Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Ladnie ja poprawili. Robi wrazenie i w koncu przypomina Drake'a. Bez porownania. Edytowane 25 kwietnia 20168 l przez iMEVEK
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Z tego co wyczytałem tylko w UK w jednym sklepie i wszystko sie wyprzedało? Skąd ta fota? Kurde szkoda, że nie zrobili czegoś takiego jak Blizzarda ze swoimi grami, zagrać można dopiero w dniu premiery gdy gra pobierze plik zabezpieczający z serwera, tak aby wszyscy zaczęli jednocześnie Edytowane 26 kwietnia 20168 l przez Fanek
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Widziałem już pewne opcje w SDK PS4, które uniemożliwiają granie przed premierą A co do wycieku to cóż - pisałem parę postów wcześniej, że gra jest już w magazynach i hurtowniach. Ja też czekam na dostawę
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Na Amazonie tez chyba rozsylaja. Jakis typ na jednym forum rozsylal wiadomosci ze spoilerami z Uncharted 4 i niestety przeczytalem to. Uwazajcie lepiej co czytacie. spoiler W przedostatnim rozdziale ginie brat Sama'a przez Rafe Adler'a, Drake mial byc jego ofiara, ale brat go odepchnal i w niego trafilo. Oboje szukali skarbu pirata Henry'ego Every'ego.
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Na Amazonie tez chyba rozsylaja. Jakis typ na jednym forum rozsylal wiadomosci ze spoilerami z Uncharted 4 i niestety przeczytalem to. Uwazajcie lepiej co czytacie. spoiler W przedostatnim rozdziale ginie brat Sama'a przez Rafe Adler'a, Drake mial byc jego ofiara, ale brat go odepchnal i w niego trafilo. Oboje szukali skarbu pirata Henry'ego Every'ego. Nie wiem co tam jest ale lepiej skasuj jak jest to mocne...ludzie i tak będą mieli do Cb pretensje :-D
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Ten spoiler to pewnie żart, gra jest dostępna dopiero od kilku godzin, nikt nie dałby rady jej już przejść.
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l graczdari bedziecie mieli w rybolu albo w jbiu przed premierą? Powinniśmy Liczymy na 6-7 Maj, ale kto wie jak będzie finalnie. Na pewno poinformuje jak karton z opisem CUSA04529 u nas wyląduje
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Ten spoiler to pewnie żart, gra jest dostępna dopiero od kilku godzin, nikt nie dałby rady jej już przejść.Jesli dla Ciebie to zart, to prosze otworzyc spoiler. Moze i to fake, ale serio zdenerwowalem sie jak to przeczytalem Nie odpowiadam za uszczerbki na zdrowiu U mnie jest taka akcja na ktorej skorzystalem, oddaje 2 stare tytuly o wartosci uzywki 19,98 euro i place 25 euro za Uncharted 4. Edytowane 26 kwietnia 20168 l przez Mroku
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Ten spoiler to pewnie żart, gra jest dostępna dopiero od kilku godzin, nikt nie dałby rady jej już przejść.U mnie jest taka akcja na ktorej skorzystalem, oddaje 2 stare tytuly o wartosci uzywki 19,98 euro i place 25 euro za Uncharted 4. Gdzie to?
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Developers story, chwile przeklikałem ale już nie oglądam i nie słucham
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l http://www.pssite.com/news/49415/uncharted-4-kres-zlodzieja-wycieklo-dwa-tygodnie-przed-premiera.html
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Generalnie od wycieku minęło już ponad 10h i aż zadziwiające jest to, że nie można zobaczyć żadnego konkretnego materiału z gry. Nie boję się spoilerów i szukam namiętnie, ale nikt nie zrobił żadnego screena z gry czy też filmu....
Opublikowano 26 kwietnia 20168 l Ja dokładnie to samo, lubię spoilery i nie znalazłem ani jednego wiarygodnego, podobnie jak wideo czy zdjęcia. Ludzie się boją czy co?
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Może na razie gry trafiły tylko do każuali, którzy mają wyeabane na takie rzeczy jak filmiki i spoilery.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Ten spoiler to pewnie żart, gra jest dostępna dopiero od kilku godzin, nikt nie dałby rady jej już przejść. U mnie jest taka akcja na ktorej skorzystalem, oddaje 2 stare tytuly o wartosci uzywki 19,98 euro i place 25 euro za Uncharted 4. Gdzie to? http://www.gamemania.be/Default.aspx?tabid=118&iid=1045
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Yeti- mialem to wczoraj wrzucić, ale zapomniałem. Koleś odwalił kawał zaje roboty.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Lista trofeów: http://imgur.com/a/9rM8j SINGLEPLAYER One Last Time - Collect All The Trophies Charted! Explorer - Complete the game in explorer mode Charted! Light - Complete the game in light mode Charted! Moderate - Complete the game in moderate mode Charted! Hard - Complete the game in hard mode Charted! Crushing - Complete the game in chrushing mode Charted! Speedrun - Complete the game in 6 hours or less First Treasure - Find a Treasure Treasure Hunter - Find 50 Treasures Treasure Master - Find all Treasures Jot This Down - Find a Journal Entry Lost Art of Journaling - Find all Journal Entries Take a Note - Find a Journal Note Lost History - Find All Journal Notes Head of the Class! - Defeat 20 enemies with headshots You Have a Head for this Business - Defeat 50 enemies with headshots Hangman's Bullet - Perform 20 headshots from the rope Stealth First Ask Questions Later - Stealth take-down 5 enemies Shh Sleep Now - Stealth take-down 30 enemies I Thought I Heard Something - Perform 30 vertical stealth takedowns Run-and-Gunner - Defeat 50 enemies from the hip or blind firing Leapfrog - Defeat 10 enemies in a row, alternating gunplay and hand-to-hand Unstoppable! - Defeat 100 enemies in a row without dying in combat Sharpshooter - Complete game with 70% or higher shot accuracy Rushing Roulette - Defeat enemies with a pistol, machine gun, and grenade, in that order, in 15s Ghost in the Cemetery - Get through Scotland cemetery combat encounter without killing or being seen Butterfingers - Make 10 enemies drop their grenades Boom County - Defeat 4 enemies with the same explosion Defeat 10 in 60 -- China Lake GL - Defeat 10 enemies in 60 seconds with the China Lake Grenade Launcher Hang Tough! - Destroy 10 vehicles while being dragged from the rope Run the Table - Defeat enemies with a stealth attack, melee attack, headshot, and explosives... Hitting a Brick Wall - Defeat 5 armored enemies with melee only Wingman - Perform 10 combo buddy takedowns Cliffhanger - Pull 20 enemies over when hanging from a ledge ~17 Hidden Trophies (one of them being a strange relic I think considering its placement in relation to the treasure trophies -- also, I say approximately 17 as I don't know which ones overlap in the pictures he's taken). MULTIPLAYER Continue the Adventure - Complete the Uncharted Multiplayer Introduction Get in the Game - Complete 5 matches in Multiplayer Trials by Fire - Complete all trials on Moderate (difficulty) in Multiplayer Friends Forever! - Spawn 10 Sidekicks in Multiplayer Medic! - Revive 10 Allies in Multiplayer Bez spoilerów właściwie, bo te fabularne (jak przypuszczam) są ukryte. Jest za to głupi pucharek za speedrun w 6 lub mniej godzin Dla porównania trofea za speedrun remasterów DF, 2 i 3 wymagały czasów odpowiednio: 2:30h, 3:30h i 4:15h. Edytowane 27 kwietnia 20168 l przez SzczurekPB
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l https://www.youtube.com/watch?v=cgqL2zmiYaQ Czyzby pierwsze gameplaye? Nie wiem czy to fake, ale jesli nie to jest tam sama wspinaczka nic nie ma konkretnego wiec spokojnie. Co ciekawe polska wersja xdddd edit; wrzucilem w spoiler zeby nikt sie nie posral Edytowane 27 kwietnia 20168 l przez schabek
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Zdecydowanie autentyczne video. Nie było to publikowane, styl gry zdecydowanie nie podobny do pokazówki. A PL pewnie wynika z tego, że jeden Polak z UK ma grę
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l już usunięte, ktoś tam chyba siada dupą na f5 z Sony i usuwa wszystko na bieżąco xD