Welna 1 094 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Już w obiegu gdzie to mozna dorwac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 http://www.psxextreme.info/topic/106067-gry-na-premier%C4%99-gdzie-dosta%C4%87/Tutaj jest temat do takich pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Zerknalem sobie 1 recke, mianowicie ta: I juz wiem ze kupuje, ten montazyk epickich akcji w pierwszej minucie, masakra pomijajac juz grafike gra prezentuje sie fenomenalnie w ruchu, animacje wygladaja znakomicie. O gunplay sie nie martwie bo po becie jestem zadowolony, takze szykuje sie day one. Mialem sie nie jarac ale hype mnie lekko zaczyna dosiegac, po platynce w Dark Souls 3 - Uncharted 4 bedzie chyba idealnym tytulem na zmiane klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cottage 343 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 I juz wiem ze kupuje, To wcześniej nie brałeś tego pod uwagę :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Wydaje mi się że autor miał na myśli to że kupuje w domyśle na premierę, day one albo i szybciej itp. a nie jak planował - w późniejszym terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ceglash 16 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Ktoś wie czy U4 kupione w Anglii będzie posiadać polski dubbing? Mógłbym grać po angielsku ale chcę mieć możliwośc posłuchania także Boberka w roli Natha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Okładka jest dwustronna Cytuj Odnośnik do komentarza
spizganygutek 21 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Ktoś wie czy U4 kupione w Anglii będzie posiadać polski dubbing? Mógłbym grać po angielsku ale chcę mieć możliwośc posłuchania także Boberka w roli Natha. Tak, raczej tak, każda gra od Sony ma pelny PL język Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Dobra, ale idźcie z tym spamem gdzie indziej. @balon Można mieszać dowolnie audio/napisy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) @balon - można mieszać jak się chce: Edit: Na wejściu jest patch prawie 5GB Edit 2: Miażdżący jest dostępny od samego początku - niby nie jest podświetlony ale jak się go wybierze gra pyta "Na pewno?" xD Edytowane 5 maja 2016 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 W Kolekcji też był dostępny od razu. Jak ktoś ogrywał wcześniej Uncharted to jedyny słuszny wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 IMO nie. Najpierw lepiej grać na niższym poziomie i bawić się nowymi systemami jak linka, stealth itp. i urozmaicać sobie grę. No bo na crushingu to co? Szybko zabijają, więc siłą rzeczy siedzisz za osłoną i robisz z gry zwykłego cover shootera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 511 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Ja tak właśnie gram na Crushingu A że w każdej kolejnej części był łatwiejszy to rozwiązanie samo się nasuwa. Wątpię, żeby tutaj jakoś podbili poziom, ale to może Kyo potwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 cala trylogia na crushingu zaliczona, ale brutalny na start nie dla mnie. crushing jest fajnie wymagajacy, trzeba sie skupic i wykorzystywac cale otoczenie zamiast siedziec w jednym miejscu cala akcje. brutalny skutecznie moze obrzydzic pierwsze wrazenie chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Ja biorę hard. Dla mnie to idealny poziom trudności jak na pierwsze przejście każdego Uncharted. Nie jest frustrująco ale też nie jest bardzo łatwo. Dodatkowo lepiej mi się chłonie historię, widoki czy efekty. Jest płynniej. @Kyo na jakim poziomie rozpoczynasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Kyo...daj nutkę która przegrywa w menu...możesz ukryć ;-) Edytowane 5 maja 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 (edytowane) Doszły kolejne oceny:GameOver.gr - 100/100 Examiner - 100/100 Atomix - 100/100 Time - 100/100 Toronto Sun - 100/100 Giant Bomb - 100/100 IGN Denmark - 100/100 PSX.Sense NL - 100/100 Hobby Consolas - 98/100NZGamer - 98/100 Recka amerykańskiego IGN w drodze Edytowane 5 maja 2016 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Nie znam żadnego z tych portali oprócz IGN. Ale wszyscy są zgodni co do świetności gierki - co było zresztą do przewidzenia. Naughty Gods czynią cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Zawsze ufalem ign denmark, ich ocena utwierdziła mnie w przekonaniu że preorder to dobry wybór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Jedynym celem było wskazanie, że niezależnie od portalu, wszyscy są zgodni co do jakości tej gierki Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Zawsze ufalem ign denmark, ich ocena utwierdziła mnie w przekonaniu że preorder to dobry wybór. Ja zawsze ufałem Psiakom i żadne inne media nie musiały mnie przekonywać do zakupu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Okładka jest dwustronna Szkoda, że druga strona nie jest oryginalna, bo jakoś wkurzają mnie te exy od Sony - to wielgachne kółko i ten "okres złodzieja". Mogli dać wzorem remasterów remake'ów Resident Evil - jedna oryginalna (japońska w przypadku RE), a druga niech sobie będzie ta polska. Nie lubię, jak się za bardzo ingeruje w oryginał okładki, jak się tłumaczy tytuł itp - jestem kolekcjonerem purystą i lubię jak najmniej syfu na okładce, a niestety Sony od zawsze strasznie je paskudzi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Juz nie macie sie do czego przy(pipi)ic 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 5 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2016 Ja się zawsze tego czepiam. Kiedyś Sony miało denerwujący zwyczaj naklejania białych, prostokątnych naklejek na pudełka ze swoimi exami - bez uszkodzenia folii nie szło tego usunąć. Jak zaczęli polonizować to nie dość, że gry przez to droższe, to jeszcze to kółko o polskiej wersji językowej - większego się nie dało? Cenega robi takie fajne, małe "PL" w dolnym rogu i nie dość, że wygląda to estetycznie to jeszcze nie zasrywa połowy okładki. Ja wiem, że gra będzie kosiorem i że na PPE ogólnie źle się o Sony nie mówi - posiadam tylko konsole Sony (aktualnie w użytku, bo mam też starsze platformy innych firm), ale to zawsze mnie drażniło i mogli by coś z tym zrobić (tak samo nie tykać podtytułów). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 6 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2016 Nie, nie przepadłem- właśnie kończę grać i idę spać Jest MEGA klimat, dużo skradania się i jak do tej pory jeśli chodzi o stałe elementy to sporo zaczerpnęli in plus z TLoU czyli skradanie, relacje między postaciami i jest znacznie poważniej. Można oczywiście sobie biegać i strzelać jak w klasycznym U ale jak do tej pory to wystrzeliłem 20% tego co pewnie już bym natrzaskał w poprzednich częściach. Na party na świeżo i dosyć chaotycznie opowiedziałem co i jak. Prześpię się, poukładam w głowie i dam dzisiaj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi