Opublikowano 18 lutego 20169 l Już widzę jak jego kwestia pojawi się w grze. Podczas konkursu przed premierą God of War III też miało być zawarte w grze zdanie: "Jesteś spartiatą, prawda bracie?" Ta kwestia pojawiła się dopiero w Duchu Sparty.Zwycięzca z GoW III był jednym z mobkow w Hadesie przed walka z cerberami gdzie z ziemi wyskakują pręty i robi się walka w klatce
Opublikowano 20 lutego 20169 l Też zamówiłem kolekcjonerkę w Euro, upiekło się z ceną poniżej 500 golda. Postawię figurkę Drake obok Lary i niech się żrą ze sobą. XD Konsola z grą za 1849 Oj bracie też czekam na takie pudełeczko limitka PS4 Uncharted krzywi mózg delikatnym eleganckim rzemiosłem. Uncharted 4 zniszczy mózg na miejscu czekam na Uncharted przy Uncharted 4 czuję tydzień wyjęty z życia o tak Będzie się działo przy Uncharted 4! - już od kilku tygodni działam i zbieram mocarne zapasy na mocarną imprezę.
Opublikowano 24 lutego 20169 l jezusku jak ja nie chce tego trailera ogladac, z drugiej strony pewnie bedzie tak niesamowity, ze nie wytrzymam i go dzis pewnie obadam, ehhh silna wolna, ehh silna wola
Opublikowano 24 lutego 20169 l Figaro już się wtedy do dobranocki szykuje więc może dla niego pózno będzie.
Opublikowano 24 lutego 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem Edytowane 24 lutego 20169 l przez SzczurekPB
Opublikowano 24 lutego 20169 l ach te spoilerowe janusze xddd zepsuje wam zabawe i powiem ze gra ma podtytuł A Thief's End a trailer świetny, fajne nowe postacie i miejscówki. ale widze ze bedą kręcić niepotrzebną drame z braciszkiem. Edytowane 24 lutego 20169 l przez Andżej
Opublikowano 24 lutego 20169 l No gra wygląda bardzo ładnie, ale czasami jest nierówna w tej kwestii. Mimo wszystko coś czuję, że to będzie świetna przygoda kończąca historię Drake'a.
Opublikowano 24 lutego 20169 l suteq przeciez to wyglada abstrakcyjnie wrecz na tym trailerze, do tego jaki rollercaster po calym swiecie, no mindblowing po prostu
Opublikowano 24 lutego 20169 l No gra wygląda bardzo ładnie, ale czasami jest nierówna w tej kwestii. Nawet z kompresją z YT, ostatnie co bym zarzucił to "nierówność" jeśli chodzi o oprawę. Btw. Prześwietnie zmontowany trailer, ND reżysersko prima sort.
Opublikowano 24 lutego 20169 l Nie no zdarzają się naprawdę bardzo ładnie wyglądające miejscówki, ostre tekstury i pełno detali, ale było też kilka słabszych momentów na tym trailerze.
Opublikowano 24 lutego 20169 l O krwa jak to wygląda, szykuję się powrót magi z drugiej części https://a.pomf.cat/xvubsy.gif Graficznie ta gra zabija wszystko, dodatkowo ten voice acting, cała mimika twarzy - wszystkie emocje ujęte perfekcyjnie. To może być gra roku i najlepsza gra akcji tej generacji! DAY FU ONE Edytowane 24 lutego 20169 l przez Square
Opublikowano 24 lutego 20169 l Nie no zdarzają się naprawdę bardzo ładnie wyglądające miejscówki, ostre tekstury i pełno detali, ale było też kilka słabszych momentów na tym trailerze. Dokładnie. W większości scen gra wygląda przepięknie, ale niektóre sceny były znacznie słabsze graficznie.
Opublikowano 24 lutego 20169 l Specjalnie obejrzałem to kolejne dwa razy i pozwolę sobie się nie zgodzić, całe mise-en-scène w trailerze było dopracowane, IQ wyborne, blending animacji też (niedościgniony prawie). Czepiając się, fajnie jest to poprzeć czymś więcej niż "było nierówne". Edytowane 24 lutego 20169 l przez Hendrix