PiotrekP 1 787 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Nie ma co oglądać. Tylko troche cieszyć, że ci co dostali gre w wyniku bledu sklepu bedą kończyć singla kiedy my go zaczniemy i wszystko dopiero będzie przed nami. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 te screeny z roślinnością z poprzedniej strony zapierają dech...jak to było? U2 - najlepszy śnieg ever U3 - najlepszy piasek ever U4 - najlepsza dżungla ever U1 - najlepsza woda ever Pamietam jak biegałem w pierwszym Uncharted i wskakiwałem do wody, żeby zmoczyć ubranie Drake'a i podziwiałem jak wyglądał mokry i wysychał 7 Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 Panowie, zastanawiam się jak to jest z tym cyfrowym preorederem. Obecnie jestem w Holandii i wpadne na weekend do Polski, ale premiera jest dopiero w poniedziałek i raczej ominie mnie pudełko... Dlatego zastanawiam się nad PS store. Tylko moje pytanie brzmi czy jest możliwość ściągnięcia plików wcześniej i odpalenie w dniu premiery czy wszystko łącznie z plikami pojawi się dopiero w poniedziałek? Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 Gierka sama się pobiera...pewnie od piątku będzie można pobierać ;-) Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 Czytałem wrażenia ludzi i co ciekawe, wielu twierdzi, że takiego "gunplayu i movementu, jeszcze w grach video nie widzieli", ponadto sam gameplay porównują do MGS5. Graficznie, totalne świrowanko, gra przypomina rozbudowane Uncharted 2, tyle, że o ile, trzecia część w porównaniu do poprzednika, robiła to trochę nieudolnie (dalej będąc świetną grą), to czwarta część robi to mistrzosko. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 nie wiem co było nieudolnego w np. akcji konnego pościgu, statku i katastrofie samolotu ale ok movement i gunplay jest ten sam co w becie, więc pewnie znów wypowiadały się jakieś malapety Cytuj
Pavlis 12 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 Chodzi o wrażenie, że o ile dwójka robiła Ci ten efekt woow od samego początku (na rok 2009), to trójka była dobrym sukcesorem tych pomysłów, ale w czwórce znowu mamy to "woow" jak w 2009 roku odpalając początek z pociągiem. Taka mała różnica, szczegóły, szczególiki. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 maja 2016 Opublikowano 3 maja 2016 (edytowane) Wszystkie nowe mapy i tryby do multiplayera będą za free Nowe przedmioty, bronie, ubrania itp. będą do odblokowania poprzez grę, nic nie będzie przypisane ekskluzywnie do mikrotransakcji. nd jakie szczwane lisy, lubiłeś co-op w 2 i 3? nie sprzedawaj 4 tylko czekaj do jesieni edit: no własnie ja i sporo osób także miało efekt wow, aż mi się harnaś wylał z wrażenia w U3. szczególnie w drugiej połowie Edytowane 3 maja 2016 przez nobody Cytuj
Pix 912 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Dokładnie. Ja przy trójce też co chwila szukałem szczęki. Chociaż trzeba przyznać, że była krótsza od U2 i i trochę słabsza pod względem fabularnym (beznadziejna para głównych złoli). Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 ponadto sam gameplay porównują do MGS5 Boże oby nie Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 ktos w ogole czyta te "opinie" randomow? o qb gadali ze to drugie tlou Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Sklepik już mi pobrał kasę za giereczke : 3 Szkoda że dopiero w piątek będę w domu Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 W piątek i tak nie pograsz bo premiera dopiero we wtorek Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Ja też wkładam płytę i gram... płytę... U2 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Przeszedłem sobie pierwsze uncharted i jak lubię tą serię tak druga część gry jak była (pipi)owa tak jest. Po co dodają wątki paranormalne z jakimiś zombiakami ? Mam nadzieję że takiego gówna w u4 nie będzie Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Przeszedłem sobie pierwsze uncharted i jak lubię tą serię tak druga część gry jak była (pipi)owa tak jest. Po co dodają wątki paranormalne z jakimiś zombiakami ? Mam nadzieję że takiego gówna w u4 nie będzie Nie będzie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Dodają bo to był jeden z elementów z indiana jonesa ale mnie też się nie podobał Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 ND o 20 ma pokazac szerzej multi https://www.twitch.tv/naughtydog 1 Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Niech ktoś da znać jak się dowie, czy pojawiła się w grze scena z reveal traileru i jak jest zmieniona Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 A człowiek już prawie tydzień bez neta a grę to chyba od sąsiadow będę musiał pobierać:-D ciekawe co zaprezentujom Cytuj
Wojtas angol 20 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Są już oceny U4, bo zaczynam się zastanawiać nad zakupem na premierę Są już oceny U4, bo zaczynam się zastanawiać nad zakupem na premierę Są już oceny U4, bo zaczynam się zastanawiać nad zakupem na premierę 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi