Opublikowano 31 sierpnia 20159 l No właśnie to jest imo fajne, że będzie dodatek do singla. Oszustwo Drejka miało dla przykładu masę dodatków ale wszystkie do multi. Ponad 7 miesięcy do premiery, jak informacja o dodatku do singla może być fajna? +18 plusy mi się skończyły Nemesis wygrałeś temat a o Twoje pytanie do DriveClub to oczywiście, że są za free pierwsze i nieco samochodów. Co do premiery, świetny steelbook i koniecznie wolne w marcu
Opublikowano 1 września 20159 l Nie ma Chloe na steelbooku? Ciekawe czy się pojawi w tej części? Raczej nie...
Opublikowano 2 września 20159 l Kolekcjonerke olewam ale Specjalną z chęcią kupię na premierę. Ten steelbook Tez ide tym tropem. Nie powiem.. przydałby mi sie Drake na półce kolo Wieśka i protezy BB, ale ta jego biegnąca pozycja do wydania strzału w ogóle mi nie robi. Edytowane 3 września 20159 l przez MEVEK
Opublikowano 3 września 20159 l na ps store pojawił sie preorder 249zł, czyli normalna cena jak za każdy ex
Opublikowano 4 września 20159 l to nie jest normalna cena xD no pomijając fakt, że za drogo to zgadzam sie ;d
Opublikowano 7 września 20159 l Do ekipy pracującej nad Uncharted 4: Kres Złodzieja w ostatnim czasie dołączyli dwaj panowie - artysta oprawy otoczenia David Budlong oraz grafik odpowiedzialny za oświetlenie Huan Tran. Obaj pracowali wcześniej nad The Order: 1886. Budlong odpowiadał za modelowanie wielu poziomów w ostatniej grze studia Ready at Dawn. Tran zajmował się oświetleniem otoczenia, postaci oraz oświetleniem w przerywnikach filmowych. Za najlepiej oświetlony etap w The Order: 1886 uważa się Szpital w Whitechapel - to dzięki grze światła i cienia powstała mrożąca krew w żyłach atmosfera. http://www.pssite.com/news-44142-naughty_dog_zatrudnia_specjalistow_od_the_order__1886.html
Opublikowano 7 września 20159 l Jedno jest tu pewne. Uncharted 4 (PS4) zniszczy system. Już nie wspominam o The Last of Us 2: Dzień Sądu ostatecznego
Opublikowano 8 września 20159 l Ale heheszki, za jedyne 25 dolcow dostanieice DLC i oczywiscie (pipi)one nerdy rzuca sie na to dajac producentom znak- ocho! oto czego oczekuja gracze!! Jestem zawiedziony
Opublikowano 8 września 20159 l Masakra z tym DLC. Ale już słychać opinie, że jak będzie tak dobre jak Left Behind (które dla mnie było słabe) to nie jest tak źle. Nie lubię grać w grę i być świadomym że nie przejdę jej w całości, a tyle wydać na raz nie zamierzam.
Opublikowano 8 września 20159 l tyle? Chciales powiedziec TYLE KUR.WA RZADAC ZA KOMPLETNA GRE TO ZYDOSTWO JAK STAD DO IZRAELA!- skopiuj i wklej w twom poscie ;P Edytowane 8 września 20159 l przez okens
Opublikowano 12 września 20159 l Czego sobie nie przypominasz? Jazdy na koniu do wzgórza po odnalezieniu Ellie w domku? To z TLoU, a nie Uncharted. Edytowane 12 września 20159 l przez Voytec
Opublikowano 12 września 20159 l Ciężkimi ślipiami już to w nocy oglądałem, nie mogłem przypomnieć sobie tych scen z jedynki i pomyślałem, że to może początki TLOU 2. Musze odświeżyć sobie ten tytuł.
Opublikowano 14 września 20159 l PS. Sorry, powinno być w temacie składanki. Edytowane 14 września 20159 l przez YETI
Opublikowano 17 września 20159 l Jeżeli ktoś planuje kupić Kolekcje Drejka dla bety U4, to ta będzie dostępna tylko przez kilka dni, bo od 04/12 do 13/12. Trochę lipnie, że tak krótko, swego czasu beta U3 działała kilka tygodni.