Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też wyłączyłem. Co do różnic odnośnie bety to na początku pokazywali większy wybór zawodników, głównie Złoczyńców, bo było ich chyba 15. Będzie Chloe do wyboru jakby ktoś się zastanawiał.

• Plusik 1
Opublikowano

Będzie Chloe do wyboru jakby ktoś się zastanawiał.

ok jednak przekonałem się do tego multi
Gdybyś jeszcze miał wątpliwości:

chloe3pkl6.gif

:D

już widze ten obrazek w CW i ujadanie tekstami o januszach :rotfl:

ps 93

Opublikowano

RIP tradycyjny Nate's Theme [*]

To też jest dobre, ale co klasyk to klasyk ;)

Zapłakałem. Na początku nie mogłem uwierzyć i łudzę się, że to jakiś kuźwa remiks i przy odpaleniu gry usłyszę klasyczny motyw.

Opublikowano

Zapłakałem. Na początku nie mogłem uwierzyć i łudzę się, że to jakiś kuźwa remiks i przy odpaleniu gry usłyszę klasyczny motyw.

Czytałem w necie, że przy odpaleniu gry nie usłyszysz nawet tego remiksa (jest on wzięty z creditsów). W menu ponoć gra coś innego.

Żadnej świętości nie uszanują, żadnej!

Opublikowano

Też macie taką dziwną zasadę, że nie tykacie multi zanim singla nie przejdziecie?

Ja tak mam, że muszę najpierw wszystko zrobić w singlu a potem dopiero idę na multi - tak było z U3 i tutaj też mam taki plan.

Opublikowano

Jest fun na multi i jest tam namiastka skilla, nie jest to latanie na pałe i strzelanie zapewniam

Przy becie bawiliśmy sie świetnie, z czasem ludzie nawet przestali używać totemów i botów, czysta rozwałka

Chciałbym tylko aby strzelanie było troche bardziej wyrazniejsze i ciut brutalniejsze, ale pewnie tego nie zmienią

Anyway multi będzie grane

Opublikowano

mnie odrzucilo na wczorajszym streamie jakies kosmiczne moce, magia, koleś sie ruszał jak ten pedau z infamousa jakies 5m teleporty WTF

ja rozumiem jakies perki i skille ale to wyglada absurdalnie tandetnie, moze na chwile odpale ale parcia zero

Opublikowano

Te moce właśnie psują gre jak piszesz panie kermicie, ale w becie po kilku dniach ludziom chyba zaczeło to przeszkadzać i każdy przestał tego używać, mimo że dawało przewage w meczu

Opublikowano (edytowane)

Ile jest bólu o perki, kill streaky, setting SF w każdym codzie żeby napchac jak najwięcej tego (pipi), ile było przy Halo 5 bo dali sprint i moce pancerza Spartan, a tutaj wesoły pan archeolog napierdalal magia, telepotrami i totemami xddd

No jakoś mnie nie przekonało.

Edytowane przez hav7n
Opublikowano

Te moce właśnie psują gre jak piszesz panie kermicie, ale w becie po kilku dniach ludziom chyba zaczeło to przeszkadzać i każdy przestał tego używać, mimo że dawało przewage w meczu

przestal uzywac bo sie umowili czy szlo to wylaczyc przez host danej mapy?

Opublikowano

NIe szło wyłączyć, ale ludzie zaczeli sie wzajemnie szanować i może 1 na 5 map trafił sie totem

#Community

Opublikowano

A jak ktoś użył totemu to krzyczalas na imprezie pobite gary czy były bardziej radykalne środki?

Nie oszukujmy się, jak dadzą jakiś tryb klasyczny to może się pogra.

Opublikowano

Uja tam.

Franek nie wiem w jaką betę Ty grałeś, ale chyba nie w U4.

Każdy dosłownie mecz bety U4 to spam perków - szczególnie tego totemu co pluje na graczy i grubasów :D.

Pewnie wszedłeś i siedziałeś w tutorialu cały czas, przyznaj się.

Gość suteq
Opublikowano

Fanek to ostatnia osoba jakiej zdanie bralbym pod uwage. Juz Figaro z neogafem jest wiarygodniejszy.