Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ta gra wygląda jak życie!
Oglądając ten filmik moge sobie tylko wyobrazić sytuację:

Andrew House dzwoni do Naughty Dog, ktoś odbiera i mówi już daje Neila - cze rozmawiałem z Kazem, chiał abyście zrobili najładniejszą i najlepszą gre na świecie, jeśli to nie problem. Ok wyślijcie na początek 50mln dolaras i dajcie troche czasu

I tak się zaczęło. Obowiązkowo nowe gify:

http://gifyu.com/images/Uncharted4recover.gif

http://gifyu.com/images/Uncharted4natequiz.gif

http://gifyu.com/images/YE7VqQD-Imgur.gif

Ta animacja postaci wyprzedza o dobre kilka kroków wszystko co widzieliśmy do tej pory, masakra :obama:

Edytowane przez Fanek
  • Plusik 1
  • Minusik 2
Opublikowano

ja się na szczęście wyleczyłem się z cinematiców*, więc odpuszczę do pierwszej obniżki ceny/ albo ogłoszenia trybu klasycznego bez strzelania do totemów

no chyba że wyjdzie nowy Max albo tlou z tym samym gore shotgunem  :ogor:

Opublikowano

ja w tej generacji jetem na glodzie jesli chodzi o dobre korytarzykowe single player experience, na szczescie wykopalem new order i jestem zachwycony, a za niespelna dwa miechy u4

Gość suteq
Opublikowano

ja się na szczęście wyleczyłem się z cinematiców*, więc odpuszczę do pierwszej obniżki ceny/ albo ogłoszenia trybu klasycznego bez strzelania do totemów

no chyba że wyjdzie nowy Max albo tlou z tym samym gore shotgunem  :ogor:

Mówisz, że jak nie będzie trybu hard bez podsłuchiwania to nie bierzesz? :cool::lapka: 

Opublikowano (edytowane)

Nie chodzi tylko o ND, ale i rowniez Sony, ktore za nimi stoi i ich wspiera klepiac kapusta po ramieniu jednoczesnie przypominajac, ze robia exa. Wiec, dlatego tak dobrze to wyglada.

Edytowane przez iMEVEK
Opublikowano
Ponadto, warto wiedzieć, że autorzy pozwolą nam podchodzić do każdej misji na wiele sposobów. Tym razem gra nie będzie narzucać ścieżek i nie trafimy do kolejnych korytarzy. Podczas rozwiązywania problemów otrzymamy swobodę, dzięki której sami wybierzemy, w którą stronę podążymy i w jaki sposób wykonamy zadanie.

z najlepszego portalu n,t. gjerek wideło

jeśli to prawda to osom. takie coś powinno być standardem w korytarzówkach

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie chce czystego korytarzyka, to niech pogra w Tomba. Uncharted będzie lepsze pod względem historii i ciągłej akcji, ale gameplayowo raczej ostatniej Lary nie pobije. 

Opublikowano

Obstawiam, że jednak pobije. Dziwi mnie w ogóle ta nowa moda, że teraz wszystko musi być przynajmniej mini-sandboksem z pierdyliardem nudnych zadań pobocznych. Oby Naughty Dog przypomniało ludziom, że intensywny i dobrze przemyślany korytarzyk potrafi bawić lepiej niż niejedna gra z otwartym światem.

cute-bravo-gif-777.gif

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie Uncharted to chyba ostatnia gra gdzie chciałem duże obszary ale znając ND uda im się ta zmiana.

Edytowane przez balon
Gość aphromo
Opublikowano

W zdecydowanej większości gier " duży obszar " oznacza że jak wcześniej coś było pod ręką to teraz zapipiaj na drugi koniec mapy 10 min :D

Opublikowano

I tak Straley i Druckmann (game i creative directorzy) po przejęciu projektu mówili, że musieli zmniejszyć levele, bo te były za duże i psuły dynamikę rozgrywki. Komu jak komu, ale im można zaufać w kwestii projektu gry i że zachowają balans między swobodą a tempem gry. Gdyby game directorem był Justin Richmond, koleś od Uncharted 3 to wtedy bym się martwił, ale na szczęście już go nie ma w ND :P