Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 519,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

Dobra zajawka. Tak z ciekawości to czasami do tej części nie robi muzy ten sam typ co do serialu Pozostawieni ? Bo muza mega podobna i w tych klimatach.

Mówisz o kawałku z tego teasera? Przecież to kawałek Pixies, chociazby w Fight Clubie był

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ahja. Nie jestem na czasie z muzyką ale kawałek mega zacny. V

Edytowane przez balon

Opublikowano

Piosenka z 1988, musisz troche nadrobic xD

Opublikowano

Akurat w tej reklamie jest cover z 2010 roku ;)

Opublikowano

Nie wiem, nie jestem na czasie z muzyka.

Opublikowano

Teraz i tak tylko kolędy !

EOT

Opublikowano

Boże, gwałcić geniusz Pixies jakimiś żenującymi coverami...

Karny kutas dla ND.

Opublikowano

Czyżby gracze aż tak skrytykowali bete ze trzeba było po raz kolejny przesunąć datę premiery ?

Jeśli Psiaki twierdzą, że chcą jeszcze doszlifować całość to trzeba im po prostu wybaczyć i zaczekać ten jeden miesiąc dłużej. REDzi też przesunęli premierę W3 i warto było zaczekać tak samo jak Rocsktar z GTA V dwa lata temu. 

Opublikowano

Odpowiem ci tak, jeśli ta część miała by być tak " DOSZLIFOWANA " jak swego czasu było U3 ( multi ) to jak dla mnie może wcale nie wychodzić.

Po beta testach pewnie dostali po uszach za wciskanie na siłę rozwiązań z TLOU do multi które wcale tego nie potrzebuje, a wystarczyło słuchać graczy i stworzyć multiplayer przynajmniej w części przypominający ten z U2.

Edytowane przez Freeze182

Opublikowano

No i spoko. Dla mnie natomiast to multi przy którym spędziłem najwięcej czasu, zwłaszcza tym z U2.

Edytowane przez Freeze182

Opublikowano

Mam wrażenie, że trochę na siłę chcą wciskać do tego nowego multi różne bajery, za dużo już się tego robi.

Multi z 2 było "okrojone" czyli proste, konkretne bez wielu bajerów - ale bardzo grywalne.

Ja też mnóstwo czasu spędziłem przy multi u2 i u3 i pewnie przy 4 też tak będzie ale... te zapożyczenia z tlou zupełnie niepotrzebne.

Opublikowano

Dodajmy do tego zapowiedzi wielu DLC, i to nie tylko dodających nowych map czy jakiś tam popierdółek ale dodatkowych pomocników i bronie. Coś czuje że nowi pomocnicy jak i bronie zupełnie przypadkiem będą potężniejsi / potężniejsze niż to co zawarte będzie w podstawowej grze. Zresztą podobną sytuacje mieliśmy w TLOU przecież.

Opublikowano

Przesunęli premierę więc może wzięli sobie do serca ocenę graczy z bety. A biorąc pod uwagę to co pisaliście o pomocnikach to wątpię by ten motyw był rozwijany. Może ograniczą ich "używalność"? Nie wiem jak tak w 4 ale trójka miała problem ze ściąganiem/kopaniem przeciwników. Czasem gra łapała z dość dużego dystansu, a czasem nie dało się chwycić przeciwnika nawet gdy stał na krawędzi. Mowa oczywiście o multi. Czekam aż dadzą możliwość ogrania bety dla wszystkich.

Opublikowano

Czyżby gracze aż tak skrytykowali bete ze trzeba było po raz kolejny przesunąć datę premiery ?

Ch.uj w to! Niech za rok ją wydadzą mawet ale jak mistrzowie z Naughty Dog ją wypuszczą to pozamiatane. Cierpliwość jest cnotą.

Opublikowano

pomijając że IV raz to samo już tak nie robi jak w 2009, ja tam zawsze byłem zwolennikiem aby dostać produkt opóźniony ale kompletny (vide bugi i początkowy framerate w Fallout 4 i Wiedźminie). już pośpiech przy U3 pokazał czym to grozi

Opublikowano

Przesunęli premierę więc może wzięli sobie do serca ocenę graczy z bety. A biorąc pod uwagę to co pisaliście o pomocnikach to wątpię by ten motyw był rozwijany. Może ograniczą ich "używalność"? Nie wiem jak tak w 4 ale trójka miała problem ze ściąganiem/kopaniem przeciwników. Czasem gra łapała z dość dużego dystansu, a czasem nie dało się chwycić przeciwnika nawet gdy stał na krawędzi. Mowa oczywiście o multi. Czekam aż dadzą możliwość ogrania bety dla wszystkich.

Wina - laga, paradoksalnie im ktoś bardziej lagował tym łatwiej mu się grało, brak dedykowanych serwerów, tylko wrzucanie gry na hosta. Archaiczne rozwiązanie.

Randomowe meele. raz wchodziło, raz nie - totolotek. Mega zrąbane hitboxy, op blindfire i tak to się kręciło niestety,

Edytowane przez michu86-

Opublikowano

Jak dla mnie również mogą wyciąć multi, liczę na konkretną przygodę w singlu ;)

Opublikowano

81Y-A1-KkQL._SL1500_.jpg

amazon wysypał się już z steelboxem ponoć

Opublikowano

Zimny i mało ciekawy, oby fake

Opublikowano

Za bardzo czarno-bialy. To nie TLoU. Musi byc kolorowo, tak jak na gameplayach. Lipa imo.

Opublikowano

Lepiej nie, nie ma sensu dawać pojazdów, już Ci pomocnicy są przegięciem.