giger_andrus 3 092 Opublikowano 17 października 2016 Opublikowano 17 października 2016 Jakieś nagrania ? Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 17 października 2016 Opublikowano 17 października 2016 To na pewno nie przypadek, ze inicjały głównego bohatera to N.D., jak Naughty Dog Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 17 października 2016 Opublikowano 17 października 2016 To na pewno nie przypadek, ze inicjały głównego bohatera to N.D., jak Naughty Dog Bez kitu ze jeszcze tego nie zauważyłem Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 (edytowane) Szkoda ze ta wygrana to troche bieda. Wiadomo, nie robi szału, ale co z tego? Patrząc wstecz U2/3 w ogóle nigdzie nie gościło, więc jak na tak małą scenę i tak jest dobrze. Satysfakcja jest na pewno:). 5koła na 6 to szybko przepierdzielą ;} ale fame zostaje na wieki amen. Nagrań na razie brak ale - jak coś będzie to wrzucę. Edytowane 18 października 2016 przez michu86- Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Michu czy Ty jesteś w tej drużynie? Jeżeli nie to napisz jak wam poszło. Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 (edytowane) Jestem w HsC od kilku lat:), na turnieju nie byłem - za mało gram, za słaba forma i za mało treningu. Z tego co chłopaki mówili było w miarę dobrze, czasami ciężko, ale pod kontrolą Kazub miał być na widowni ale się spóźnił i wszystko przegapił, lol Ale z tego co mówił to w finale mapę wygrali ok 20 fragami - to dużo. Edytowane 18 października 2016 przez michu86- Cytuj
Pirat_x 5 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Uncharted 4 niestety nie cieszy sie taka popularnoscia jak np u2 i jest to gra dosc niszowa jezeli chodzi o multi. 1 Cytuj
Wredny 9 551 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Fakt że multi w U2 było najbardziej wyważone i najbardziej przystępne, ale też było widać, że to eksperyment - niezwykle udany, ale tylko dodatek do zajefajnego singla. W U3 z kolei postawiono na rozgrywkę wieloosobową (co odbiło się negatywnie na singlu, ale tu nie o tym), konkretnie to multi rozbudowując, dodając te wszystkie zagrania tygodnia, UnchartedTV itp. - myślę, że właśnie w tej odsłonie było najbardziej popularne. U4 ma fajne multi, choć zbyt wiele zapożyczeń z TLoU (podobnie jak w singlu - tam to pasowało, tutaj niekoniecznie). W każdym razie na chwilę obecną to jednak firmowe multi PlayStation, więc z tą "niszowością" to trochę przesada. 1 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 cze dla tych którzy nudzą się w szkole, pracy lub na bezrobociu dostarczam materiał video. ogladajcie, lajkujcie, subskrybujcie i obciągajcie 1. zrobiłem na warzywach nowy osobisty rekord yay 2. warzywa z mojego teamu zwiały i z jednym randomem broniliśmy czestochowy 3. może po dodaniu trybu cinema ludki porobią więcej montaży z muzą, filtrami i innymi bajerami, ale póki co te są całkiem spoczko 2 Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 Brak tego nagrania z finału na WGW? Cytuj
michu86- 393 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 No niby sony ma coś tam zmontować i przekazać - ale chyba im się nie spieszy. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Dobre akcje ze snajperką. 1 Cytuj
Manor 645 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 No i ja w zeszłym tygodniu ukończyłem U4, pewnie już wszystko zostało napisane, a ja skrzętnie omijałem ten temat, żeby spojlery ominąć ale co tam. Jestem zauroczony tą grą, najlepsze Uncharted w historii, wspaniała przygoda. Bardzo podobało mi się, że postawili mocno na fabułę, o ile w poprzednich częściach miało się wrażenie, że fabuła jest tylko pretekstem żeby sobie postrzelać, tak tutaj naprawdę się wkręciłem w historię. Na tyle, że równolegle ogrywany Wiedźmin trzeci poszedł na miesiąc w odstawkę. Widać rękę twórców tlou, te emocje, opcjonalne dialogi podczas gry. Wszystkie części przeszedłem w ciągu ostatnich 2 lat, także fajnie było widzieć kolejne części w krótkich odstępach czasu. Na tę chwilę postawiłbym serię w ten sposób: U4>U2>U1, U3. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 Czy będzie w końcu to fabularne dlc? Bo nic nie słychać w temacie póki co. A może dali sobie spokój? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 (edytowane) Będzie. To trochę trwa gdy DLC jest tworzone po skończeniu prac nad grą, a nie równocześnie. Dla przypomnienia: Left Behind do TLoU wyszło 8 miesięcy po premierze. Edytowane 29 października 2016 przez SzczurekPB 1 Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 Obstawiam, że w grudniu na PS Experience pierwszy zwiastun. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 29 października 2016 Opublikowano 29 października 2016 (edytowane) Fajnie by było jakby dodatek był o innej postaci, z chęcią Sullym bym pokierował. Z Chloe straciłem nadzieję Edytowane 29 października 2016 przez Moldar Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 (edytowane) Tak! Długo kazaliście czekać (pipi). Panie i panowie wraca tryb klasyczny (na razie jako beta przez weekend). http://www.naughtydog.com/blog/uncharted4_multiplayer_beta_test_classic Zmieniono też rankingi. Teraz kwalifikację odbywają tylko między rangami (np. z srebrnej do złotej) i chyba można kickować w rankingowych meczach Plus poprawili problem z turlaniem się/przyklejaniem do osłony Modlitwy zostały wysłuchane. Edytowane 3 listopada 2016 przez Farmer Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 oezu cudownie. kończę dmc 3 hd i metal gear rising i wyciągam z szafy czwórkę Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) No nareszcie, w końcu mogę pograć online. Szkoda, że tyle miesięcy po premierze... Edytowane 4 listopada 2016 przez Moldar 1 Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Zagrałem jeden mecz i jak dla mnie tryb na plus. Trzeba się przyzwyczaić do zmian, bo z początku dziwnie się gra np bez mapki lub braku powalenia. Oberwiemy to koniec, wpadniemy na minę też koniec, nie ma czągania się za osłonę :-) Z drugiej strony kiedy pojawiło się odliczanie do pokazania ciężkiej broni, mapa nagle pustoszała i część graczy biega po granatnik hehe 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Ktoś otworzył okno i czuć powiew świeżości.A to za sprawą starego sprawdzonego Classic Mode LOL Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 dwa filmy od Kazub TV na chłodne jesienne wieczory klasyk na mojej ulubionej mapie. trafił się POLACZEK w drużynie przeciwnej. wrzuciło mnie na late join i PRAWIE rampant. śmieszna sytuacja pod korytarzem jak matoły wbiegają w indrę (ps. nie róbcie tak) 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi