Opublikowano 1 marca 20169 l Wygląda spoko ta mapka, zobaczymy w piątek. W sumie ciekawe co z poziomami i odblokowanymi fantami z pierwszej bety.
Opublikowano 1 marca 20169 l Jakaś ekipa forumkowa się zbiera? No chętnie ;-) Edytowane 1 marca 20169 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 1 marca 20169 l To dokładnie ta sama beta co poprzednia, miałem ją na dysku i teraz pokazuje że już mam pobrane. Przed weekendem pewnie zaciągnie patcha, ciekawe czy coś zmienili Dokładnie tak jak mówisz! przed chwilą pobrało mi patcha, nie widziałem ile bo konsola była uśpiona. W patch notes pokazuej tylko, że poprawki Będzie grane
Opublikowano 1 marca 20169 l Fanek WTF? Odpisujesz sam sobie? Co do grania w weekend to chętnych z forum raczej nie zabraknie.
Opublikowano 2 marca 20169 l Jakaś ekipa forumkowa się zbiera? No chętnie ;-) Ja również mogę zagrać. Tylko dajcie znać o której godzinie.
Opublikowano 2 marca 20169 l Premiera ponownie przeniesiona. http://www.vg247.com/2016/03/02/uncharted-4-release-date-delayed/
Opublikowano 2 marca 20169 l Premiera ponownie przeniesiona. http://www.vg247.com/2016/03/02/uncharted-4-release-date-delayed/ Na szczęście to tylko 2 tygodnie
Opublikowano 2 marca 20169 l mimo wszystko wielka gafa, a jeszcze pare dni temu przy okazji zwiastuna wszystko bylo po staremu (a juz i tak i ta kwietniowa premiera byla przelozona) przynajmniej w kwietniu na spokojnie skoncze ratcheta
Opublikowano 2 marca 20169 l były gorsze mapy od OQ np. wszystkie asymetryczne z U3 poza dlc Byle nie było zrąbanych spawn pointów tak jak na Syrii w U3 oraz żeby dana drużyna po danej stronie nie miała za łatwo (London Underground w U3). Ogólnie z tych 2 mapek co na razie dali takich rzeczy nie zauważyłem, jednak ta dżungla znacznie mniej mi się podobała bo jest prostokątna - długa. Ta w mieście jest cacy - idealna:)
Opublikowano 2 marca 20169 l Skoro pod koniec marca gra wchodzi w golda to decyzja jest bardziej logistyczno-strategiczna, liczba pre-orderów pewnie jest wysoka.
Opublikowano 2 marca 20169 l Fanek cwana bestia. Niby dwie osoby ale jedno konto. Pod bana się nie kwalifikuje. Alter jest ale tylko w jego głowie.
Opublikowano 2 marca 20169 l Cytować samego siebie i odpowiedzieć to czysta awangarda forumkowa, nie doceniałem Fanka, chapeau bas
Opublikowano 2 marca 20169 l Fanka już tak zamuliło, że nie poznaje własnych postów Fajnie tak samemu sobie przyznać rację XD Na zjeździe rodzinnym Fanek niczym Eddie Murphy w Gruby i Chudszy odgrywa role całej rodziny Edytowane 2 marca 20169 l przez DonSterydo