Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 516,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

Na PSS w zakładce Free to Play jest do ściągnięcia otwarta beta multi :) Będzie trwać od 18:00 04.03 do 06.03.

EDIT: Wygląda na to, że trochę się pośpieszyli z wrzuceniem, bo już zniknęła.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

To dokładnie ta sama beta co poprzednia, miałem ją na dysku i teraz pokazuje że już mam pobrane.

Przed weekendem pewnie zaciągnie patcha, ciekawe czy coś zmienili :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

MM i Saturn przestały przyjmować zamówienia na kolekcjonerkę, obecnie można ją dostać tylko na neo24.pl

Jeśli ktoś rozważa zakup to niech zaklepuje póki jest, najwyżej potem anuluje :)

Opublikowano
  W dniu 29.02.2016 o 16:09, SzczurekPB napisał(a):

Na PSS w zakładce Free to Play jest do ściągnięcia otwarta beta multi :) Będzie trwać od 18:00 04.03 do 06.03.

Super wiadomość, dobrze, że nie usuwałem tej z grudnia z nadzieją właśnie, że będą ją otwierać.

Tak więc do postrzelania w weekend.

Opublikowano

W becie będą dostępne trzy mapy i jeden tryb (TD). Weekend mam wolny, więc będzie grane :)

Edytowane przez YETI

Opublikowano

fuck yeah...sprawdzi sie te slawne kapiszony :D (czlowiek bedzie mial pewnosc czy brac plyte czy cebule z pss ak multi bedzie dobre)
Panowie...ile zajmuje ta beta?? :)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

11,5GB.

Aha, uprzedzając ewentualne pytania: tam jest tylko multi. Nie zwracajcie uwagi na to, że przy pobieraniu zapyta czy najpierw zassać tryb multi czy singla :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano
  W dniu 29.02.2016 o 16:31, Square napisał(a):

W dniu 29.02.2016 o 16:09, SzczurekPB napisał(a):

Super wiadomość, dobrze, że nie usuwałem tej z grudnia z nadzieją właśnie, że będą ją otwierać.

Tak więc do postrzelania w weekend.

No ba! Nie ma jak narobić sobie smaka przed premierą. Chyba trening sobie zrobię w trójce.

Opublikowano
  W dniu 29.02.2016 o 16:44, YETI napisał(a):

W becie będą dostępne trzy mapy i jeden tryb (TD). Weekend mam wolny, więc będzie grane :)

Rownież mam wolne, mój medyku <ok>
Opublikowano

Oky...czy tylko ja nie mam do pobrania tej bety?? :D

Aha...teraz pewnie trzeba czekać do aktualizacji sklepu ;-)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

mam nadzieje, ze pozbędą się beznadziejnych "strzelanino-stref" które grając w kolekcje sprawily, ze odpuscilem przy trójce.

"i think thats all of them" <facepalm>

Opublikowano

pewnie poznawał to po wyłączeniu muzyki 

Opublikowano

Raczej jedną nową dadzą. Ciekawe czy osłabili pomocników, bo w grudniowej becie byli trochę przegięci.

Opublikowano
  W dniu 29.02.2016 o 16:18, Dobos napisał(a):

MM i Saturn przestały przyjmować zamówienia na kolekcjonerkę, obecnie można ją dostać tylko na neo24.pl

Jeśli ktoś rozważa zakup to niech zaklepuje póki jest, najwyżej potem anuluje :)

W Ultimie jeszcze można zamawiać.

Opublikowano

Powinni  trochę osłabić tych pomocników - a najlepiej to wywalić. I trochę snajperkę podreperować - mega ciężko się tym celuje , no ale może to kwestia rozegrania większej ilości meczów.

Opublikowano
  W dniu 1.03.2016 o 07:18, Figuś napisał(a):

Mnie to bardziej interesuje czy w becie będzie tryb klasyczny :lapka:

Nie, będzie tylko zwykły TD.