II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Nie oglądam już nic więcej do premiery. Mózg zlasowany. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 poza tymi oczywistościami nad ktorymi fapujecie na ostatnich stronach, zwroccie uwage na ogień - epicko sie prezentuje a koncowke z tym wozem opancerzonym nie wiem czy dalo by sie lepiej zrobić pod wzgledem oddania jego ciezkosci, destrukcji i animacji jazdy sam licze ze poza takimi akcjami w grze zobaczymy jednak wieksza ilosc eksploracji i zagadek zeby mozna bylo wyciszyc sie po grubszych akcjach Cytuj
Daffy 10 563 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 no maja byc , caly czas to podkreslaja, ze niby duzo z tlou chca dodac czyli wyciszajace momenty i wieksze lokacje dajace pole do kombinowania (gameplay z grudnia) gameplay z e3 i wczorajszy to pokazowka tego z czego slynie seria i tego co potrafia wyciagnac z ps4 (i jakis tam pstryczek dla (pipi)burzy z downgradem jaka przeszla przez neta w ciagu ostatniego pol roku) niesamowicie sa w tym co robi ai pomyslec, ze oni na potrzeby ps4 nie robili nowego silnika tylko dalej ulepszaja ten jaki stworzyli na ps3 dla serii uncharted i tlou po u4 tlou2, potem pewnie nowe ip Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Imo to jest max, aby choćby 1/5 gier w tej generacji tak wyglądała Znając przeszłość studiów 1st party to ta gra graficznie nawet nie stanie przy nowym tytule SSM, ot taka mała ciekawostka żebyś mógł sobie jeszcze poszarpać marcheweczkę do swojej peesczwóreczki na samą myśl co za moloch powstaje w ich pieczarach. Co do gry - bonusowego gameplay'u nie mam zamiaru oglądać, graficznie już fragment z E3 niszczył, ale głównie cieszy mnie to, że to już nie jest grywalnościowa spier.dolina jak poprzednie cześć, przynajmniej takie wrażenie sprawia. No dobrze się to wszystko zapowiada, oby tylko bez niepotrzebnych potworów na końcu gry. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Jeśli będą jakieś potworki, to obstawiam nieumarłych piratów. Coś w tym stylu: 3 Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Nie moja seria gier ale pod wzgkędem technicznym to absolutne wyżyny dewelopingu. Cytuj
Big Jack 2 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 nie wiem czy bylo ale wrzuce http://giant.gfycat.com/EmptyHiddenBasil.gifhttp://giant.gfycat.com/EmptyHiddenBasil.gifhttp://i.imgur.com/SKAlajf.gifNie wiem także ktoś zauważył zdziwienie na twarzy przeciwnika gdy Sully podbiegł do niego i odciągnął go od Nathanadokładnie w 3:05 takie detale ale jak podbijają realizm 2 Cytuj
spencer13 6 Opublikowano 2 lipca 2015 Opublikowano 2 lipca 2015 Taaa bedziesz mial realizm jak poplyna ze scenariuszem i dadza jakies udziwnione potworki jak zwykle Kiedys hardcore player dzis juz casual 3 Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 (edytowane) Poczekajmy, zagrajmy, potem oceniajmy. Póki co wszystko wskazuje na mega mocną jakościowo kontynuację. Edytowane 3 lipca 2015 przez Lukas. 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 605 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 http://giant.gfycat.com/SillyConsiderateIndochinahogdeer.gif Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Poczekajmy, zagrajmy, potem oceniajmy. Póki co wszystko wskazuje na mega mocną jakościowo kontynuację. ja nic nie muszę, ja już wiem, że day1. 3 Cytuj
YETI 10 987 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 (edytowane) Day1, a do tego liczę na jakąś wypasioną kolekcjonerkę z figurką. Czekam na informacje o multi, gdzie znów spędzi się kilka ładnych miesięcy, przynajmniej mam taką nadzieję. Pikanterii dodaje fakt, ze multi tworzy ten sam zespół, który ma na koncie multiplayer z TLoU. Edytowane 3 lipca 2015 przez YETI 2 Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 (edytowane) @up nic dodać, nic ująć Edytowane 3 lipca 2015 przez Lukas. Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 (edytowane) Day 1 definitly, must have ;-) Podobnie jak z TNDC zwłaszcza, że w 1 część nie grałem ;-) Nie wiem jak to jest ale choć jestem fanem serii to już do TLOU nie mogę się przekonać. Doceniam ale jakoś zombiaki itp. nigdy do mnie nie przemawiały :-/ Edytowane 3 lipca 2015 przez mlody23 1 Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 ząbiaki? to te potwory od wróżki zębuszki? Cytuj
Big Jack 2 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 mi osobiście nie przeszkadzały dziwne potworki w U2. Trochę dodawało to tajemniczości całej grze. Nie wszystko na tym świecie zostało odkryte albo zostało pogrzebane przed ludźmi, żeby nigdy się o tym nie dowiedzieli. Cytuj
ASX 14 651 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Oczywiscie, nie mozna wykluczyc, iz gdzies na oceanie istnieja wyspy zamieszkane przez piratow zombie, albo inne wrozki. BTW ogarnijcie sie z tymi spoilerami z trylogii Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 (edytowane) ząbiaki? to te potwory od wróżki zębuszki? Bracia Winchester chyba kiedyś ubili wróżkę zębuszkę. Oczywiscie, nie mozna wykluczyc, iz gdzies na oceanie istnieja wyspy zamieszkane przez piratow zombie, albo inne wrozki. BTW ogarnijcie sie z tymi spoilerami z trylogii No ale przecież w żadnej części nie było potworów jako takich. Nie wiem jak w jedynce. W dwójce byli dopakowani żywicą mieszkańcy Shangri-la, którzy odstraszali ciekawskich w kostiumach Yeti, a w trójce dżiny to halucynacje. W 4 zobaczymy pewnie coś podobnego. Edytowane 3 lipca 2015 przez Farmer. Cytuj
ASX 14 651 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Nie wszyscy po prostu, grali w oryginalna trylogie i swoja przygode zaczna od czworki Cytuj
Big Jack 2 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 oj tam oj tam. Juz sie czepiasz. Chcecie realizmu zagrajcie w ARMA albo innego rodzaju symulatory farmy. Mi osobiscie nie przeszkadza troche fantastyki w Uncharted. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Zaczynac od czworki? Powinni zapyradalac na galerze z PStrojkami i trylogia. Cytuj
mlody23 26 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Przyznaję zombiakiów nie ogarnąłem ;-) Poprawiam się ;-) Ale myśl oddałem właściwie :-) Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 (edytowane) http://www.gamersyde.com/news_uncharted_4_extended_e3_gameplay-16814_en.html 15min prawie 2gb, YT vs video Edytowane 3 lipca 2015 przez Fanek 3 Cytuj
ASX 14 651 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 Fanek to ja Cie tu bronie jak lew aby Ci nie spoilowali fabuly z pierwszych czesci, a ty nawet nie powiesz "dzieki asax" Zawiodlem sie Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 3 lipca 2015 Opublikowano 3 lipca 2015 (edytowane) i tak bym nie pamiętał dzieki asax edit: panowie obejrzyjcie tą wersje 2gb, to zupełnie inna jakość Edytowane 3 lipca 2015 przez Fanek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi