yaczes 14 477 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 (edytowane) Fajnie sie gralo, mam nadzieje ze multi troche pozyje. Bansai, przestaniesz kiedys krasc fragi? Edytowane 15 maja 2016 przez Dave Czezky Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 (edytowane) 17 chapter przy końcu na miazdzacym co to za masakra, już naprawde przesadzili tam, w(pipi) typa i prawie bez ammo, nie dałem rady i zmieniłem na hard, spróbuje po przejściu gry jeszcze raz Edytowane 15 maja 2016 przez Fanek Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 20 jest najgorszy jesli chodzi o walki Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Zrobili fajne strzelanie ale jak na złość wrzucili mniej kill roomów. Logiczne ND xD Ale fajnie się kombinuje z stealthem i linką to na duży plus, na minus za dużo interaktywnego muzeum gdzie przez całe chapter chodzimy i oglądamy przedmioty czułem się jakbym znów grał w the last of us (do tego co oni mają z tymi paletami czy innymi pudłami na kólkach? - swoją drogą też niezły lol piraci porozkładali wszędzie w XVI wieku pudła z kółkami xd). Do tego takie straszne spusty nad detalami a w szkocji kółka nie zostawiały śladów na sniegu Cytuj
Mustang 1 735 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Te pudła się zgadzam, motyw staje się wręcz karykaturalny po kilku razach. Ale lubię to jak piszesz interaktywne muzeum i zawsze dokładnie oglądam wszystkie lokacje (no ale ja to w ogóle uwielbiam muzea w realu). Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 W singlu mniej killroomow ale za to w multi mozna sie wystrzelac ile dusza zapragnie. Troszke ownowania randomow z wczoraj i dzisiaj Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Obejrzałem ten bez numerka i nie nazwał bym tego ownowaniem 6:46 Kazub-czołg w pełnej krasie E: Ten z numerkiem to samo. Zamiast w ciężką broń, inwestuj na początku w granaty. Cytuj
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Panowie może ktoś sprawdzić jakie języki macie do wyboru? Zastanawiam się czy kupując Hiszpańską wersję będę skazany na ten pokraczny Hiszpański lektor. Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 17 chapter przy końcu na miazdzacym co to za masakra, już naprawde przesadzili tam, w(pipi) typa i prawie bez ammo, nie dałem rady i zmieniłem na hard, spróbuje po przejściu gry jeszcze raz 17 jeszcze przejdzie. Ja utknąłem na 18. I do tej pory nie rozumiałem dlaczego ludzie uważają, że crushing w U4 jest łatwiejszy niż w poprzednich odsłonach. Dopiero teraz się dowiedziałem, że mody, które odblokowujemy po przejściu gry można użyć na crushingu i nie blokują trofików. Najwyższy poziom na pierwszym przejściu jest wymagający bez wspomagaczy. I o ile plansze stealth da się zrobić tak "fale" wrogów w kilku momentach są irytujące. Dotychczas tak miałem podczas ucieczki z podziemi w Szkocji. Dwóch snajperów i lokacja z rusztowaniem no i ten nieszczęsny 18 rozdział. I czemu typy respawnują się za plecami? Schowasz się na moment za osłoną gdzieś w rogu i dostajesz serię w plecy. Problemem też są nagminne używanie przez nich granatów (przegięty zasięg rażenia). Są też bardziej odważni. Teraz nie tylko brut z minigunem czy hunter idą na ciebie. (pipi)ki lubią flankować i napierać. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 @BansaiJeszcze trochę i dołączam do was, dopóki nie skończę SP unikam imprez :v Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Ja wlasnie koncze epilog wiec niedługo lizne multi. A jakie wspomagacze najlepiej na najtrudniejszym poziomie? Bo kurde platyna mnie korci w tym arcydziele Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 (edytowane) Czy uwazacie , ze inne studio , moze pociagnac serie Uncharted... a) Jako Sam, który mowi o tym, ze ma mniej zdobyczy od Nathana i pyta Sullyego czy nie ma jakiejs robotyb) Cass pociagnie po tym jak jej naopowiadaja (Zagra w Uncharted 1/2/3?) Co do samej gry. Petarda, dla mnie 10/10 , fantastyczna przygoda. Szkoda ,ze to jest juz koniec, ale jak piekny koniec Edytowane 15 maja 2016 przez Welna Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Bansai, najpierw muszę przebrnąć przez nudny single Multi będzie mocno ogrywane. Grałem łącznie na 5 mapach (3 z bety plus Włochy i Szkocja) i każda jest świetna. Podejrzewam, że pozostałe trzy też mi podpasują, a że sporo osób jest z forum, to można na dwa teamy przeciwko sobie grac Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Jak już uważasz, że nic cię w tej grze nie zaskoczy, bo po prostu lepiej nie może być, to przychodzi taki 17 i 18 rozdział i pozostaje tylko zadać sobie pytanie... jak, w jaki sposób oni to osiągnęli? Motyw w 17 rozdziale, gdzie po wjechaniu windą i wejściu utworu muzycznego, mogę porównać do przekroczenia granicy Meksyku w RDR. Tak, u niektórych rendery wyglądają gorzej, tylko czemu ta muzyka tak szybko przestała grać. Magia od magików z ND. Cytuj
Moldar 2 247 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Czy uwazacie , ze inne studio , moze pociagnac serie Uncharted... a) Jako Sam, który mowi o tym, ze ma mniej zdobyczy od Nathana i pyta Sullyego czy nie ma jakiejs roboty b) Cass pociagnie po tym jak jej naopowiadaja (Zagra w Uncharted 1/2/3?) Co do samej gry. Petarda, dla mnie 10/10 , fantastyczna przygoda. Szkoda ,ze to jest juz koniec, ale jak piekny koniec Nie, nikt inny nie pociągnie tego tak dobrze, więc lepiej aby sony nie popsuło marki. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Wiem ,ze nikt inny tego tak dobrze nie zrobi. Ale zdaje sobie sprawe z biznesu i Sony na bank zrobi kolejna czesc za 2-3 lata Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Gra skończona. Matko czemu to sie musiało skończyć bedzie ograne jeszcze z 2-3 razy napewno. Mega fajna sprawa z dodatkami po przejść gry. Rendery naprawdę wymyślne. Takie gry wspomina sie latami nie ma co sie sprzeczać Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 A jakie wspomagacze najlepiej na najtrudniejszym poziomie? Bullet time i jedziesz jak przecinak Pomoże też z pucharkiem za przejście gry z celnością 70%. BTW - właśnie wpadła mi platyna Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 (edytowane) Szczurek - z czym było najwięcej problemów? crushing? W 2 przejścia zrobiłeś? Edytowane 15 maja 2016 przez Fanek Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 Bansai, najpierw muszę przebrnąć przez nudny single Multi będzie mocno ogrywane. Grałem łącznie na 5 mapach (3 z bety plus Włochy i Szkocja) i każda jest świetna. Podejrzewam, że pozostałe trzy też mi podpasują, a że sporo osób jest z forum, to można na dwa teamy przeciwko sobie grac Square, jakie herezje Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 No na chwilę obecną (dziewiąty rozdział) to tak niestety jest. Nie wiem czemu, ale wszystko mnie męczy w singlu na razie. 2 Cytuj
Farmer 3 270 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 (edytowane) 9 to tak na prawdę początek. Zapnij pasy bo teraz będzie trzęsło. Jak u Hichcocka Jedziesz crushing od razu? Edytowane 15 maja 2016 przez Farmer Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 W 2 przejściach wydaje mi sie nie możliwe. Chyba ze za pierwszym razem grasz z yt zeby zdobywać znajdzki ale to wtedy bez sensu Cytuj
bolo32 2 Opublikowano 16 maja 2016 Opublikowano 16 maja 2016 Jak narazie to mogę powiedzieć że dawno nie zawiodłem się na grze tak jak na uncharted poprostu masakra ta gra normalnie wbija mi nóż w plecy....nie mogę uwierzyć w to co kuźwa gram? O tu (pipi)a chodzi????? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi