Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Ja to jestem chory i oglądam wszędzie i wszystko przy każdym tytule, ale tym razem już sie powstrzymam i stopuje Te screeny z dziś pustynne to duży spoiler, miło by było zobaczyć to miejscówke w grze nie wiedząc o jej istnieniu
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l A ja obejrzałem to 18 minut i wow, super się to zapowiada. Ciężko to już nazwać pustym korytarzykiem pif pafowym.
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l No fajne, fajne. Podobają mi się opcjonalne miejscówki z artefaktami. Na filmiku szybko sobie przejechał. Ja tam po tym terenie, pewnie będę latał minimum dwie godziny i lizał ściany. Edytowane 4 kwietnia 20169 l przez Tankietka
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Gameplay zapowiada się genialnie, jedyne do czego mogę się przyczepić, że to naznaczanie przeciwników odbywa się przez wyciągnięcie broni, lepiej by było jakby jakąś lornetkę miał przy sobie.
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Gra dalej wygląda kosmicznie, naprawdę robi wrażenie do ogrania na premierę
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Wszystko fajnie, tylko po jakiego chuya dali możliwość oznaczania przeciwników?
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Abyś miał łatwiej, nie chcesz nie musisz z tego korzystać, pewnie na wyższych poziomach tego nie będzie, ale się okaże.
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Ten nowy materiał z uwagi na długość pewnie nie jest za bardzo spoiler free, co? Edytowane 4 kwietnia 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Ten nowy materiał z uwagi na długość pewnie nie jest za bardzo spoiler free, co? Nie jest tam przedstawione nic szczególnie istotnego dla fabuły, ale są spoilery.
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Na początku jak to zobaczyłem do głowy przyszła mi jedna myśl mark and execute
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Wszystko fajnie, tylko po jakiego chuya dali możliwość oznaczania przeciwników? Mozesz to wylaczyc (potwierdzone), na crushing domyslnie bedzie off. Uncharted 4 also offers some new tools to help you sneak past Nate's foes. You can mark targets as in a Battlefield game by holding L2 and pressing the left stick. And when you're hidden, each enemy has a stealth indicator above their head à la Assassin's Creed. The sand-colored icon slowly fills up as they train their eyes on you; it turns yellow if they think they've seen something, at which point they'll head over to investigate; and it turns orange once they've definitively spotted you. (You're free to turn off these features if you want, and they're disabled by default on the hardest difficulty, Crushing.) Edytowane 4 kwietnia 20169 l przez Neox
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Wcześniej włączyłem sobie gunplay od razu, a teraz moment jazdy autem. No po prostu masakra, motyw z wyciągarką mnie rozwalił, Nate podbiega, bierze linę, przerzuca między rękoma dla realizmu i nawet musi drzewo obejść aby hak zaczepić. Oraz oczywiście hak sam się nie odczepi, trzeba wyjść i zrobić to samemu Praktycznie każdy inny deweloper dałby sobie z tym spokój, ale dla ND każdy taki detal jest ważny, no mistrzostwo po prostu. Edytowane 4 kwietnia 20169 l przez Moldar
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Świetne są te wszystkie nowości i zmiany, które wprowadzili do gry. Widać, że ND chcą się pożegnać z Uncharted najlepiej jak potrafią, a to wszystko z korzyścią dla nas Edytowane 4 kwietnia 20169 l przez SzczurekPB
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Pięknie to wygląda, tylko w oczy rzucają się od razu ślepi przeciwnicy. Motyw z dbałością o detale przy zaczepianiu liny, albo przejeździe pod wodospadem to majstersztyk.
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Gif time: http://abload.de/img/unchartedleg27jp4p.gif http://gifyu.com/images/uc39a82e.gif https://giant.gfycat.com/FlippantBrokenIrishdraughthorse.gif https://giant.gfycat.com/ClearSlipperyDunlin.gif Nie oglądam już tego nowego gameplayu, przeklikałem go tylko pare razy, wytrzymam!
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l IGN opublikowało artykuł w oparciu o rozmowę z Druckmannem i cóż nie wiem czy wrzucać to w spoiler, ale raczej wrzucę bo niektórzy mogą to odebrać w taki sposób Uncharted 4's Ending Will Be Divisive
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Animacja tych postaci na cut-scenkach to jest jakiś kosmos, są jak żywe po prostu
Opublikowano 4 kwietnia 20168 l Oczywiście animacja w przerywnikach to absolutny majstersztyk ale stworzony tak jakby na PS 4,5K:) Poza tym obijający się od prawa do lewa kanister też jest dobry. Ok grafa miażdży i nie interesuje mnie ile trików tam wcisnęli, niech wciskają wszyscy takie triki ja chętnie będę dawał się oszukiwać. Jak opadnie zachwyt grafą to nie będzie to samo co zawsze - more and more pif paf shooting?PS.Facjata Nathana z głowy czy z żywego człowieka? Edytowane 4 kwietnia 20168 l przez da$io
Opublikowano 4 kwietnia 20168 l Oczywiście animacja w przerywnikach to absolutny majstersztyk ale stworzony tak jakby na PS 4,5K:) Poza tym obijający się od prawa do lewa kanister też jest dobry. Ok grafa miażdży i nie interesuje mnie ile trików tam wcisnęli, niech wciskają wszyscy takie triki ja chętnie będę dawał się oszukiwać. Jak opadnie zachwyt grafą to nie będzie to samo co zawsze - more and more pif paf shooting? PS.Facjata Nathana z głowy czy z żywego człowieka? Jestem ciekawy czy ND naprawdę by mogło stworzyć coś takiego w gameplayu na tym niby 4.5 jeżeli teraz te scenki są wyświetlane w realtime.
Opublikowano 4 kwietnia 20168 l te smugi od pocisków są obrzydliwe no i to "ok, thats all of them" najwyrazniej pozostanie a tak poza tym, cacko <3 dobrze ze rozwineli mechanike skradania Edytowane 4 kwietnia 20168 l przez Andżej
Opublikowano 4 kwietnia 20168 l Te tereny Brakuje tylko mniejszych/wiekszych wiosek i wygladalo by jak Wiedzmin 4