Opublikowano 10 maja 20168 l U mnie konsola cicho w miare chodzi, ale czy tylko ja mam wrażenie że gra smuży przy szybkich ruchach kamery? Przy tylu innych tytułach jakie ograłem na PS4 nic takiego nie zauważyłem Skończyłem 2 chapter
Opublikowano 10 maja 20168 l Galka zmienia pozycje podczas zmiany biegu w jeepie Polecam tez zablokowac wyjscie od strony kierowcy i sprobowac wyjsc z pojazdu Ilosc detali zaczyna przytlaczac, pewnie czlowiek skonczy gre kilka razy i wciaz nie wylapie wszystkich szczegolikow.
Opublikowano 10 maja 20168 l U mnie konsola cicho w miare chodzi, ale czy tylko ja mam wrażenie że gra smuży przy szybkich ruchach kamery? Przy tylu innych tytułach jakie ograłem na PS4 nic takiego nie zauważyłem Skończyłem 2 chapter Konsola do wyrzucenia, nowa re.wizja Cię czeka
Opublikowano 10 maja 20168 l U mnie konsola cicho w miare chodzi, ale czy tylko ja mam wrażenie że gra smuży przy szybkich ruchach kamery? Przy tylu innych tytułach jakie ograłem na PS4 nic takiego nie zauważyłem Skończyłem 2 chapter Eee, motion blur?
Opublikowano 10 maja 20168 l Hmm, w sumie jedynka to nie jest taki sandbox jak pozostałe części. Ok, tam system walki jest bezkonkurencyjny w tego typu grach, ale z drugiej strony w U4 i choćby TLoU jest zupełnie inna narracja i powaga gry. Batman jest grą na bazie komiksowego bohatera i w tej stylistyce utrzymany, ale gdyby powstawał na bazie filmów Nolana czy Snydera to wyglądałoby to inaczej. Tutaj walka jest bardzo dosadna, ciężka. Bazując choćby na tym - trudno znaleźć mi coś lepszego w takich liniowych grach. powiedz, że żartujesz. błagam. kwadrat, kwadrat, kwadrat, kwadrat, o! trojkat bo ktos mnie zlapal, kwadrat, kwadrat, kwadrat... chyba ze mowisz o walce na poczatku gry, to fakt, fajnie. tylko w grze jest AŻ JEDNA walka z takim sterowaniem!
Opublikowano 10 maja 20168 l U mnie konsola cicho w miare chodzi, ale czy tylko ja mam wrażenie że gra smuży przy szybkich ruchach kamery? Przy tylu innych tytułach jakie ograłem na PS4 nic takiego nie zauważyłem Skończyłem 2 chapter Jest to zwiazane z tym, ze gra chodzi w 30fps. Niestety, przez to gra zalicza mocny downgrade graficzny. W 60fps bylby to niszczyciel w temacie oprawy wizualnej. No ale takim w sumie bedzie gdy dadza patcha na ps4 Neo usprawniajacego wydajnosc gry. Moje fotografowanie w U4. Enjoy https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1722793944639552&set=ms.c.eJxFzUEOACEIQ9EbTRCQyv0vNsYmdPvsxwV3dHRmRe~%3Bt3yKcs8LKfQ8ADT~_tBbiogeIiBO9o2YBx0YJ3Iya573fRZgLegIBJDiSTLXgJXMBkvkUwKQGT~_AGBPzeE.bps.a.1608305642755050.1073741829.100007268884081&type=3&theater Edytowane 10 maja 20168 l przez walek
Opublikowano 10 maja 20168 l Rozdział 4. Cały rozdział jak dlc do TLoU, strzelanie z pistoletu zabawki (można zdobyć pucharek strzelając do złych z poprzednich części) i do tego te teksty emeryta Nathana . Wszelkiego rodzaju przedmioty z poprzedniej części, zrobiło się nostalgicznie, wspomnienia wracają. W taki sposób powinno się budować więzy między graczem, a zlepkiem pikseli, brawo. A to co ND od(pipi)ało z tym Crashem, to jeden wieli banan na twarzy, no i te teksty, czemu to tak długo się ładuje, czemu ten lis je jabłka itp.
Opublikowano 10 maja 20168 l Hmm, w sumie jedynka to nie jest taki sandbox jak pozostałe części. Ok, tam system walki jest bezkonkurencyjny w tego typu grach, ale z drugiej strony w U4 i choćby TLoU jest zupełnie inna narracja i powaga gry. Batman jest grą na bazie komiksowego bohatera i w tej stylistyce utrzymany, ale gdyby powstawał na bazie filmów Nolana czy Snydera to wyglądałoby to inaczej. Tutaj walka jest bardzo dosadna, ciężka. Bazując choćby na tym - trudno znaleźć mi coś lepszego w takich liniowych grach.powiedz, że żartujesz. błagam.kwadrat, kwadrat, kwadrat, kwadrat, o! trojkat bo ktos mnie zlapal, kwadrat, kwadrat, kwadrat... chyba ze mowisz o walce na poczatku gry, to fakt, fajnie. tylko w grze jest AŻ JEDNA walka z takim sterowaniem! Nie, nie zartuje. To jakiego sterowania podczas walki na pieści oczekujesz w tego typu grach? Kwadrat uderzenie prawa ręka, trojkat lewa a X i kółko od kopania nogami? R1 trzymanie gardy itd? Wiadomo, ze będzie mashowanie, każde inne, za bardzo skomplikowane sterowanie będzie psuło rozgrywkę. W takich grach ma być proste sterowanie ale powinno być używanie otoczenia, rożne reakcje w zależności od położenia itd. U mnie konsola cicho w miare chodzi, ale czy tylko ja mam wrażenie że gra smuży przy szybkich ruchach kamery? Przy tylu innych tytułach jakie ograłem na PS4 nic takiego nie zauważyłem Skończyłem 2 chapter Jest to zwiazane z tym, ze gra chodzi w 30fps. Niestety, przez to gra zalicza mocny downgrade graficzny. W 60fps bylby to niszczyciel w temacie oprawy wizualnej. No ale takim w sumie bedzie gdy dadza patcha na ps4 Neo usprawniajacego wydajnosc gry. Moje fotografowanie w U4. Enjoy https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1722793944639552&set=ms.c.eJxFzUEOACEIQ9EbTRCQyv0vNsYmdPvsxwV3dHRmRe~%3Bt3yKcs8LKfQ8ADT~_tBbiogeIiBO9o2YBx0YJ3Iya573fRZgLegIBJDiSTLXgJXMBkvkUwKQGT~_AGBPzeE.bps.a.1608305642755050.1073741829.100007268884081&type=3&theater A nie na odwrót?
Opublikowano 10 maja 20168 l U mnie konsola chodzi mega cicho. Przy Uncharted spodziewalem sie obrotow jak w jumbojecie, a tu takie mile zaskoczenie Co do samej gry nie bede duzo pisal bo kazdy wie ze jest to rozperdalator gamingowych swiatow Edytowane 10 maja 20168 l przez hav7n
Opublikowano 10 maja 20168 l 14 chapter................jezus maria przenajswietszo jak to kuvva niewiarygodnie wyglada
Opublikowano 10 maja 20168 l 4 rozdział Szybkie pytanie fabularne dotyczące rozdziału 3. to się działo jeszcze przed jedynką? Edytowane 10 maja 20168 l przez ragus
Opublikowano 10 maja 20168 l Matko boska, jak ta gra działa, jak się w to gra, jak genialna zapowiada się cała ta historia... Najlepsze gameplayowo i fabularnie Uncharted ever, na dodatek wyglądające tak obłędnie, że co chwilę zbieram szczękę z podłogi. Absolutny majstersztyk, a to, co stało się w: czwartym rozdziale, gdzie jesteśmy w domu z Eleną i gramy w Crasha - no w ogóle rozpieprzyło mnie to. Nie dość, że sam dom wygląda jak żywcem wyjęty z życia, to animacje i emocje postaci są tak genialne i wiarygodne, że szukałem szczęki w piwnicy. No i ten PSX... Zatkało mnie. Wracam dalej grać, na tę chwilę jestem zachwycony prowadzeniem narracji, dźwiękiem, samym gameplayem, który uległ znacznej poprawie względem poprzedników. W niedzielę skończyłem U3, wiec mam porównanie na świeżo i przepaść dzieli te gry. Na plus dla U4. Edytowane 10 maja 20168 l przez Maciomaniak
Opublikowano 10 maja 20168 l Pytanie do Kyo Na początku gry odnajdujemy ukrzyżowanego łotra, który się nawrócił (biblia). Czy nie jest to czasem metaforyczne przedstawienie brata Drejka, a drugi łotr który wyśmiał Jezusa to ten koleś na R co szukał z nimi wspólnie skarbu piratów i później to odniesienie będzie jeszcze bardziej widoczne?
