Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 515,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

Uncharted-4-A-Thiefs-End_2015_06-15-15_0

Elena :wub: :wub:

Widać, że raczej wzorowali się na modelu z Uncharted 2, a nie tej Eleno-podobnej z U3.

Elena zawsze piękna, jedna z moich ulubionych damskich postaci, a do tego Emily podkładająca pod nią głos <3

Opublikowano

Mnie się podoba przede wszystkim fizyka i zniszczalność otoczenia bo jest MEGA, mało który tytuł teraz stawia na interakcję z otoczeniem, od czasu Half-life 2 mam lekkie zboczenie w tej kwestii.

reszta to niestety uncharted

Opublikowano

Miliony graczy na świecie wmawiają sobie ze seria uncharted jest przemiodna, biedni durnie.

Opublikowano

Czy ja wiem, tak sobie wyglada ten gameplay. Bardziej mi sie podobal z Tomb Raidera. Moim zdaniem nie ma co porownywac, to nie ta liga.

Opublikowano

czy w swiecie drejka istnieje takie cos, jak ciuchy na zmiane?

tak. w U2 i 3 latał w co najmniej 3 rodzajach/ dwóch kolorach koszul w trójce w zależności od miejscówki.

Opublikowano

Chyba sprawię sobie konsolkę na tydzień aby przejść U4. :banderas:

Opublikowano

Ale to wygląda :o

60bleRP.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Przecież to jest next-gen jakiego oczekiwałem po tej generacji, opad szczeny, czekam na ten 15 min gameplay w genialnej jakości z Gamersyde. 

Miazga.

Przecież to jest totalna miazga :O 

NAUGHTY GODS

GIF23b547.gif

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Całkiem prawdopodobne ze wraz z premiera U4 stanę sie ponownym posiadaczem plejki

Ta zniszczalność otoczenia wow, miazga wyglada fenomenalnie

Czasem dobrze jest pograć w tego typu gierki

Opublikowano

szkoda że pistolet i kałach jak zwykle brzmią jak kapiszony. w serii powinny zostać same shotguny, magnum, m4 i rpg xD

albo po prostu spojrzeć na tlou. 

Opublikowano

I trochę szkoda, że za bardzo przypomina się poprzedni uncharted ale w takim wydaniu must have

Opublikowano

P O R N O.

Naughty Gods znów pokazuje innym developerem, że mogą śmiało do nich wpadać na korepetycje.

Opublikowano

Fanek dawaj te gify w spoilery jesli mają powyżej 10 mb, bo zomo cię dojedzie

Opublikowano

@up

w spoiler nie wystarczy, trzeba jako link ;)

Ktoś zainteresowany kupnem? Tylko 125 USD.

etc-uc-drakesring-open-wood.jpg

• Limited Edition of 1,000 units
  • Men’s Size 10 ring
  • .925 Sterling Silver
  • Wood display box with antiqued metal hardware
  • Leather necklace strap
  • Designed by the Naughty Dog team
http://gear.playstation.com/en-us/collectibles/drakes-ring.html#sf9947933
Opublikowano

gify ważą do 8mb, niektóre mniej, sprawdziłem przed wstawieniem zapisałem na dysk

edit: ok, ale nie dawałem z tego E3 jeszcze żadnych gifów, Yeti wrzucał, ale to były inne

peaceeeee!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Serio Fanek? czyli możesz se walnąć 20 gifów po 8MB i będzie okej? Weź przeczytaj jeszcze raz ten punkt.

Kluczowy fragment "na post" i nie wrzucaj po kilka razy tego co już było i co już chyba sam też dałeś.

Opublikowano

Square ale czy Ty wymagasz naprawdę czytania ze zrozumieniem od userów na forumku :o

Panie władzo, przeceniasz umiejętności co poniektórych osób. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

The demo we saw yesterday is half of a much longer demo,

można gdzieś pooglądać pełną wersje tego filmiku?

gify pokazują więcej niż było na wczorajszym pokazie - można gdzieś zobaczyć te dodatkowe fragmenty z kórych pochodzą gify?

Opublikowano

The demo we saw yesterday is half of a much longer demo,

można gdzieś pooglądać pełną wersje tego filmiku?

gify pokazują więcej niż było na wczorajszym pokazie - można gdzieś zobaczyć te dodatkowe fragmenty z kórych pochodzą gify?

Gify pochodzą z trailera zamieszczonego na oficjalnym kanale playstation.