Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

Opublikowano

To Naughty Dog a ich gry można brać praktycznie w ciemno.

Otóż to. 

R* i ND to chyba dwie tego typu wytwórnie od których praktycznie każdy tytuł nie wymaga weryfikacji mentalno - finansowej :) 

To jest niesamowite i prawdziwe zarazem :) 

Co do U4 to  śni mi się juz po nocach :D 

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 520,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

Czekam na jakiś trailer z gameplayem, choćby urywkami, cokolwiek - aż mnie ciekawość zżera, co tam Naughty Dog wymyśliło na tej generacji :)

Opublikowano

Insajderzy nic Tobie jeszcze nie pokazali?

Opublikowano

Insajderzy nic Tobie jeszcze nie pokazali?

Moi insajderzy nie mają dostępu do niebieskiej części świata ;)

Opublikowano

Kurczę trochę trzeba poczekać na pierwszy gameplay. Oprócz Rockstara dorzucę jeszcze nowego god of war, jeżeli pojawi się choć wzmianka o nowej części na ps4 to też można brać w ciemno, bo to kolejna poprzeczka dla innych developerów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie się wydaje, że na PSE dostaniemy raczej porządny, 3-minutowy zwiastun fabularny. Długi fragment gameplayu raczej dopiero na E3. Oczywiście, jeśli będą chcieli, to mogą pokazać go już za dwa tygodnie, ale pamiętajmy, że tutaj trzeba pompować hype do samego końca.

Opublikowano

albo na VGA teaser trailera ktory pokaza dzien pozniej :P

a tak na powaznie to obstawiam - VGA potwierdzenie remastera trylogii z ps3, PSE zwiastun U4

Opublikowano

Moim zdaniem nie bedzie megatony z gameplayem U4. Pokaza gameplay trailer z data premiery. A na VGA trylogia na PS4, tak jak pisze Ficuś.

Opublikowano

łooogień, jesli faktycznie to z e3 chodzilo w realtime i za tydzien to potwierdza to bedzie magia, jeszcze marzy mi sie by odeszli troche z korytarzyka na rzecz tego co zaoferowala chociazby nowa lara, czyli jakis teren do eksploracji, umiejetnosci itp 

Opublikowano

Dokładnie, jak gra będzie mniej liniowa, to tylko wyjdzie jej na dobre.

Opublikowano

Zaczyna mnie ogarniać hype. Mam nadzieję, że pokaz gry nie zawiedzie i będzie ogień.

Opublikowano

Nie boisz się powtórki z U3? W sumie po całkiej fajnym gunplayu w TLoU ND może już ogarnęło jak powinno wyglądać satysfakcjonujące strzelanie. 

Opublikowano

Boję się, ale i tak zagram. :banderas:

Drake, Elena, Chloe, grafika, pościgi, wybuchy, krajobrazy. :fsg:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jeśli multiplayer w U4 będzie jak ten w U2 ( bez żadnych udziwnień ), to biegnę do sklepu kupić ps4, a grę biorę w ciemno.

Opublikowano

OMG to co pokazali na Playstation Experiance, ND po raz kolejny wyśmiało wszystki pozostałych developerów.

Opublikowano

Tylko ja byłem niesamowicie znudzony tym gameplayem?

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Tak tylko ty.

Na poczatku nie podobal mi sie krajobraz, te skaly, pora dnia. Hmm, poczekamy az sie rozkreci. Lazenie po jaskiniach, hmmm, wole jak to odkrywam i zwiedzam zakamarki samemu na kanapie, a nie w trakcie prezentacji. Ale jak wyszedl z tej jaskini.... Cos przepieknego. Zmiany w mechanice na duzy plus, znienawidzonych przez niektorych kapiszonow nie ma (debile jednak i tak beda twierdzic ze jest inaczej). Uncharted w pelnej krasie. Az chce sie przejsc cala trylogie.

A ten bug? Hah, niezle wpadli i to troche wstyd, ale jest przynajmniej wiadomo ze gameplay byl grany bezposrednio na konferencji.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

100% Uncharted. Świetna animacja i wygląd postaci. Fajne akcje w walce wręcz. Tekstury ostre jak żyleta.