Opublikowano 10 maja 20168 l Ok to tak w skrócie ode mnie po 6 rozdziałach. Piękna giereczka pokaz możliwości ps4. To w skrócie o grafice. Fajne wspinanie i cieszę się że jest go więcej ale trochę za mało się dzieje. Na 6 rozdziałów połowę czasu to order bardziej niż uncharted. Nawet Last of us miało więcej akcji. Pewnie się rozkręci ale na razie troszkę mnie gra zmęczyła. Na plus gra w crasha w domu z eleną , zabawa plastikową bronią na strychu i wspominki, sully i mudżinka oraz fajnie wyglądające nurkowanie Na minus fabularnie o co chodzi z tym bratem . Na razie nie kupuje tego . Przez 3 części nawet o nim nie wspomniał. A w u3 przecież nathan miał rozdziały jako bachor. Braciak pojawia się po 15 latach i drake od razu leci z nim ? Fajna gra nie zrozumcie mnie źle. Lubię movie experience ale liczę że się rozkręci. Już rozdział 6 i 7 o wiele ciekawsze niż wcześniejsze. Dobranoc i miłego grania tym co mogą do późna
Opublikowano 10 maja 20168 l 4 rozdział Szybkie pytanie fabularne dotyczące rozdziału 3. to się działo jeszcze przed jedynką? tak
Opublikowano 10 maja 20168 l UP Wielu recenzentów pisało, że to nie jest gra, którą powinno się przechodzić w ciągu jednego/dwóch posiedzeń tylko rozłożyć ją na etapy
Opublikowano 10 maja 20168 l shoty - wszystko gameplay po odpaleniu photomode, nie bawilem sie nic filtrami, szukalem fajnego ujecia, czasem oddalilem kamere albo usunalem opcja postacie z ekranu by zostalo samo otoczenie
Opublikowano 10 maja 20168 l Zaczynam 8 rozdział i 3,5 godziny grania za mną. Mam wrażenie, że idzie za szybko... Trzeba skończyć na dzisiaj. Ale widok na początku 8 rozdziału... kopara opada
Opublikowano 10 maja 20168 l U mnie konsola cicho w miare chodzi, ale czy tylko ja mam wrażenie że gra smuży przy szybkich ruchach kamery? Przy tylu innych tytułach jakie ograłem na PS4 nic takiego nie zauważyłem Skończyłem 2 chapter Eee, motion blur? To nie to, 2 pierwsze rozdziały widziałem wyrazne smużenie przy szybkich ruchach kamerą, coś czego nie widziałem jeszcze przy żadnym tytule na PS4 i mocno sie zmartwiłem, ale teraz przy 4 juz jest normalnie, nie widze tego, jest ok Po 6 chapterach można powiedzieć jaka ta gra momentami jest sympatyczna, rozmowa na kanapie z Eleną, jej minki i teksty Graficznie każdym sam widzi, zdecydowanie najładniejsza gra jaką widziałem ever Chapter z ucieczką z wiezienia, ale to wyglądało fuck meee I scena, gsy Sam leży na ziemi z nożem na szyi, przecież to wygląda jak film WTF Voytec - ja po 3h mam 6 chapter, sprawdzam dokładnie wszystkie zakamarki aby jak najwiecej skarbów zebrać, no i niestety trzeba kończyć na dzisiaj Edytowane 10 maja 20168 l przez Fanek
Opublikowano 10 maja 20168 l Mam pytanie z zupełnie innej beczki. Jesli nie przeszedlem wczesniejszych przygod Nathana, warto brac sie za 4? Czy obowiazkowo musze najpierw ukonczyc kolekcje?
Opublikowano 10 maja 20168 l Imo nie jest to obowiązkowe, ale nie będziesz wiedział kim są niektóre postacie, co wydarzyło sie wcześniej, a historia w sumie mocno łączy sie w całość. Nie jest obowiązkowe, ale radziłbym najpierw Kolekcje, lepsza wczuta w tytuł
Opublikowano 10 maja 20168 l Mam pytanie z zupełnie innej beczki. Jesli nie przeszedlem wczesniejszych przygod Nathana, warto brac sie za 4? Czy obowiazkowo musze najpierw ukonczyc kolekcje? Są nawiązania do poprzednich części + pewne relacje między bohaterami mają swoje uzasadnienie w poprzednich częściach. Grubszego powiązania fabularnego nie ma, bo każda odsłona to osobna historia. Edytowane 10 maja 20168 l przez Graczdari
Opublikowano 10 maja 20168 l Pytanie do Kyo Na początku gry odnajdujemy ukrzyżowanego łotra, który się nawrócił (biblia). Czy nie jest to czasem metaforyczne przedstawienie brata Drejka, a drugi łotr który wyśmiał Jezusa to ten koleś na R co szukał z nimi wspólnie skarbu piratów i później to odniesienie będzie jeszcze bardziej widoczne? nie jestem Kyo, ale Ci odpowiem nie, ukrzyżowany typ to ukrzyżowany typ(...), a na kanwie sceny ukrzyżowania stworzony jest fundament całej historii opowiedzianej w tej grze. ten ukżyżowany - św Dyzma - będzie się przewijał przez parę godzin historii; myślę że nadawanie Samowi i Rafe'owi znaczenia to duża nadinterpretacja. tym bardziej, że Twoje porównanie nie jest trafione, ale ogarniesz to później Edytowane 10 maja 20168 l przez mr_pepeush