Andżej 2 268 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 ja tam napierdalam, 9 meczyków za mną zero lagów. Cytuj Odnośnik do komentarza
kristoff_mk 54 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 ja rozegrałem na szybko 3 mecze i spodobało mi się. zero lagów, szybko znajdowało oponentów jutro kontynuacja Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Również zero problemów, szybko szuka i zero lagow. Też wam nie wpada lv postaci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Yeti masz wszystko odblokowane z bety zamkniętej czy wszystko od początku? Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Od początku, ale jest jakiś błąd bo nie wbija lv, przez co nie można sobie ustawić własnego wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 ALE TO JEST DOBRE Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A teraz czas do roboty na nockę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A tutaj moj amatorski montazyk z pierwszych 2 meczy ktore zagralem, ostatnia akcja z RPG moja ulubiona, choc pierwsza z Farmerem tez na propsie jak typka na 2 baty bierzemy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 ty grasz po polsku? nadstaw ryj to ci przywalea beta miodna Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Też na początku nie miałem opcji ustawienia własnego wyposażenia, później jakoś się odblokowało ale nie mam pojęcia jak. Poza tym beta dobra, feeling broni, dynamika, jest moc. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Przez godzinę - może dwie wszystkie czapki, skórki i prowokacje były dostępne i żadne bonusy z gry nam się nie zbierały, nie można było też robić (co bardzo ważne) custom slota. Później wrócili do stanu z pierwszej bety, z levelami, customami i duperelami do zakupu - dziwne ;p. Gierka na plus jak najbardziej, bardzo fajnie te postacie latają, niestety kałach trochę "wypluwa pestki" podczas strzelania i ma dziwny rozrzut - taki dziki, cięzko o heada. No ale może to moje spaczenie po moim ulubionym kałachu z U2. Snajperka tak jak w U3, 1 głowa lub 2 body shoty ale na litość boską za mały rate of fire, o połowę niższy niż w przypadku dragunova. Edytowane 5 Marca 2016 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Trybu klasycznego(bez tych wszystkich pomocników czy innych rzeczy) pewnie nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Tylko starcie drużyn z wszystkimi "bajerami" Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) A mi się podoba wszystko :-P pewnie dlatego że dosyć dobrze mi idzie. Dziś mordowanie cały dzień..fun mam chyba nawet większy niż przy pierwszym kontakcie z beta U2..ale będzie grane w maju :-P Wiadomo ile będzie mapek do multi?? P.s Yeti...to linka można mordować?? Wystarczy L1 przy gościu odpalić?? Edytowane 5 Marca 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Musisz przytrzymać L1, aż się nie podświetli wtedy zabijasz jednym ciosem. Mi tylko pomocnicy się nie podobają, reszta jak najbardziej na plus. Dzisiaj odpalę to będę miał porównanie czy coś zmienili w stosunku do bety z grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Fajnie otoczenie się sypie, nawet kolumna potrafi spaść na głowę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 No właśnie Square. Gdzieś był wczoraj kiedy my z Bansaiem tłukliśmy przeciwników jak młodzi bogowie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 No właśnie chciałem wam dać pozabijać przeciwników Mam nadzieję, że dzisiaj ze mną nie zagrasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 No nie zagram bo o 19.00 jadę na czołgającego się w śniegu DiCaprio. Będę około 22.30. A i dajcie mi podpis na avatarem "Reverse Farmer" albo "Reverse FARMEROS" bo nawet na party mieszają jak wczoraj Farmer wpadł. #TeamPlayStationParty Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Za często wyłączasz mikrofon, to pewnie przez to No to jak będziesz to daj znać, to się odpali. Ja w ciągu dnia sobie przypomnę jak się strzela. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Wczoraj tylko RAZ wyłączyłem jak sobie poszedłem kawę zrobić. A tak w ogóle to było dawno i nieprawda. I dzięki za podpis. Edytowane 5 Marca 2016 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 pomocnicy powinni byc ograniczeni czasowo sam nie wiem jakies np 10 sekund i tyle, caly czas jednak licze ze bedzie tryb klasyczny bez tego badziewia Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 W każdej poprzedniej części był, więc zapewne i tu będzie, zwłaszcza że ci pomocnicy są mocno kontrowersyjni o czym ND dobrze wie. Poza tym, wydaje mi się, że osłabiono ich od ostatniej bety. AK ma znacznie większy odrzut niż w U2&3 i bardzo dobrze, nie powinni w tej kwestii nic zmieniać. Ja i tak gram FALem i tą drugą bronią, która również strzela pojedynczymi seriami. Feeling strzelania na duży plus, i nie ma to jak posłać celną serie w czachę. Co do nowej mapki, dla mnie znacznie słabsza od dwóch poprzednich, ale może przez fakt że zagrałem na niej tylko trzy mecze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ja wciąż nie mogę się przekonać... do żadnego multi w Uncharted nie mogłem się przekonać ale będę grał dalej w "bete", może z meczu na mecz będzie coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Pierwsze odczucia takie sobie byly, ale dluzej pogralem i zaczelo mi nawet podchodzic to multi, takze po premierze gry #TeamPlaystationParty i do boju choc zgadzam sie z tym co bylo napisane wyzej, tez mam nadzieje na jakis tryb barebones bez tego mumbo jumbo, chociaz mimo wszystko nie jest to tak OP jak sie spodziewalem ze bedzie. Podejrzewam ze w becie nie dali takiej opcji bo chca zeby ludzie z tym grali i dawali im feedback na podstawie ktorego bedzie mozna zbalansowac te wszystkie rzeczy do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi