Opublikowano 6 grudnia 201410 l OMG to co pokazali na Playstation Experiance, ND po raz kolejny wyśmiało wszystki pozostałych developerów.
Opublikowano 6 grudnia 201410 l Tylko ja byłem niesamowicie znudzony tym gameplayem? Edytowane 6 grudnia 201410 l przez Kre3k
Opublikowano 6 grudnia 201410 l Tak tylko ty. Na poczatku nie podobal mi sie krajobraz, te skaly, pora dnia. Hmm, poczekamy az sie rozkreci. Lazenie po jaskiniach, hmmm, wole jak to odkrywam i zwiedzam zakamarki samemu na kanapie, a nie w trakcie prezentacji. Ale jak wyszedl z tej jaskini.... Cos przepieknego. Zmiany w mechanice na duzy plus, znienawidzonych przez niektorych kapiszonow nie ma (debile jednak i tak beda twierdzic ze jest inaczej). Uncharted w pelnej krasie. Az chce sie przejsc cala trylogie. A ten bug? Hah, niezle wpadli i to troche wstyd, ale jest przynajmniej wiadomo ze gameplay byl grany bezposrednio na konferencji. Edytowane 6 grudnia 201410 l przez Voytec
Opublikowano 6 grudnia 201410 l 100% Uncharted. Świetna animacja i wygląd postaci. Fajne akcje w walce wręcz. Tekstury ostre jak żyleta.