michu86- 397 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 No właśnie to mnie martwi! 10 dni tylko a potem ponad 3 miesiące czekania Dla mnie 10 dni to mało bo w tygodniu to max jestem w stanie wygospodarować 2-3 godziny na granie... przez robotę i dojazdy (je**ne korki w Poznaniu). Fajnie, że zmienili interfejs bo to menu z 3 było bardzo brzydko wykonane. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Dajcie znać jak będzie można pobierać Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Czy tylko posiadacze kolekcji Uncharted mogą zagrać w bete czy pre-orderowcy 4 także ? Cytuj
Arkady 1 032 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Tylko kolekcji. Jest już dostępny materiał do pobrania, waży 10 GB, jest również tryb singel Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) Pojawiła się równo o godzinie 18:00, 10,3GB łącznie Żeby pobrać betę, należy włożyć do napędu płytę kolekcji Uncharted, najechać na ikonę gry i centralnie pod nią jest obrazek z bety. Przy pobieraniu można wybrać, czy najpierw ściągnąć tryb wieloosobowy, czy dla pojedynczego gracza, ale zdaje mi się, że to jest zwykła pomyłka Edytowane 3 grudnia 2015 przez Maciomaniak Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Już sie pobiera miło by było gdyby również dali kawałek dema single Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) To jest błąd PSS, singla tu nie ma. Edytowane 3 grudnia 2015 przez SzczurekPB Cytuj
Arkady 1 032 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 No to szkoda, a już się napaliłem. Nawet szybko mi idzie, już połowa nabita. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) Początkowo podawali, ze multi bedzie warzyc 7gb jednak bez single Edytowane 3 grudnia 2015 przez Fanek Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 PSN szaleje od aktualizacji 3.00 - teraz leci równo z pełną prędkością mojego łącza. Dwa-trzy miesiące wcześniej takie akcje były nie do pomyślenia Cytuj
Arkady 1 032 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Dobra mam już i niestety jakiś błąd wyskakuje "Błąd inicjalizacji menadżera sesji". Może teraz udostępnili, a do pogrania będzie faktycznie od 4, dajcie znać jak u was. Dobra poszło, na początek czeka nas samouczek z botami. Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Jak ktoś chce pograć to zapraszam, albo niech zaprasza Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Moldar ja bede po 21 online to sie odezwe Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 coś czuje że po wyjściu pełnej wersji community pamiętające mp U2 rozpocznie krucjatę o przywrócenie klasycznego tdm. pamiętacie rush po hammera lub rpg w temple i start z kłachem i berettą, bez żadnych zyebanych perków? cholera sam się w to włączę Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Jedna runda za mną. Działa i chodzi to bardzo fajnie, postacie wyglądają kozacko, aż strach pomyśleć jak będą w fullu wyglądać. Mam nadzieje, ze będą tryby klasyczne i będzie spoko Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Info dla tych co chcieliby pograć w betę, a nie posiadają swojej kopii gry, wystarczy że pożyczycie płytkę z grą na pięć minut i dodacie betę do ściągnięcia i można płytkę oddać, beta nie wymaga płyty z kolekcją przy odpalaniu Cytuj
artex 28 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 ja coś nie mogę rozegrać meczu , szuka i szuka , macie podobnie ? Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Jak nie szuka to polecam restart u mnie pomogło, albo niech ktoś komu szuka Cie zaprosi do teamu. Arkady spotkaliśmy się dziś ale nie w tym meczu co wrzuciłeś Moje wrażenia - bardzo pozytywne: > komicznie wyglądają te powalenia i pełzanie, ale ogólnie może być > tak jak mapa w mieście mi się bardzo podoba tak ta w dżungli jest koszmarna - przypomina mi konstrukcją cmentarzysko połączone z oazą z U3, bleee, za dużo wzniesień i nierówności jak dla mnie > hit boxy znacznie lepsze niż w trójce jest progres > kałach poprawiony fajnie się strzela, próbowałem też fala ale nim się gra podobnie do fala z u2 / gmala z u3 - cięzko jak na pierwszy raz > beka jest jak ktoś grubego przywoła, zamieszanie na maxa Nic tylko grać grać grać Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Linka daje radę, fajne akcje z nią wychodzą. Generalnie jest spoko, ot wesoła strzelanka. Mocno liczę na tryb klasyczny, bez tego będzie lipa. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) Z powodu czasu pograłem dziś tylko 1h, są 2 mapki, oprawa graficzna stoi na wysokim poziomie, jest masa refleksów, skały roślinność, miasto masa detali wszedzie, postacie mają dużo polygonów, nie ma sie do czego przyczepić. Fps bardzo płynny, chyba prawie cały czas jest 60fps, przy większych zadymach lekko spada. Feeling strzelania jak najbardziej ok, jest recoil broni choćby mógłby być lepszy, granaty czuć że to granaty, robią dmg, efekty cząsteczkowe wybuchy wyglądają mega dobrze. Na początku jest sporo chaosu, trzeba to najpierw ogarnąć i nie biec na pałe, bardziej ostrożnie podchodzić do przeciwników. Leczenie, finishery, wszystko spoko. Beta łaczy strasznie wolno, może mało osób gra, albo serwery wolne, trudno powiedzieć. Na pewno co sie nie podoba to totemy, jakieś specjale i boty który można też przyzywać za określoną ilość zebranych $$$ (chodzą po twojej stronie i zabijaja), kto w ogóle wpadł na taki pomysł WTF. Może beda tryby bez tych udziwnień oby. Pierwsze wrażenia pozytywny, ale trzeba wiecej pograć edit: Co do oprawy graficznej jeszcze, mam wrażenie że jest poziomu z tego gameplayu z tamtego roku w dzungli jak to będzie wyglądało w singlu Edytowane 3 grudnia 2015 przez Fanek Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 'udziwnienia' faktycznie są bez sensu. Na początku każdej rundy jest fajna wymiana ognia, później jak każdy zdobędzie trochę kasy wszystko się psuje. Totem, radar to tylko początek. O sojusznikach nie wiedziałem wcześniej. Snajper nawet spoko, ustawiamy mu lokacje i siedzi tam i sobie strzela. Problem w tym, że to tylko denerwuje, bo czasem jest ich za dużo i zamiast walczyć między sobą, walczymy z AI. Jak nie będzie trybu klasycznego, to za długo w to nie pogram. Na plus oprawa, te postacie oraz samo strzelanie, jest świetne i naprawdę wciągające. Cytuj
Extrimer 7 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) taka sztuczka z neta : How to get Uncharted 4 beta without owning Nathan Drake CollectionWant to play the Uncharted 4 multiplayer beta but don’t own The Nathan Drake Collection? There is a work around currently that will get you in but it requires that you have a friend who owns it. There are a few methods on how to do this. You can have a friend who owns it share play the game with you so it shows up in your recently played area. Once you do that and have created save data (by starting one of the campaigns) you’ll be able to download the beta. Alternatively, you can let a friend log in as you on their console, start a campaign, create save data and then upload the save data to the cloud. Then you can sign back in on your own console, download the save data your friend created from the cloud and then you’ll be able to download the beta. There is a chance Sony will put a stop to this but the beta is only 10 days. I wouldn’t be surprised if they make the last few days of the beta free for everyone. Still, this will get you in if you don’t own the game for now! Po polsku mowiac, znajdujesz kolege/kolezanke ktora posiada Kolekcje Nathana Drake'a , udostepnia Ci ją na shareplay, odpalasz gre, sejw zapisuje sie w konsoli i masz juz mozliwosc pobrania Bety Uncharted 4.ALBOMozesz pozwolic koledze zalogowac sie na twoim profilu, gdy odpali kampanie Kolekcji Nathana Drake'a musi wyslac sejw na serwer psn, wtedy Ty logujesz sie na swoje konto, pobierasz sejwa ktorego on zrobil i juz mozesz pobrac Bete Uncharted 4. Edytowane 3 grudnia 2015 przez Extrimer Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Linka jest świetna https://youtu.be/mYC5T629FEg 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi