Opublikowano 4 maja 20168 l To już wiem czyja (_)_) będę oglądał mordujac na sieci <3 ktoś coś już wylapal oglądajac stream??
Opublikowano 4 maja 20168 l Pokazali na początku nową mapę i stwierdziłem, że nie oglądam, zostawię sobie wszystko na premierę.
Opublikowano 4 maja 20168 l Ja też wyłączyłem. Co do różnic odnośnie bety to na początku pokazywali większy wybór zawodników, głównie Złoczyńców, bo było ich chyba 15. Będzie Chloe do wyboru jakby ktoś się zastanawiał.
Opublikowano 4 maja 20168 l Będzie Chloe do wyboru jakby ktoś się zastanawiał. ok jednak przekonałem się do tego multi
Opublikowano 4 maja 20168 l Będzie Chloe do wyboru jakby ktoś się zastanawiał.ok jednak przekonałem się do tego multiGdybyś jeszcze miał wątpliwości: Edytowane 4 maja 20168 l przez SzczurekPB
Opublikowano 4 maja 20168 l Dla przypomnienia, jutro o 9 rano upada embargo na recki. Jaki metacritic przewidujecie? Ja stawiam 93.
Opublikowano 4 maja 20168 l Będzie Chloe do wyboru jakby ktoś się zastanawiał.ok jednak przekonałem się do tego multiGdybyś jeszcze miał wątpliwości: już widze ten obrazek w CW i ujadanie tekstami o januszach ps 93
Opublikowano 4 maja 20168 l RIP tradycyjny Nate's Theme [*] To też jest dobre, ale co klasyk to klasyk Zapłakałem. Na początku nie mogłem uwierzyć i łudzę się, że to jakiś kuźwa remiks i przy odpaleniu gry usłyszę klasyczny motyw.
Opublikowano 5 maja 20168 l Zapłakałem. Na początku nie mogłem uwierzyć i łudzę się, że to jakiś kuźwa remiks i przy odpaleniu gry usłyszę klasyczny motyw. Czytałem w necie, że przy odpaleniu gry nie usłyszysz nawet tego remiksa (jest on wzięty z creditsów). W menu ponoć gra coś innego. Żadnej świętości nie uszanują, żadnej!
Opublikowano 5 maja 20168 l Też macie taką dziwną zasadę, że nie tykacie multi zanim singla nie przejdziecie? Ja tak mam, że muszę najpierw wszystko zrobić w singlu a potem dopiero idę na multi - tak było z U3 i tutaj też mam taki plan.
Opublikowano 5 maja 20168 l Ja w ogóle multi nie mam zamiaru tykać Edytowane 5 maja 20168 l przez hav7n
Opublikowano 5 maja 20168 l Jest fun na multi i jest tam namiastka skilla, nie jest to latanie na pałe i strzelanie zapewniam Przy becie bawiliśmy sie świetnie, z czasem ludzie nawet przestali używać totemów i botów, czysta rozwałka Chciałbym tylko aby strzelanie było troche bardziej wyrazniejsze i ciut brutalniejsze, ale pewnie tego nie zmienią Anyway multi będzie grane
Opublikowano 5 maja 20168 l mnie odrzucilo na wczorajszym streamie jakies kosmiczne moce, magia, koleś sie ruszał jak ten pedau z infamousa jakies 5m teleporty WTF ja rozumiem jakies perki i skille ale to wyglada absurdalnie tandetnie, moze na chwile odpale ale parcia zero
Opublikowano 5 maja 20168 l Te moce właśnie psują gre jak piszesz panie kermicie, ale w becie po kilku dniach ludziom chyba zaczeło to przeszkadzać i każdy przestał tego używać, mimo że dawało przewage w meczu
Opublikowano 5 maja 20168 l Ile jest bólu o perki, kill streaky, setting SF w każdym codzie żeby napchac jak najwięcej tego (pipi), ile było przy Halo 5 bo dali sprint i moce pancerza Spartan, a tutaj wesoły pan archeolog napierdalal magia, telepotrami i totemami xddd No jakoś mnie nie przekonało. Edytowane 5 maja 20168 l przez hav7n
Opublikowano 5 maja 20168 l Te moce właśnie psują gre jak piszesz panie kermicie, ale w becie po kilku dniach ludziom chyba zaczeło to przeszkadzać i każdy przestał tego używać, mimo że dawało przewage w meczu przestal uzywac bo sie umowili czy szlo to wylaczyc przez host danej mapy?
Opublikowano 5 maja 20168 l NIe szło wyłączyć, ale ludzie zaczeli sie wzajemnie szanować i może 1 na 5 map trafił sie totem #Community
Opublikowano 5 maja 20168 l A jak ktoś użył totemu to krzyczalas na imprezie pobite gary czy były bardziej radykalne środki? Nie oszukujmy się, jak dadzą jakiś tryb klasyczny to może się pogra.
Opublikowano 5 maja 20168 l Uja tam. Franek nie wiem w jaką betę Ty grałeś, ale chyba nie w U4. Każdy dosłownie mecz bety U4 to spam perków - szczególnie tego totemu co pluje na graczy i grubasów . Pewnie wszedłeś i siedziałeś w tutorialu cały czas, przyznaj się.
Opublikowano 5 maja 20168 l Fanek to ostatnia osoba jakiej zdanie bralbym pod uwage. Juz Figaro z neogafem jest wiarygodniejszy.