Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie probowalem z kumpelm sztuczki z shareplay i niestety nie smiga. Przy probie znalezenie meczu wyskakuje mu komunikat, ze musi posiadac kolekcje nathana :(

No bo ten sposób został już niestety zablokowany :/

Opublikowano

Hmm... u mnie było słabo przy wersji 1.04, ale po aktualizacji do 1.05 wyszukuje graczy w kilkanaście sekund maksymalnie. Zagrałem dzisiaj 6 meczy, wszystkie sprawnie znalezione.

Nie wiem sam czego to kwestia :/

Opublikowano

Pograłem troche, jestem raczej za(pipi)isty albo reszta taka słaba ;)

A tak na powaznie to gra sie przyjemnie , ale jakos szału nie ma. Nadal bede traktował Uncharted jako gre singlowa i ten Multi nie jest tu potrzebny moim zdaniem

Opublikowano

Dziś grałem z Arcadym 4h i nie było żadnych problemów z szukaniem graczy, trwało to moment.

Wystartowało cotygodniowe top 5 najlepszych akcji. Numer pierwszy to Polak, który wykręcił taką akcje, że głowa mała.

:obama:

Opublikowano

Próbowałem grać tą snajpą i dla mnie to jakaś męczarnia, oczywiście akcja cacy itp, ale kurde bez zgranego teamtu to masakra z tą snajpą biegać...

W ogóle ja żadną bronią nie umiem grać oprócz kałacha, jakoś mi inne nie podchodzą :( zawsze jak próboje wybrać inną to dostaje takie baty, że mi się odechciewa...

Dopiero dziś zauważyłem, że można wybierać różne levele dopalaczy

Opublikowano (edytowane)

Spróbuj FALem, wystarczą trzy serie, odrzut bardzo mały, na 99% go osłabią w fullu. IMO AK, to jedna ze słabszych broni z tych dużych, ma duży odrzut.

Edytowane przez YETI
Opublikowano

Panowie probowalem z kumpelm sztuczki z shareplay i niestety nie smiga. Przy probie znalezenie meczu wyskakuje mu komunikat, ze musi posiadac kolekcje nathana  :(

No bo ten sposób został już niestety zablokowany  :/

Sa jeszcze jakies sposoby ?

Tak, kupić albo pożyczyć od kogoś Kolekcje.

Moim zdaniem wystarczy że ktoś kto ma Kolekcję zaloguje się na czyjeś konto (np. nowe, specjalnie stworzone do bety) doda U4 Beta do Biblioteki i inna osoba na innej konsoli może bez problemu pobrać i grać. Beta NIE wymaga płyty w napędzie :P
Sprawdzałem to dzisiaj z Szymkiem_PL ale jeszcze nie odpisał czy mu wszystko działa (inni, którym proponowałem dostęp olali sprawę). Do biblioteki na 100% dodało.

Opublikowano (edytowane)

Dziś grałem z Arcadym 4h i nie było żadnych problemów z szukaniem graczy, trwało to moment.

Wystartowało cotygodniowe top 5 najlepszych akcji. Numer pierwszy to Polak, który wykręcił taką akcje, że głowa mała.

:obama:

ostatnie dwie akcje. ech za to uwielbiałem mp U2 :banderas: to mp ma ogromny potencjał, ale póki nie dadzą zwykłego deathmatcha, nie widzę w nim niczego co mnie tam zatrzyma (już widzę te w(pipi)y przez zgony od AI z minigunem i od innych totemów xD)

Edytowane przez nobody
Opublikowano

Panowie probowalem z kumpelm sztuczki z shareplay i niestety nie smiga. Przy probie znalezenie meczu wyskakuje mu komunikat, ze musi posiadac kolekcje nathana  :(

No bo ten sposób został już niestety zablokowany  :/

Sa jeszcze jakies sposoby ?

Tak, kupić albo pożyczyć od kogoś Kolekcje.

Moim zdaniem wystarczy że ktoś kto ma Kolekcję zaloguje się na czyjeś konto (np. nowe, specjalnie stworzone do bety) doda U4 Beta do Biblioteki i inna osoba na innej konsoli może bez problemu pobrać i grać. Beta NIE wymaga płyty w napędzie :P

Sprawdzałem to dzisiaj z Szymkiem_PL ale jeszcze nie odpisał czy mu wszystko działa (inni, którym proponowałem dostęp olali sprawę). Do biblioteki na 100% dodało.

Potrzebny jest save z kolekcji uncharted, żeby beta odpaliła pożyczyłem płytkę zainstalowałem, pobrałem betę i po odpaleniu przy łączeniu z serwerami wyskakiwał komunikat że nie znaleziono zapisu gry z kolekcji, odpaliłem pierwszą część byle tylko jakiś save się utworzył i betka śmiga bez płytki

Opublikowano

Czyli teoretycznie odpalenie Kolekcji na tym koncie, zgranie na pendrive save'a i wysłanie np. emailem załatwi sprawę tylko osoba grająca w betę będzie musiała grać dokładnie na tym koncie. Trochę dużo kombinowania :/

Opublikowano

Czyli teoretycznie odpalenie Kolekcji na tym koncie, zgranie na pendrive save'a i wysłanie np. emailem załatwi sprawę tylko osoba grająca w betę będzie musiała grać dokładnie na tym koncie. Trochę dużo kombinowania :/

albo puscic sejva w chmure..tak??:)