Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

Opublikowano

Ludki...a o której jutro trailer będzie?? :-P

Fanek....Final Trailer :-D

7am pdt...U nas to będzie gdzieś koło 14??

Edytowane przez Szymek_PL_

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 515,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

Jaki trailer? :P

Opublikowano

Dzisiaj ostatni, przed premierą, trailer U4 :) 14? Zawsze się w tym gubię.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Masz tam podaną godzinę przecież, o 16 u nas.

Opublikowano

Myślicie ze bedzie problem kupić grę w dniu premiery w jakimś MM czy Saturnie? Wziąłbym sobie urlop ale nie wiem czy nie zostanę bez gry ;p

Opublikowano

Jak bardzo trzeba nie lubić gier vidfeo by  nie być napalonym na uncharted 4.

Przeciez nawet Hawking bedzie w to łupał.

Opublikowano

Pawcio dał plusika, wyczuwam podstęp 

Opublikowano

Czy mi sie wydaje czy bluber chce zacząc ze mna wojenke gierkową, nie nienie kolego.

Opublikowano

nigdy w życiu, dla mnie to uncharted prezentuje się najlepiej z calej serii i mimo, że hajpu nie czuje to pewnie zagram 

Opublikowano

dobrze że jestem debilem konsolowym i kompletnie nie wiem o co chodzi niektorym zyebom  jak piszą że uncharted jest  zły bo kapiszony xD

Naprawdę, no nie rozumiem.

Opublikowano

Pawcio dał plusika, wyczuwam podstęp 

No przecież bierze preordera. 

Opublikowano

to pawcio ma plejstejszon?

Opublikowano

wygląda wybornie

Opublikowano

to wyglada tak dobrze, ze az przez mysl mi przechodzi czy oni nie karmia nas wersja na ps neo xDDD

Opublikowano

Jeszcze tylko dwa tygodnie. Jak ten czas leci

Opublikowano

Dawno nie bylem tak napalony na gierke (ostatnio chyba na gta v) ale ten trailer imo bez szalu.

Ja preordera nie skladam, licze ze w jakims sklepiku da rade wyrwac juz w poniedzialek 9ego (piatek to raczej sciene fiction chociaz u3 pamietam ogarnalem chyba na 4 dni przed premiera). W najgorszym wypadku ide we wtorek z samego rana do saturna/empika.

Opublikowano

Nie oglądaj. Kilka urywków, ale wytrzymasz bez sprawdzania. Poprzednia reklama robiła dużo większe wrażenie.

Opublikowano

nie postarali się, ale to w sumie nawet dobrze, im mniej pokazują na tych trailerach, tym lepiej.

Opublikowano

Odniosłem wrażenie, że nie chcieli za dużo pokazać tym trailerem, tylko 38 sekund mówi zresztą samo za siebie ;) 

Miazga tak czy inaczej, czekam z wywieszonym jęzorem.