YETI 10 944 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 A w jakiej grze typu TLoU mechanika 10/10? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) blacklist albo conviction to jak na standardy skradankowe narazie liderzy Edytowane 29 Września 2014 przez Andżej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mikepointdotty 25 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 chocby w blacklist Mechanika TLOU > Blacklist. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 chyba zartujesz, grales na jakims poziomie trudnosci ponad easy? na grounded, mechanika tlou to najtrudniejszy przeciwnik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 chyba zartujesz, grales na jakims poziomie trudnosci ponad easy? na grounded, mechanika tlou to najtrudniejszy przeciwnik To akurat prawda, łatwo nie było. Dobrze wymierzasz żeby trafić biegacza pałą ale on i tak przebija się i macha łapami na lewo i prawo. Dobrze że Uncharted to prosty pif paf i problemów być nie powinno. Przecież to wisienka na torcie dla #tylkosony Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) " Widzę, że zabolało jakiegoś botka. Pewnie nawet nie grał w żadną grę studia i dlatego jest taki zdesperowany, żeby minusować. Oni są jednymi z najlepszych w swoim fachu, handluj z tym, Freeze z numerkiem 182. " Tak się składa że przy samych U2 i U3 spędziłem ponad 4 lata, tak że "botku" jakieś tam pojęcie o grach tego studia mam. Natomiast twoje " Tradycyjnie wierzę we wszystko co powiedzą Naughty Gods " (za co właśnie dostałeś minusa ) świadczy o tym ze to raczej ty "botku" nie ograłeś zbyt dobrze ostatnich gier tego studia skoro wypisujesz tak głupie "hasełka". Co zaś się tyczy bolączek, to zabolało raczej ciebie skoro zareagowałeś tak a nie inaczej na coś tak błahego jak minus od nieznanej ci osoby, "botku". Gdybyś miał jakieś pojęcie o grach tego studia to nie wymieniałbyś tylko samego Uncharted. Żal mi takich co ograli tylko jedną serię ND. A ja wiem co mówię, mam do nich ogromny kredyt zaufania bo nie zawiodłem się jeszcze na ani jednej grze ich autorstwa. Ale takie randomy myślą Naughty Dog - mówią - Uncharted. Edytowane 1 Października 2014 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Freeze182 10 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Mnie zaś żal ludzi twojego pokroju, ślepo ufających swoim "ukochanym" firmom dla których są niczym innym jak "chodzącymi portfelami". A to że się jeszcze nie zawiodłeś na żadnej grze tego studia potwierdza tylko to co wcześniej napisałem iż nie ograłeś za dobrze ich ostatnich tytułów, bo gdybyś tak zrobił wiedział byś jak bardzo w wielu aspektach są one niedopracowane ( zwłaszcza multi ) a wymieniona przeze mnie seria Uncharted, seria ich gier z którą jak na razie spędziłem najwięcej czasu jest tego najlepszym przykładem. Wystarczy przyjrzeć się trzem ostatnim grą ND by zobaczyć jak zmieniło się ich nastawienie względem "fanów" ślepo kupujących wszystko co ND im zaoferuje. Edytowane 1 Października 2014 przez Freeze182 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Z takimi tekstami to do Console Wars, tutaj jaramy się Uncharted 4, kolejnym arcydziełem od Psiaków. Są concept arty do "czwórki": http://gematsu.com/2014/09/uncharted-4-concept-art-ruins-beaches 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Mnie zaś żal ludzi twojego pokroju, ślepo ufających swoim "ukochanym" firmom dla których są niczym innym jak "chodzącymi portfelami". A to że się jeszcze nie zawiodłeś na żadnej grze tego studia potwierdza tylko to co wcześniej napisałem iż nie ograłeś za dobrze ich ostatnich tytułów, bo gdybyś tak zrobił wiedział byś jak bardzo w wielu aspektach są one niedopracowane ( zwłaszcza multi ) a wymieniona przeze mnie seria Uncharted, seria ich gier z którą jak na razie spędziłem najwięcej czasu jest tego najlepszym przykładem. Wystarczy przyjrzeć się trzem ostatnim grą ND by zobaczyć jak zmieniło się ich nastawienie względem "fanów" ślepo kupujących wszystko co ND im zaoferuje. To co piszesz nie ma w ogole odzwierciedlenia w rzeczywistosci, bo multi spod dluta ND sa najlepszymi multiplayerami TPS na PS3 do dzisiaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Z takimi tekstami to do Console Wars, tutaj jaramy się Uncharted 4, kolejnym arcydziełem od Psiaków. Są concept arty do "czwórki": http://gematsu.com/2014/09/uncharted-4-concept-art-ruins-beaches Już widzę tą pierwszą prezentacje gry, Nathan przemierzający plaże przy dużym sztormie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Freeze182 10 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) " To co piszesz nie ma w ogole odzwierciedlenia w rzeczywistości, bo multi z pod dłuta ND sa najlepszymi multiplayerami TPS na PS3 do dzisiaj" 1- A widziałeś jeszcze jakieś sensowne multi TPS oprócz MP3 na PS3 ? 2- Według ciebie to że nie mają praktycznie żadnej konkurencji upoważnia ich do wypuszczania niedopracowanego ,pełnego glitchy/bugów produktu ? Po dziś dzień zresztą nie naprawionego. Niestety to co napisałem odzwierciedlenie w rzeczywistości ma, bo jak na dłoni widać jak wiele osób porzuca te jak sam napisałeś " najlepsze multiplayery TPS na PS3 " Edytowane 1 Października 2014 przez Freeze182 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Cholernie słaba jakość ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Mnie zaś żal ludzi twojego pokroju, ślepo ufających swoim "ukochanym" firmom dla których są niczym innym jak "chodzącymi portfelami". A to że się jeszcze nie zawiodłeś na żadnej grze tego studia potwierdza tylko to co wcześniej napisałem iż nie ograłeś za dobrze ich ostatnich tytułów, bo gdybyś tak zrobił wiedział byś jak bardzo w wielu aspektach są one niedopracowane ( zwłaszcza multi ) a wymieniona przeze mnie seria Uncharted, seria ich gier z którą jak na razie spędziłem najwięcej czasu jest tego najlepszym przykładem. Wystarczy przyjrzeć się trzem ostatnim grą ND by zobaczyć jak zmieniło się ich nastawienie względem "fanów" ślepo kupujących wszystko co ND im zaoferuje. Jestem graczem singlowym - leję na multi i co teraz? Sorry za offtop chłopaki. Więcej już nie będę wchodził w takie dyskusje. A prezentacja U4 (najprędzej na E3 lub VGX) tradycyjnie zmiecie z nóg. Edytowane 1 Października 2014 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Freeze182 10 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 "Jestem graczem singlowym - leję na multi, i co teraz? " Ano to że wyszedłeś teraz na ignoranta ( co by nie napisać gorzej ) który to ocenia i wychwala dany tytuł po zapoznaniu się jedynie z jego częścią. P.S. Masz rację , zakończ dyskusje bo z każdym kolejnym postem coraz bardziej się kompromitujesz. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) beka z randoma wojownika. weź wyperdalaj Edytowane 1 Października 2014 przez Andżej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Freeze182 10 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Po twojej "błyskotliwej" wypowiedzi "Andrzejkiu" wnioskuje iż argumentów wnoszących cokolwiek do dyskusji to ty nie masz co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 904 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Właśnie. Ssij penisa, ty cwelu. Edytowane 1 Października 2014 przez Pix Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 + Dodał MODERATOR Idźcie na PW z tą dyskusją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Nie wiem czy to pocztówka z czwórki (podobne do zamku z U3), bo nie podpisana, ale wrzucam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Chyba jednak jest to bardziej pocztówka z U3, ja bym raczej poczekał do VGX tam przeważnie zawsze NG coś pokazuje więcej dotyczącego ich nadchodzących szpili Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Chce żeby ta gra mnie zaskoczyła. Nie obejrzę żadnego trailera, żadnego gameplaya, żadnych grafik koncepcyjnych, żadnych zdjęć z gry, będę starał się unikać jak ognia wszelkich newsów związanych z Uncharted 4 Kupie w ciemno i będzie radość z rozdziewiczania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Chce żeby ta gra mnie zaskoczyła. Nie obejrzę żadnego trailera, żadnego gameplaya, żadnych grafik koncepcyjnych, żadnych zdjęć z gry, będę starał się unikać jak ognia wszelkich newsów związanych z Uncharted 4 Kupie w ciemno i będzie radość z rozdziewiczania. Stawiam 17 zł na to, że nie spelnisz ani jednego z tych punktów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 tez bym tak chcial ussr ale ja nawet nie zakladam ze dalbym rade, na pewno cos zobacze - baaa juz teraz chcialbym cos zobaczyc co w konsekwencji pewnie troche zepsuje obcowanie z fullem ale na chwile obecna zaspokoi moje rzadze Cytuj Odnośnik do komentarza
Kre3k 581 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jak się odetniesz całkowicie od forumka i innych stron związanych z grami to da radę tak zrobić, gorzej jak się ma znajomych, którzy też się tym interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Przecież to proste, nie wchodzić w ten temat, nie otwierać linków na stronie z newsami które piszą o czymś nowym związanym z Uncharted 4, nie oglądać filmików ani zdjęć. A to znaczy że to jest mój ostatni wpis w tym temacie do czasu premiery Nie zamierzam psuć sobie gry poprzez oglądanie trailerów w których zawarta jest najlepsza część gry. Potem w grze nie ma już się czym zachwycać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi