Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 18.05.2016 o 21:54, Nemesis napisał(a):

Lazarevic z Among Thieves był za bardzo stereotypowy

Za to chlopaczek

Pokaż ukrytą zawartość

nie jest stereotypowy?

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 515,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

cos ode mnie..jak oni pieknie wylatuja w powietrze od tych granatow :P szacun jak ktoś wytrwa do końca ;-)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

maxresdefault.jpg

Harry-Flynn-Uncharted-2-700x350.jpg

choy z gł. złymi.

to były bardzo fajne, plastyczne postaci badguyów w 1 i 2. a ostatni boss fight z Lazareviczem przynajmniej nie ograniczył się do qte

Opublikowano

Dla mnie walka z ostatnim bossem w byla fenomenalna, swietne zwienczenie tematyki i historii stojacej za skarbem w U4.

Opublikowano

jezu, serio jest tu ktos komu podobal sie final fight z lazereviczem?! serio?! SERIO?!

W dniu 18.05.2016 o 22:36, schabek napisał(a):

Za to chlopaczek

Pokaż ukrytą zawartość

nie jest stereotypowy?

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 19.05.2016 o 06:50, Ficuś napisał(a):

jezu, serio jest tu ktos komu podobal sie final fight z lazereviczem?! serio?! SERIO?!

Za to chlopaczek

Pokaż ukrytą zawartość

nie jest stereotypowy?

Pokaż ukrytą zawartość

- ciągła konieczność bycia w ruchu

- wykorzystywanie "regenerujacych" się elementów otoczenia

- fajna, coraz bardziej rozpadajaca się miejscówka

- każde krytyczne trafienie sygnalizowane coraz większym w(pipi)em rannego bossa

żadne GOTY ale całkiem angażujący pojedynek, ale rozumiem jeśli bardziej pochodziło ci qte na 100 pro z Navarro, czy Talbotem. :>

Opublikowano

Walka z Lazarevicem jak dla mnie bardzo spoko. No i na Crushingu to była niezła gonitwa.

Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No te trzy granaty w drugiej połowie, które wybuchały obok mijanych łatwopalnej żywicy potrafiły narobić stracha :pawel:

Opublikowano

nie no jakos do tego sposobu prowadzenia narracji walka finalowa w stylu u2 by w czworce nie pasowala, juz mi nie pasowal za bardzo nawet 20rozdzial gdzie po calej grze z swietnie pomyslanymi nie chamskimi killromami dajacymi mozliwosc kombinowania i walki w ukryciu ci nagle rzucaja nam morze przeciwnikow z granatami i bazzokami

Opublikowano
  W dniu 19.05.2016 o 08:24, Nemesis napisał(a):

Walka z Lazarevicem jak dla mnie bardzo spoko. No i na Crushingu to była niezła gonitwa.

Walka ta miała, a nawet nadal ma glicza co bardzo ułatwia pojedynek. Nawet bez chęci  ze skorzystania z niego, glicz sam się aktywował.

Opublikowano

Dużo deathmatchy więc może co nieco z innego trybu. Oczywiście w forumkowym gronie  :thumbsup:

Opublikowano

Ale zrabalem. Byłem w 10 rozdziale na miażdżącym z znalezionymi wszystkimi znajdzkami do tej pory i znalazłem sposob na speed runa w 5 min i w trakcie kombinowania usunąłem pliki z profilem przypadkowo i wszystkie skarby sie wyzerowały wraz z zdobytymi pktami na dodatki ^^ no i trzeba zacząć od nowa bo bez wspomagaczy miażdżącego nie zrobię

Edytowane przez kacprzak1991

Opublikowano

Tak odnośnie końcówki.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano
  W dniu 19.05.2016 o 06:50, Ficuś napisał(a):

Za to chlopaczek

Pokaż ukrytą zawartość

nie jest stereotypowy?

Pokaż ukrytą zawartość

lol, kompletnie chybiona interpretacja 

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 19.05.2016 o 17:37, BoryzPL napisał(a):

Pamietaj ze ma byc dlc fabularne jeszcze.

Skąd to info?

Opublikowano
  W dniu 19.05.2016 o 15:55, kacprzak1991 napisał(a):

Ale zrabalem. Byłem w 10 rozdziale na miażdżącym z znalezionymi wszystkimi znajdzkami do tej pory i znalazłem sposob na speed runa w 5 min i w trakcie kombinowania usunąłem pliki z profilem przypadkowo i wszystkie skarby sie wyzerowały wraz z zdobytymi pktami na dodatki ^^ no i trzeba zacząć od nowa bo bez wspomagaczy miażdżącego nie zrobię

Jak byś dokładnie przeczytał ten poradnik to bys wiedział ze trzeba zrobić kopie Save na chmurę albo pena :>

Opublikowano

Oglądałem tylko na yt i sam ogarnalem zeby skopiować sejwy niestety nie ogarnalem ze skasowałem plik z profilem którego nie można było skopiować

Opublikowano
  W dniu 18.05.2016 o 15:50, Farmer napisał(a):

I mamy sporo zróżnicowanych lokacji. Nawet na wyspie. W trójce pamiętam, ktoś narzekał na zbytnie rzucanie Drake'iem po świecie. 

No ja na przykład narzekałem, bo tak jak ktoś mądrze napisał wcześniej - w U3 wrzucono tonę za(pipi)istych skryptów/akcji, nawet się nie wysilając, żeby to jakoś sensownie połączyć fabułą/scenariuszem - ot, taki dłuższy trailer.

Zresztą Tomb Raider (poprzedni, w Rise... jeszcze nie grałem) pokazał, że nawet w obrębie jednej wyspy można zrobić fajne, zróżnicowane miejscówki, więc akurat tego bym się nie czepiał w U4 (no może trochę, faktycznie czasem miałem już chęć na coś innego niż wszechobecna zieleń).

Co do ostatniej walki to nie nazwałbym tego QTE,

Pokaż ukrytą zawartość

No i boss...

Pokaż ukrytą zawartość

Naprawdę spoko postać - no ale to zasługa dojrzałego (jak na Uncharted) scenariusza.

Jeśli chodzi o bossa, ostatnią walkę i storytelling - najlepsza część.

Gameplayowo, w temacie "WOW", ogólnej ekscytacji i zróżnicowania rozgrywki, a także trzymania gracza z rozdziawioną gębą pod początku do końca, nadal wygrywa Uncharted 2.

Nie bijcie, ale w temacie ogólnego "WOW" większe wrażenie zrobił na mnie nawet Tomb Raider - U4 nadrabia historią i świetnymi postaciami, ale TR fajniejsze jako gra jak dla mnie (therefore TR 10/10, U4 9/10, czyli też świetnie, ale...).

W każdym razie na Hard zajęło mi to 22 godziny, znalazłem 61 skarbów, a Epilog to mistrzostwo świata :)

Opublikowano
  W dniu 18.05.2016 o 11:42, Soul napisał(a):

już nie wspomnę o tym, że od 13 chapteru siedzisz na jednej i tej samej wyspie.....

(pipi) dzięki za spoiler...