Voytec 2 761 Opublikowano 3 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2016 To jest dodatek. Stand alone, ale dodatek. Taki jak do Assassins Creed Black Flag. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Albo taki, jak First Light do inFamous Second Son - się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Mhm, wydaje mi sie ze First Light to idealne porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Trafi do pudełka na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Trochę zaszkodzili temu dodatkowi zapowiadając go w tym samym czasie co TLoUII. Mam wrażenie, że większość zlała temat, bo są zbyt skupieni na nowych przygodach Joela i Ellie. No nic, mam nadzieję na pierwszą połowę 2017. Chociaż brak nawet przybliżonej daty premiery każe raczej w to wątpić. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Wiesz to tak apecjalnie na otwarcie i zamknięcie bomby od ND. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Jak sie ma juz wszsytkie aspekty techniczne gotowe, to napisanie nowej historii nie jest robota dla tej samej liczby ludzi, co nowa gra. Pozatym ND ma 2 zespoły Edytowane 4 grudnia 2016 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 obejrzałem i.... irytujące było to bliskie umieszczenie kamery jak w jakimś ryse, czy innym orderze obesranym. może to tylko na potrzeby traillera, ale kamera w Un i TLoU była dużo lepsza. ta kompletnie nie pasuje do sekwencji skradanych, oraz wspinaczki no i znów sekwencje łażenie, których nie da się skipnąć, ach szkoda. Chloe to dobry materiał na spin off Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Nobody to nie tyczy się ciebie personalnie ale wszędzie widzę narzekanie ludzi. TLOU2 złe bo znowy Ellie i Joel i wyjdzie w 2019. Remaster Crasha zły, bo Acti, bo grafika nie jak w Ratchecie. Spino off Uncharted też ble. Tak czytając to forum to wydaje mi się że dużo osób powinno zmienić hobby (ew grać tylko w indyki i retro), bo wsio jest ble. Edytowane 4 grudnia 2016 przez balon 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 balon ma rację, ciągle (pipi)a narzekacie na wszystko. Juz taki mazeło ma więcej wiary w tlou2 niż nie jeden posiadacz ps4. Może za dużo gracie i wszedzie widzicie sposobnośc do spier,dolenia czegoś, albo powtarzane motywy. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Zabieram się za oglądanie. Edytowane 4 grudnia 2016 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Wczorajsza zapowiedź do ściągnięcia w 4K/30 zajmująca 3GB http://www.gamersyde.com/download_uncharted_the_lost_legacy_psx_2016_announce_trailer-38802_en.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Jak widzę narzekający tutaj ludzi na gry to mam wrażenie, że wylądowałem na jakimś wizażu wannabe syf, już sam fakt pomijają to, że GRA się ukaże i z tego wszyscy powinni się cieszyć. Tak jak ja bardzo czekam na tego spin off, a dobrze, że będzie Chloe Frazier, zawsze lubiłem tę postać i jej charakter. Przydałoby się info kiedy ino premiera Edytowane 4 grudnia 2016 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Dodatki do multi są przewidziane do wiosny 2017, więc nie zdziwiłbym się gdyby wydali to w maju na rocznicę czwórki. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Nobody to nie tyczy się ciebie personalnie ale wszędzie widzę narzekanie ludzi. TLOU2 złe bo znowy Ellie i Joel i wyjdzie w 2019. Remaster Crasha zły, bo Acti, bo grafika nie jak w Ratchecie. Spino off Uncharted też ble. Tak czytając to forum to wydaje mi się że dużo osób powinno zmienić hobby (ew grać tylko w indyki i retro), bo wsio jest ble. ale ja jestem pozytywnie nakręcony na np. Horizon, Tlou2 i w ogóle spoko że Ratchet był okej. Po prostu nie lubię ślepo się tasowac ze wszystkimi, no bo ND. Wierzę że później będzie pewnie ciut lepiej, ale wybór tej kamery i sposób rozgrywki to regres nawet w stosunku do oh wow pierwszego Un. Serio balon weź czasem obczaj fajne analizy obiektywnie zapodajace co te gry robią dobrze, a co fatalnie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 ale ze widok kamery jest fatalny to mocno subiektywne zdanie, nawet o tym nie pomyslalem xD Pomijając fakt ze cała scena to szyny więc po co ci funkcyjna kamera. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Nobody to nie tyczy się ciebie personalnie ale wszędzie widzę narzekanie ludzi. TLOU2 złe bo znowy Ellie i Joel i wyjdzie w 2019. Remaster Crasha zły, bo Acti, bo grafika nie jak w Ratchecie. Spino off Uncharted też ble. Tak czytając to forum to wydaje mi się że dużo osób powinno zmienić hobby (ew grać tylko w indyki i retro), bo wsio jest ble. Serio balon weź czasem obczaj fajne analizy obiektywnie zapodajace co te gry robią dobrze, a co fatalnieNie ma mowy. Nie obczajam żadnych analiz czy innych digital foundry. Gierkę kupuję tylko na podstawie swoich dubiektywnych odczuć (czy mam na nią ochotę/ciśnienie), ewentualnie poczytam opinie kilku userów na tym forum. To jedyny kryterium, żadnych youtuberów, analiz itp. Recki to najwyżej typów co znam/kojażę i wiem że mają jako taki pokrewny ze mną gust (np Roger). Polecam taki styl. Zero piany i pustego hejtu. Edytowane 4 grudnia 2016 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 pokazówka, a ten już wysnuł, że taka kamera będzie przez całą grę. Ja yebe. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Tak w ogóle to ten dodatek będzie droższy niż planowali, bo 13 grudnia z PSS znika edycja Deluxe U4 i ten Pakiet Odkrywcy za 104 zł, który daje 3200 pkt. do multi i DLC. Więc jeśli ktoś planuje kupić cyfrowo, to niech ma to na uwadze Edytowane 4 grudnia 2016 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 @balon/ milan ale ze widok kamery jest fatalny to mocno subiektywne zdanie, nawet o tym nie pomyslalem xD Pomijając fakt ze cała scena to szyny więc po co ci funkcyjna kamera. Nie chodzi mi o subiektywne odczucia. Bliższa kamera po prostu szkodzi dobremu ogarnianiu sytuacji w mechanice aspirującej choć częściowo do bycia skradanką, lub (co gorsze) oznacza że będzie ona na tyle uproszczona, że dalsze jej oddalenie będzie w sumie zbędne, a to zaprezentowano właśnie tym gameplayu. W killroomach TLoU i U4 była dużo bardziej funkcyjna i oby ta z prezentacji była na dluższą metę ograniczona do samych, krótkich sekwencji chodzonych . Jeśli był to swego rodzaju prolog, po którym zasady gameplayu nieco się zmieniają, to spoko, ale ND nie zwykło prezentować gameplayu z samego początku kampanii. Część podobnych rozwiązań znalazło się już w Kresie Złodzieja. Reżeserka walki to ta sama wyreżyserowana pół cut scenka, co podczas np. walki z Marlene w domu aukcyjnym w podstawce; wciskaj jeden klawisz, a kamera i akcja posuną się zawsze w to samo miejsce, w taki sam, mocno oskryptowany sposób, bez grama kreatywności z twojej strony (100 razy lepiej jest to zrobione np. w walkach w Arham Asylum i City). To żaden hejt, a zwykła konstruktywna krytyka. pokazówka, a ten już wysnuł, że taka kamera będzie przez całą grę. Ja yebe. yhy, może dlatego że dotąd żadna ich "pokazówka" nie przedstawiona została z inną kamerą w pełnej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 faktem jest ze zamiast niepotrzebnie strzepic jezyka nad tym jak nie powinno byc i jojczyc, warto np. rozmrozic lodowke, albo powiesic pranie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 Reżeserka walki to ta sama wyreżyserowana pół cut scenka, co podczas np. walki z Marlene w domu aukcyjnym w podstawce Z kim? Ja bym się nie martwił o kamerę, bo był to ewidentnie kawałek chodzony, a nie skradanie się czy inny typowy gameplay. Jestem ciekawy fabuły, co wyrabiała Chloe po U2/3 i skąd zna Nadine. Czy poznały się poprzez Sully'ego czy znały się wcześniej itp. Jako, że ma to być dodatek to bardziej bym się martwił o czas gry. Zobaczymy ile sobie zażyczą za to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 (edytowane) Reżeserka walki to ta sama wyreżyserowana pół cut scenka, co podczas np. walki z Marlene w domu aukcyjnym w podstawce Z kim? Ja bym się nie martwił o kamerę, bo był to ewidentnie kawałek chodzony, a nie skradanie się czy inny typowy gameplay. Jestem ciekawy fabuły, co wyrabiała Chloe po U2/3 i skąd zna Nadine. Czy poznały się poprzez Sully'ego czy znały się wcześniej itp. Jako, że ma to być dodatek to bardziej bym się martwił o czas gry. Zobaczymy ile sobie zażyczą za to. Nie wiem czy pamiętasz początek gry: Jest wątek Nathana w domu na poddaszu, gdzie jest wysłany list do Niego od Chloe i wydaje mi się, że to może mieć mały związek z tymi wydarzeniami jaki nam teraz zaserwowali twórcy, tylko, że Chloe działa z Nadine, skoro Drake nie chciał. Edytowane 5 grudnia 2016 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 (edytowane) Reżeserka walki to ta sama wyreżyserowana pół cut scenka, co podczas np. walki z Marlene w domu aukcyjnym w podstawce Z kim? Ja bym się nie martwił o kamerę, bo był to ewidentnie kawałek chodzony, a nie skradanie się czy inny typowy gameplay. hę? od momentu puszczenia z zatrzymania miałeś tam: - sekwencję czajenia się za rogiem, by w odpowiedniej chwili ruszyć do następnej kryjówki - zabawę z wytrychem pod okiem żołnierzy - poruszaniem przywartym do ścian, co jak diabli wypada mieć większe pole widzenia po bokach - wspomnianą już walkę wręcz no Nadine, Nadine. tak pisałem tylko N mi się poyebało z M i cała reszta poszła tak jakoś przypadkiem, ekhem Edytowane 5 grudnia 2016 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 kurde ale fajnie ze bedzie kolejny uncharted i to samodzielny a nie jakas po(pipi)ka, biere bez zastanowienia, czworeczka była supcio Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi