Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 520,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

No właśnie to jest imo fajne, że będzie dodatek do singla. Oszustwo Drejka miało dla przykładu masę dodatków ale wszystkie do multi.

Ponad 7 miesięcy do premiery, jak informacja o dodatku do singla może być fajna?

+18

comment_3FFudkM4DkUFD1MpCgLwPielvWUtBjzm

plusy mi się skończyły :Coolface:

Nemesis wygrałeś temat :D a o Twoje pytanie do DriveClub to oczywiście, że są za free pierwsze i nieco samochodów. Co do premiery, świetny steelbook i koniecznie wolne w marcu :D

Opublikowano

Nie ma Chloe na steelbooku? Ciekawe czy się pojawi w tej części? Raczej nie...

Opublikowano

Kolekcjonerke olewam ale Specjalną z chęcią kupię na premierę. Ten steelbook :banderas:

Tez ide tym tropem. Nie powiem.. przydałby mi sie Drake na półce kolo Wieśka i protezy BB, ale ta jego biegnąca pozycja do wydania strzału w ogóle mi nie robi. 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

na ps store pojawił sie preorder 249zł, czyli normalna cena jak za każdy ex

Opublikowano

to nie jest normalna cena xD

no pomijając fakt, że za drogo to zgadzam sie ;d

Opublikowano

Do ekipy pracującej nad Uncharted 4: Kres Złodzieja w ostatnim czasie dołączyli dwaj panowie - artysta oprawy otoczenia David Budlong oraz grafik odpowiedzialny za oświetlenie Huan Tran. Obaj pracowali wcześniej nad The Order: 1886.

Budlong odpowiadał za modelowanie wielu poziomów w ostatniej grze studia Ready at Dawn. Tran zajmował się oświetleniem otoczenia, postaci oraz oświetleniem w przerywnikach filmowych. Za najlepiej oświetlony etap w The Order: 1886 uważa się Szpital w Whitechapel - to dzięki grze światła i cienia powstała mrożąca krew w żyłach atmosfera.

http://www.pssite.com/news-44142-naughty_dog_zatrudnia_specjalistow_od_the_order__1886.html

Opublikowano

Jedno jest tu pewne. Uncharted 4 (PS4) zniszczy system. Już nie wspominam o The Last of Us 2: Dzień Sądu ostatecznego 

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą kolegą - DWA NISZCZATORY GEJMINGOWYCH ŚWIATÓW!

Opublikowano

Ale heheszki, za jedyne 25 dolcow dostanieice DLC i oczywiscie (pipi)one nerdy rzuca sie na to dajac producentom znak- ocho! oto czego oczekuja gracze!!

Jestem zawiedziony

Opublikowano

Masakra z tym DLC. Ale już słychać opinie, że jak będzie tak dobre jak Left Behind (które dla mnie było słabe) to nie jest tak źle. Nie lubię grać w grę i być świadomym że nie przejdę jej w całości, a tyle wydać na raz nie zamierzam.

Opublikowano

tyle? Chciales powiedziec TYLE KUR.WA RZADAC ZA KOMPLETNA GRE TO ZYDOSTWO JAK STAD DO IZRAELA!- skopiuj i wklej w twom poscie ;P

Edytowane przez okens

Opublikowano

12 sekunda, nie przypominam sobie tych scen z jedynki :)

Opublikowano

Czego sobie nie przypominasz?

Jazdy na koniu do wzgórza po odnalezieniu Ellie w domku?

To z TLoU, a nie Uncharted.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

ja sobie nie przypominam żyraf z 1.41

Opublikowano

Ciężkimi ślipiami już to w nocy oglądałem, nie mogłem przypomnieć sobie tych scen z jedynki i pomyślałem, że to może początki TLOU 2.

Musze odświeżyć sobie ten tytuł.

Opublikowano

Co xd

Opublikowano

PS. Sorry, powinno być w temacie składanki.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jeżeli ktoś planuje kupić Kolekcje Drejka dla bety U4, to ta będzie dostępna tylko przez kilka dni, bo od 04/12 do 13/12. Trochę lipnie, że tak krótko, swego czasu beta U3 działała kilka tygodni.