Moldar 2 249 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Jutro mogę pograć, ale późnym wieczorem dopiero Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 A to można w becie robić drużynę? Nie widziałem takiej opcji w ogóle. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Nie ma zaproszeń jako takich, ale pod :Triangle18x18: masz znajomych i jak ktoś jest w poczekalni to możesz dołączyć do niego 1 Cytuj
Fiorek 1 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Panowie probowalem z kumpelm sztuczki z shareplay i niestety nie smiga. Przy probie znalezenie meczu wyskakuje mu komunikat, ze musi posiadac kolekcje nathana Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Panowie probowalem z kumpelm sztuczki z shareplay i niestety nie smiga. Przy probie znalezenie meczu wyskakuje mu komunikat, ze musi posiadac kolekcje nathana No bo ten sposób został już niestety zablokowany Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Tak, kupić albo pożyczyć od kogoś Kolekcje. @Figuś Dzięki sprawdzę, może się uda pograć z kimś w teamie. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Na godzinę szukania graczy, zagrałem dzisiaj trzy mecze razem z ekipą, samemu niewiele lepiej szuka i potrafi wyrzucić wszystkich zaraz po wczytaniu mapy. Na dzisiaj sobie daruje. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Hmm... u mnie było słabo przy wersji 1.04, ale po aktualizacji do 1.05 wyszukuje graczy w kilkanaście sekund maksymalnie. Zagrałem dzisiaj 6 meczy, wszystkie sprawnie znalezione. Nie wiem sam czego to kwestia Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Kod sieciowy z poprzedniej generacji, takie same jaja się na PS3 potrafiły odwalać w U3 i U2 Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 To raczej jakiś problem z serwerami. Wczoraj grałem przez 3h, pierwsze dwie szukało graczy moment, w ostatniej już były problemy. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 http://www.gamersyde.com/download_uncharted_4_a_thief_s_end_drake_meets_nadine_trailer-36291_en.html pobierzcie to 0_0 1 1 Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Wywala oj wywala zupełnie jak w trójce. Graliśmy w 5 i na początku meczu 2 wywaliło, albo czasami jednego, a kiedy indziej wszystkich oprócz team lidera. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Pograłem troche, jestem raczej za(pipi)isty albo reszta taka słaba A tak na powaznie to gra sie przyjemnie , ale jakos szału nie ma. Nadal bede traktował Uncharted jako gre singlowa i ten Multi nie jest tu potrzebny moim zdaniem Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Bardzo jest, zobacz jaka masa jest fpsow online, a jaka bieda w tpp pod tym względem. Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Dziś grałem z Arcadym 4h i nie było żadnych problemów z szukaniem graczy, trwało to moment. Wystartowało cotygodniowe top 5 najlepszych akcji. Numer pierwszy to Polak, który wykręcił taką akcje, że głowa mała. Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Próbowałem grać tą snajpą i dla mnie to jakaś męczarnia, oczywiście akcja cacy itp, ale kurde bez zgranego teamtu to masakra z tą snajpą biegać... W ogóle ja żadną bronią nie umiem grać oprócz kałacha, jakoś mi inne nie podchodzą zawsze jak próboje wybrać inną to dostaje takie baty, że mi się odechciewa... Dopiero dziś zauważyłem, że można wybierać różne levele dopalaczy Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) Spróbuj FALem, wystarczą trzy serie, odrzut bardzo mały, na 99% go osłabią w fullu. IMO AK, to jedna ze słabszych broni z tych dużych, ma duży odrzut. Edytowane 8 grudnia 2015 przez YETI Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Nic się nie zmieniło w sprawie zakończenia bety? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Panowie probowalem z kumpelm sztuczki z shareplay i niestety nie smiga. Przy probie znalezenie meczu wyskakuje mu komunikat, ze musi posiadac kolekcje nathana No bo ten sposób został już niestety zablokowany Sa jeszcze jakies sposoby ? Tak, kupić albo pożyczyć od kogoś Kolekcje. Moim zdaniem wystarczy że ktoś kto ma Kolekcję zaloguje się na czyjeś konto (np. nowe, specjalnie stworzone do bety) doda U4 Beta do Biblioteki i inna osoba na innej konsoli może bez problemu pobrać i grać. Beta NIE wymaga płyty w napędzie Sprawdzałem to dzisiaj z Szymkiem_PL ale jeszcze nie odpisał czy mu wszystko działa (inni, którym proponowałem dostęp olali sprawę). Do biblioteki na 100% dodało. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) Dziś grałem z Arcadym 4h i nie było żadnych problemów z szukaniem graczy, trwało to moment. Wystartowało cotygodniowe top 5 najlepszych akcji. Numer pierwszy to Polak, który wykręcił taką akcje, że głowa mała. ostatnie dwie akcje. ech za to uwielbiałem mp U2 to mp ma ogromny potencjał, ale póki nie dadzą zwykłego deathmatcha, nie widzę w nim niczego co mnie tam zatrzyma (już widzę te w(pipi)y przez zgony od AI z minigunem i od innych totemów xD) Edytowane 8 grudnia 2015 przez nobody Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Panowie probowalem z kumpelm sztuczki z shareplay i niestety nie smiga. Przy probie znalezenie meczu wyskakuje mu komunikat, ze musi posiadac kolekcje nathana No bo ten sposób został już niestety zablokowany Sa jeszcze jakies sposoby ? Tak, kupić albo pożyczyć od kogoś Kolekcje. Moim zdaniem wystarczy że ktoś kto ma Kolekcję zaloguje się na czyjeś konto (np. nowe, specjalnie stworzone do bety) doda U4 Beta do Biblioteki i inna osoba na innej konsoli może bez problemu pobrać i grać. Beta NIE wymaga płyty w napędzie Sprawdzałem to dzisiaj z Szymkiem_PL ale jeszcze nie odpisał czy mu wszystko działa (inni, którym proponowałem dostęp olali sprawę). Do biblioteki na 100% dodało. Potrzebny jest save z kolekcji uncharted, żeby beta odpaliła pożyczyłem płytkę zainstalowałem, pobrałem betę i po odpaleniu przy łączeniu z serwerami wyskakiwał komunikat że nie znaleziono zapisu gry z kolekcji, odpaliłem pierwszą część byle tylko jakiś save się utworzył i betka śmiga bez płytki Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Czyli teoretycznie odpalenie Kolekcji na tym koncie, zgranie na pendrive save'a i wysłanie np. emailem załatwi sprawę tylko osoba grająca w betę będzie musiała grać dokładnie na tym koncie. Trochę dużo kombinowania Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Za dużo ale i tak zaraz będzie po ptakach, trzeba czekać na pełną i modlić się aby dali tryb klasyczny i inne ciekawe rzeczy. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Czyli teoretycznie odpalenie Kolekcji na tym koncie, zgranie na pendrive save'a i wysłanie np. emailem załatwi sprawę tylko osoba grająca w betę będzie musiała grać dokładnie na tym koncie. Trochę dużo kombinowania albo puscic sejva w chmure..tak?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi