Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Najlepsza i najbardziej szalona akcja ze wszystkich części Uncharted. Zupełnie jakby się chcieli wyżyć po pracy nad stonowanym TLoU i znowu pójść na całość :D

Świetna jest praca kamery od momentu wypadku do przyjazdu Sama i przejścia do ucieczki. Wszystko w jednym ujęciu.

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

o slodki huyu co oni wyprawiaja. ale sully to sie postarzal, ciekawe czy dociagnie do konca gry. dobra nie ma co, seria jest w najlepszej formie i czuje ze ta czworka przebije wszystkie trzy czesci razem wziete mimo ze kazda z nich byla doskonala. trzeba bedzie kupic remastera i wbic znowu 3 platynki przed premiera czworki zeby wbic sie w klimat.

smuci mnie troche ten 2016. dobrze jakby dali gdzies tak w marcu, ale jak beda jakies problemy i nie daj boze na jesien obsuwa to (pipi) straszna

Opublikowano

ja tylko prawilnie chce przypomniec ze ZAWSZE pierwsza gra danego deva na danym sprzecie wyglada zawsze najgorzej - pierwsza gra naughty dog na ps4 jest uncharted4 tak wygladajacy, strach sie bac, po prostu strach sie bac co oni zrobia dalej z tlou2

sam gameplay - jezus maria, jakby mi ktos jeszcze pare lat temu powiedzial, ze tak beda wygladac w realtime gierki t obym go sromotnie wysmial

• Plusik 2
Gość Soul
Opublikowano (edytowane)

Co tu dużo pisać, o ile graficznie nie ma jakiegoś wielkiego WOW na pierwszy rzut oka bo ND przyzwyczaiło mnie do takiej oprawy tak diabeł tkwi w szczegółach, to stare dobre Uncharted w 1080p z kapitalnymi ostrymi jak brzytwa teksturami i masą ale to masą detali/szczegółów. Nie wspomną już o fizyce wszystkiego i tego co z nią jest związane w tej grze, animacja po prostu wymiata a to co się dzieje na ekranie wygląda lepiej niż nie jedna animowana bajka to nowy poziom to jest next gen to ja qrva rozumiem ! Jazda na tym motocyklu O___o o_0 O_O 

Edytowane przez Soul
  • Plusik 3
Opublikowano

Akcja z 8:00 i ten koziołkujący Jeep... coś niesamowitego.

PS. Ciekawe co z PS4 wyciągnie Santa Monica i Quantic Dream :obama:

jesli noowy GOW od santa monica bedzie dalej opierac sie na sztywno przypisanych kamerach bez pelnego 3d i rotacji pod prawa galka czyli to co zawsze cechowalo serie i pozwalalo zaoszczedzic niesamowita ilosc mocy na epickie akcje to po prostu sie boje oprawy nowego boga wojny

Opublikowano

Nie spodziewałem się, że gierki na PS4 będą wyglądały, jak rendery, a do tego jeszcze miały fizykę, jak w prawdziwym świecie :O Prawdziwe spełnienie moich najskrytszych marzeń, jeśli chodzi o to, jak ma wyglądać i działać gierka. Dokładnie o czymś takim co prezentuje U4 marzyłem, jak chodziłem jeszcze do podstawówki, czyli gra wyglądająca, jak animacja od Pixara, a w dodatku z fajną fizyką. SZOK, że sprzęt o takiej mocy, jak PS4 jest w stanie coś takiego wyświetlać. 

Opublikowano (edytowane)

Akcja z 8:00 i ten koziołkujący Jeep... coś niesamowitego.

PS. Ciekawe co z PS4 wyciągnie Santa Monica i Quantic Dream :obama:

to musi już być max PS4, granica hardware, jak oni w ogóle z tej konsoli wycisnęli coś takiego

nawet jeśli większość jest w skryptach samemu i tak można podjąć częściowo swoja droge = obliczenia fizyczne skoro wszystko tam sie rozpierdala w droby mak. No i akcja non stop akcja!

Pewnie nie zobaczymy ładniejszej gry w tej generacji, no chyba że TLOU2, lub gry typu labirynt jak The Order

cieszą bardzo oko takie gry i można to w końcu nazwać next-gen, szkoda tylko że przez całą generacje takie gry będą pewnie tylko jako exy PS4 i do tego kilka tytułów.

ND grubo pojechali

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Przesadzili z tym gameplayem... . Bardzo czekam na Rise of the Tomb Raider, ale to jest zupełnie inna jakość. :O To co oni pokazali w tych 2-óch gameplayach z E3 się w pale nie mieści.

A dodatkowo pod względem bajerów elementów fizycznych wygląda to tak:

Uncharted: Drake's Fortune - woda

Uncharted 2: Among Thieves - śnieg

Uncharted 3: Drake's Deception - piasek

Uncharted 4: At Thief's End - błoto