Opublikowano 24 kwietnia 20168 l Ludki...a o której jutro trailer będzie?? :-P Fanek....Final Trailer :-D 7am pdt...U nas to będzie gdzieś koło 14?? Edytowane 24 kwietnia 20168 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Dzisiaj ostatni, przed premierą, trailer U4 14? Zawsze się w tym gubię. Edytowane 25 kwietnia 20168 l przez Maciomaniak
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Myślicie ze bedzie problem kupić grę w dniu premiery w jakimś MM czy Saturnie? Wziąłbym sobie urlop ale nie wiem czy nie zostanę bez gry ;p
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Jak bardzo trzeba nie lubić gier vidfeo by nie być napalonym na uncharted 4. Przeciez nawet Hawking bedzie w to łupał.
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Czy mi sie wydaje czy bluber chce zacząc ze mna wojenke gierkową, nie nienie kolego.
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l nigdy w życiu, dla mnie to uncharted prezentuje się najlepiej z calej serii i mimo, że hajpu nie czuje to pewnie zagram
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l dobrze że jestem debilem konsolowym i kompletnie nie wiem o co chodzi niektorym zyebom jak piszą że uncharted jest zły bo kapiszony xD Naprawdę, no nie rozumiem.
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l W dniu 25.04.2016 o 14:21, bluber napisał(a): Pawcio dał plusika, wyczuwam podstęp No przecież bierze preordera.
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l to wyglada tak dobrze, ze az przez mysl mi przechodzi czy oni nie karmia nas wersja na ps neo xDDD
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Dawno nie bylem tak napalony na gierke (ostatnio chyba na gta v) ale ten trailer imo bez szalu. Ja preordera nie skladam, licze ze w jakims sklepiku da rade wyrwac juz w poniedzialek 9ego (piatek to raczej sciene fiction chociaz u3 pamietam ogarnalem chyba na 4 dni przed premiera). W najgorszym wypadku ide we wtorek z samego rana do saturna/empika.
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Nie oglądaj. Kilka urywków, ale wytrzymasz bez sprawdzania. Poprzednia reklama robiła dużo większe wrażenie.
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l nie postarali się, ale to w sumie nawet dobrze, im mniej pokazują na tych trailerach, tym lepiej.
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Odniosłem wrażenie, że nie chcieli za dużo pokazać tym trailerem, tylko 38 sekund mówi zresztą samo za siebie Miazga tak czy inaczej, czekam z wywieszonym jęzorem.