bartiz 1 615 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Mega rozpierdol i wygląda jakby pozbyli się kapiszonów Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 (edytowane) http://i.imgur.com/SKAlajf.gif ŁOBAMA Edytowane 1 lipca 2015 przez YETI Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 (edytowane) No i Elena jak zawsze A tu plusk plusk http://giant.gfycat.com/OddImpracticalAlpineroadguidetigerbeetle.gif No i ta mimika twarzy http://i.imgur.com/JP69Jux.gif Edytowane 1 lipca 2015 przez Square 2 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 (edytowane) Najlepsza i najbardziej szalona akcja ze wszystkich części Uncharted. Zupełnie jakby się chcieli wyżyć po pracy nad stonowanym TLoU i znowu pójść na całość Świetna jest praca kamery od momentu wypadku do przyjazdu Sama i przejścia do ucieczki. Wszystko w jednym ujęciu. Edytowane 1 lipca 2015 przez SzczurekPB Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 (edytowane) Elena Te akcje z ciągniętym Nathanem po błocie, wywracające się ciężarówki... skojarzenia z trailerem MotorStorm Edytowane 1 lipca 2015 przez YETI Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Ta Elena najlepsza ze wszystkich części. Technicznie to absolutny majstersztyk, aż nie jestem w stanie sobie wyobrazić co oni mogą zrobić z TLOU 2. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 O żesz Ty, warto było czekać bo druga część wygląda lepiej, jak to się rusza coś niesamowitego co oni wyprawiają z tą grą. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 o slodki huyu co oni wyprawiaja. ale sully to sie postarzal, ciekawe czy dociagnie do konca gry. dobra nie ma co, seria jest w najlepszej formie i czuje ze ta czworka przebije wszystkie trzy czesci razem wziete mimo ze kazda z nich byla doskonala. trzeba bedzie kupic remastera i wbic znowu 3 platynki przed premiera czworki zeby wbic sie w klimat. smuci mnie troche ten 2016. dobrze jakby dali gdzies tak w marcu, ale jak beda jakies problemy i nie daj boze na jesien obsuwa to (pipi) straszna Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 ej ale niech to będzie ostatnai część i robią już nowe TLOU oraz ip Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 ja tylko prawilnie chce przypomniec ze ZAWSZE pierwsza gra danego deva na danym sprzecie wyglada zawsze najgorzej - pierwsza gra naughty dog na ps4 jest uncharted4 tak wygladajacy, strach sie bac, po prostu strach sie bac co oni zrobia dalej z tlou2 sam gameplay - jezus maria, jakby mi ktos jeszcze pare lat temu powiedzial, ze tak beda wygladac w realtime gierki t obym go sromotnie wysmial 2 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 (edytowane) Co tu dużo pisać, o ile graficznie nie ma jakiegoś wielkiego WOW na pierwszy rzut oka bo ND przyzwyczaiło mnie do takiej oprawy tak diabeł tkwi w szczegółach, to stare dobre Uncharted w 1080p z kapitalnymi ostrymi jak brzytwa teksturami i masą ale to masą detali/szczegółów. Nie wspomną już o fizyce wszystkiego i tego co z nią jest związane w tej grze, animacja po prostu wymiata a to co się dzieje na ekranie wygląda lepiej niż nie jedna animowana bajka to nowy poziom to jest next gen to ja qrva rozumiem ! Jazda na tym motocyklu O___o o_0 O_O Edytowane 1 lipca 2015 przez Soul 3 Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 (edytowane) Akcja z 8:00 i ten koziołkujący Jeep... coś niesamowitego. PS. Ciekawe co z PS4 wyciągnie Santa Monica i Quantic Dream Edytowane 1 lipca 2015 przez YETI Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 (edytowane) Co oni zrobią z TLoU 2 Ja tam nie mam pytań - day one http://giant.gfycat.com/UntriedBlueAlbino.gif (uwaga gif waży sporo) Edytowane 1 lipca 2015 przez Starh Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Co oni zrobią z TLoU 2 Ja tam nie mam pytań - day one http://giant.gfycat.com/UntriedBlueAlbino.gif (uwaga gif waży sporo) Właśnie to jest ta akcja z 8:00. Kopara u sąsiadów na parterze 0_______o Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Akcja z 8:00 i ten koziołkujący Jeep... coś niesamowitego. PS. Ciekawe co z PS4 wyciągnie Santa Monica i Quantic Dream jesli noowy GOW od santa monica bedzie dalej opierac sie na sztywno przypisanych kamerach bez pelnego 3d i rotacji pod prawa galka czyli to co zawsze cechowalo serie i pozwalalo zaoszczedzic niesamowita ilosc mocy na epickie akcje to po prostu sie boje oprawy nowego boga wojny Cytuj
Janush 224 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Nie spodziewałem się, że gierki na PS4 będą wyglądały, jak rendery, a do tego jeszcze miały fizykę, jak w prawdziwym świecie :O Prawdziwe spełnienie moich najskrytszych marzeń, jeśli chodzi o to, jak ma wyglądać i działać gierka. Dokładnie o czymś takim co prezentuje U4 marzyłem, jak chodziłem jeszcze do podstawówki, czyli gra wyglądająca, jak animacja od Pixara, a w dodatku z fajną fizyką. SZOK, że sprzęt o takiej mocy, jak PS4 jest w stanie coś takiego wyświetlać. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 (edytowane) Akcja z 8:00 i ten koziołkujący Jeep... coś niesamowitego. PS. Ciekawe co z PS4 wyciągnie Santa Monica i Quantic Dream to musi już być max PS4, granica hardware, jak oni w ogóle z tej konsoli wycisnęli coś takiego nawet jeśli większość jest w skryptach samemu i tak można podjąć częściowo swoja droge = obliczenia fizyczne skoro wszystko tam sie rozpierdala w droby mak. No i akcja non stop akcja! Pewnie nie zobaczymy ładniejszej gry w tej generacji, no chyba że TLOU2, lub gry typu labirynt jak The Order cieszą bardzo oko takie gry i można to w końcu nazwać next-gen, szkoda tylko że przez całą generacje takie gry będą pewnie tylko jako exy PS4 i do tego kilka tytułów. ND grubo pojechali Edytowane 1 lipca 2015 przez Fanek Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Zakladasz sie o konto Fanek, ze PS4 jest w stanie wygenerowac ladniejsza grafike? 1 Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 No i cały misterny plan w piz.du... Miałem jutro kupować białego Xboxa One, ale jak to obejrzałem to wymiękłem odpuściłem - czekam na białe PS4 z dyskiem 1TB... Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Przesadzili z tym gameplayem... . Bardzo czekam na Rise of the Tomb Raider, ale to jest zupełnie inna jakość. :O To co oni pokazali w tych 2-óch gameplayach z E3 się w pale nie mieści. A dodatkowo pod względem bajerów elementów fizycznych wygląda to tak: Uncharted: Drake's Fortune - woda Uncharted 2: Among Thieves - śnieg Uncharted 3: Drake's Deception - piasek Uncharted 4: At Thief's End - błoto Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 ND podpisało cyrograf z diabłem. Oczywiście za cenę kopii U4. To jest po prostu FE-NO-ME-NAL-NE! Ja nie wiem jak ja wytrzymam do 2016. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 ta scena z drakiem uwiezianym pod jeepem, ten miment zapłonu... tak gry jeszcze nie wygladaly, panowie Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 1 lipca 2015 Opublikowano 1 lipca 2015 Czekam na ten gameplay na Gamersyde, ale to jest absolutnie nowa jakość :o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi