Square 8 504 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 No do zabawy spoko, bardzo pomocne przy speedrunie, ale przechodzenie po cichu na Crushingu lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 W dniu 9.07.2018 o 18:50, Square napisał: Najgorszy jest Pokaż ukrytą zawartość początek 20 rozdziału na statku, reszta spokojnie do ogarnięcia bez większych problemów. Było ostro, ale bardziej mi dała popalić strzelanina w posiadłości, nie pamiętam który rozdział. Fart, że miałem granatnik. Z wrażenia aż se zapisałem "powtórkę". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 7 godzin temu, kotlet_schabowy napisał: strzelanina w posiadłości Powtarzalem to przez dobra godzine (jak nie dwie). W sumie U4 to byl moj pierwszy tytul na konsole, wiec bylem swiezakiem jesli chodzi o gre padem - mimo wszystko ambitnie gralem na najwyzszym poziomie trudnosci. Kluczem do tej sekwencji bylo ruszanie sie - ja przez dlugi czas probowalem znalezc dobre miejsce zeby sie w nim bronic. Wszystko stalo sie latwiejsze, kiedy zmienilem podejscie i gralem dynamiczniej, skaczac jak malpa pomiedzy pietrami Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Jeśli mowa o rozdziale Spoiler 18 z minigunem i caaałą armią typków to tak. Wkurzający był ten killroom. Odpadłem na nim w crushingu. Wstyd mi do dzisiaj. Najbardziej irytowały respawny przeciwników za plecami i 100% celności przy granatach, które latały w naszym kierunku średnio co kilka sekund. Wymuszało to ciągły ruch i wystawiało nas na ostrzał. Ale skoro walka uwzględnia też szczęście to gra jest jak życie. Nigdy tego szczęścia nie miałem za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 W dniu 9.07.2018 o 11:09, Square napisał: Można, ale jak masz chęci to polecam spróbować normalnie bardziej pytalem z ciekawosci dziala jeszcze ten myk z wgrywaniem sejwow aby nie przechodzic trzeci raz dla pucharkow?? I mam wrazenie ze HDR ma jakies wyblakle kolory w tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Nie wiem czy działa, ja robiłem na legalu speedrun. Co do HDR to się nie wypowiem za dużo, grasz na Pro? Podobno na zwykłym wygląda to tak sobie, kwestia ustawień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Na Pro i widac ze to kolory sa inne niz np w taki Gowie czy Horizonie (jakby mgielka lub kolory maja szere odcienie). Moze zmiana ustawien wideo w konsoli cos zmieni. Nie wiem czy bedzie mi sie chcialo przechodzic singla 3raz a chcialem za jakis czas jeszcze dodatek przejsc ponownie a jak wiadomo co za duzo to niezdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 (edytowane) Niezwiązane bezpośrednio z samą grą, ale warto obejrzeć. Zawsze wiedziałem, że Fillion to idealny Drake. Edytowane 16 Lipca 2018 przez Bigby 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Oj chętnie był obejrzał pełnoprawną produkcję w ich wykonaniu, może kiedyś się doczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 (edytowane) Nawet nieźle im wyszedł ten fanowski film, a aktor ideolo do roli Nathana Drake'a. Edytowane 16 Lipca 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Jestem teraz na cmentarzysku statków Długo jeszcze? Powiedzcie ze niedługo ;/ Wysmaruję posta we właśnie ukończyłem jak w końcu przejdę gdzie szczegółowo opiszę wrażenia, ale juz z góry mogę napisać ze będą one w większości negatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 To końcówka już tak mniej więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Fillion, Lang i Segers w Uncharted Chayton idealny by zagrać Orce. Fillion od dawna zagrywa by dostać rolę Nathana. Nate jest już przed 50-tką i mogą uznać, że jest za stary (choć wciąż jest pełen życia). Kino jednak zna przypadki gdzie wiek nic nie znaczył. W Ostatniej Krucjacie Ford grał syna Connery'ego choć dzieli ich różnica 12 lat. Ale pewnie będzie tak jak z Solo. Wszyscy chcieli Ingrubera bo idealnie wcielał się w Forda w Wieku Adaline, a potem potwierdził to w nagraniu na youtube, a i tak obsadzili gościa, którego trzeba było nauczyć grać Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Fajnie im wyszedł ten fanowski filmik, Nathan i Sully dopasowanie bardzo dobrze. Najlepszy moment skok przez okno i fragment gdy Nathan wstaje, zupełnie jak z gry. Ciekawe czy kiedyś doczekamy się pełnometrażowego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Coś mi tu śmierdzi "przeciekiem" w stylu Deadpoola - widać, że Fillion bardzo chciałby zagrać rolę Drake'a (jak widać - świetnie się do tego nadaje) i robi wszystko, by w jakiś sposób rozruszać zainteresowanie tematem. Sully też spoko, jak już się przyzwyczaiłem (trochę chudy, no i głębia głosu nie taka, ale ogólnie spoko). Elena do wymiany, tu musi być dziewczyna o delikatnej, nienachalnej urodzie (next door girl), ale ogólnie bardzo bym chciał zobaczyć taki film i to z wydarzeniami, o których tutaj mowa - zaintrygowało mnie i chętnie zobaczyłbym, co dalej. Najgorsze co mogliby zrobić, to odtworzyć na dużym ekranie jakąś część gry (zakładam, że ze względu na wiek Nathana - ostatnią), bo niedawno przerabiałem to w Tomb Raider no i nie dość, że sama produkcja to typowe kino na podstawie gierek (czyli poziom Mortal Kombat, czy innego Resident Evil), to jeszcze wszystkie wydarzenia widziałem w lepszej realizacji w grach właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 37 minut temu, YETI napisał: . Ciekawe czy kiedyś doczekamy się pełnometrażowego filmu. 9 minut temu, Wredny napisał: Coś mi tu śmierdzi "przeciekiem" w stylu Deadpoola - widać, że Fillion bardzo chciałby zagrać rolę Drake'a (jak widać - świetnie się do tego nadaje) i robi wszystko, by w jakiś sposób rozruszać zainteresowanie tematem. Co wy wczorajsi? Film Uncharted się robi przecież. Pierwsze przymiarki były w 2010 i wtedy miał grać Wahlberg ale temat upadł (na szczęście). Ostatnio preprodukcja ruszyła mocno i rolę młodego Nate'a dostał Tom Holland (Spider-Man: Homecoming). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 To ja wiem - Russell miał być reżyserem, całe szczęście pomysł upadł. Mam nadzieję, że upadnie także ten z pajączkiem, bo kuźwa gdzie mi ten małolat jako Drake? Myślę, że właśnie ten filmik powstał, jako wołanie o pomoc - nie wiem, czy kogoś w Sony to by ruszyło, ale pod nim są same pozytywne komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Ale starszy Drake też ma być w filmie. Młody pierwotnie jako retrospekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 35 minut temu, Wredny napisał: Elena do wymiany, tu musi być dziewczyna o delikatnej, nienachalnej urodzie Najlepiej to Emily Rose by pasowała. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 13 godzin temu, Farmer napisał: Ale starszy Drake też ma być w filmie. Młody pierwotnie jako retrospekcje. Chyba jedyna słuszna decyzja, ciekawe kto zagra starszego Nathana. ND niby zarzekało się, że kończy z Uncharted, a tu taki wyciek, nowe Uncharted z grafiką jak życie, PS5 to będzie bestia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 A zauważyliście ten zabieg z pasami? Jak zaczyna się akcja, to znikają i obraz się poszerza - tak jakby skończyła się cut-scenka i zaczynał gameplay Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Wlasnie wessalem dodatek na dwa posiedzenia i no kurde nadal to jest top wizualki jaki można zagrac na PS4. Zwlaszcza na Pro z fajnym HDR. Te oświetlenie Formuła juz kuleje, czuć ze styknie tego choc koncowka jak zwykle wynagradza całość. Nie mniej, jak na DLC to bawilem sie przednio. Juz widzę ten oczoyebnik w TLoU 2. Nie ma chuya we wsi, ND to mistrzowie kodu. Aż strach pomyśleć co by zmajstrowali od podstaw na takim koksie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 137 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 (edytowane) Po ograniu kolekcji i stwierdzeniu że U2 jest sporo lepszy od U1 i niestety już na pewno jest sporo lepszy od nudnawej, drętwej, nawinej i momentami przewidującej U3; przyszedł WRESZCIE czas na U4. Skończyłem i się zakochałem. Super gra, świetna piracka fabuła, piękna grafika (najlepsza na PS4 ?), efektowne poprawione strzelanie, elementy skradanki, wreszcie zagadki które naprawdę mnie zainteresowały , no można by było wymieniać długo. Tak więc: 1. U4 2. U2 3. U1 4. U3 Edytowane 23 Listopada 2018 przez kufir Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Wystarczyło, że Druckmann i Strailey przejęli stery i od razu widać które Uncharted zarządziło po całości. I nie powiesz, że ta gra sposobem narracji, dialogami i konstrukcja poziomów nie przypomina TLoU. Dla mnie również najlepsze Uncharted. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi