Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 515,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

Wygląda spoko ta mapka, zobaczymy w piątek. W sumie ciekawe co z poziomami i odblokowanymi fantami z pierwszej bety.

Opublikowano

były gorsze mapy od OQ np. wszystkie asymetryczne z U3 poza dlc :kaz:

Opublikowano

Jakaś ekipa forumkowa się zbiera? 

Opublikowano

To dokładnie ta sama beta co poprzednia, miałem ją na dysku i teraz pokazuje że już mam pobrane.

Przed weekendem pewnie zaciągnie patcha, ciekawe czy coś zmienili :)

Dokładnie tak jak mówisz! przed chwilą pobrało mi patcha, nie widziałem ile bo konsola była uśpiona.

W patch notes pokazuej tylko, że poprawki

Będzie grane :)

Opublikowano

Fanek WTF? Odpisujesz sam sobie?

Co do grania w weekend to chętnych z forum raczej nie zabraknie.

Opublikowano

A jakkkk! xD

Opublikowano

Jakaś ekipa forumkowa się zbiera?

No chętnie ;-)

Ja również mogę zagrać. Tylko dajcie znać o której godzinie. 

Opublikowano

mimo wszystko wielka gafa, a jeszcze pare dni temu przy okazji zwiastuna wszystko bylo po staremu (a juz i tak i ta kwietniowa premiera byla przelozona)

przynajmniej w kwietniu na spokojnie skoncze ratcheta

Opublikowano

były gorsze mapy od OQ np. wszystkie asymetryczne z U3 poza dlc :kaz:

Byle nie było zrąbanych spawn pointów tak jak na Syrii w U3 oraz żeby dana drużyna po danej stronie nie miała za łatwo (London Underground w U3).

Ogólnie z tych 2 mapek co na razie dali takich rzeczy nie zauważyłem, jednak ta dżungla znacznie mniej mi się podobała bo jest prostokątna - długa. Ta w mieście jest cacy - idealna:)

Opublikowano

Skoro pod koniec marca gra wchodzi w golda to decyzja jest bardziej logistyczno-strategiczna, liczba pre-orderów pewnie jest wysoka.

Opublikowano

O KURFA FANEK TYYYYY WARJACIEEEEEE!!!!

EHEHHEHEH DOBRA BENIA XDDDD

Opublikowano

Przyznać się kto się wbił na Fanka konto?

Opublikowano

Fanek cwana bestia. Niby dwie osoby ale jedno konto. Pod bana się nie kwalifikuje. Alter jest ale tylko w jego głowie.

Opublikowano

Cytować samego siebie i odpowiedzieć to czysta awangarda forumkowa, nie doceniałem Fanka, chapeau bas :hi:

Opublikowano

Fanka już tak zamuliło, że nie poznaje własnych postów :P Fajnie tak samemu sobie przyznać rację XD

Na zjeździe rodzinnym Fanek niczym Eddie Murphy w Gruby i Chudszy odgrywa role całej rodziny ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Beta już online?  ktoś grał co nowego wzg pierwszej?