Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

Opublikowano

Jak się odetniesz całkowicie od forumka i innych stron związanych z grami to da radę tak zrobić, gorzej jak się ma znajomych, którzy też się tym interesują.

Znajomi przywiazuja do krzesła i każą ci oglądać trailery uncharted?

Współczuje.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 520,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

Nie wiem jak Wy ale ja nie dam rady do premiery U4 nie sprawdzić choćby jednego materiału promocyjnego. 

Opublikowano

jeszcze sie taki nie urodził ;)

Opublikowano

jeszcze sie taki nie urodził ;)

dementuje.

Opublikowano

Nowe informacje o U4 już lada chwila - http://gematsu.com/2014/10/uncharted-4-news-coming-soon

BTW; przypadek, że temat Uncharted 4 pojawia się w momencie, gdy trwa zadyma z DriveClub? :nea:

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Daje sobie łeb uciąć, że najbliższe konkretne szczegóły poznamy na VGX. To już tradycja u ND. Czyli gdzieś za rok gierka się pojawi i zmiecie konkurencję.

Opublikowano

Chyba jednak jest to bardziej pocztówka z U3, ja bym raczej poczekał do VGX tam przeważnie zawsze NG coś pokazuje więcej dotyczącego ich nadchodzących szpili :)

Oczywiście że tak, wystarczy spojrzeć na ubiór Drejka.

Opublikowano

Daje sobie łeb uciąć, że najbliższe konkretne szczegóły poznamy na VGX. To już tradycja u ND. Czyli gdzieś za rok gierka się pojawi i zmiecie konkurencję.

Może być tak, że wyjdzie tak jak poprzednie. Październik - listopad. 

Ale przyznam, że dla mnie to by była kapa :) bo czekam na U4 z wywalonym jęzorem :)

Liczę wiec, że wyjdzie wcześniej. 

Opublikowano

Na pewno wyjdzie październik - listopad 2015. Nie ma możliwości, żeby wyszło wcześniej.

Opublikowano

Ja bym nawet obstawiał grudzień ale po cichu liczę na wrzesień-październik.

Opublikowano

:)

Jesień 2015.

Wysłane z PC za pomocą klawiatury.

Opublikowano

Trójka wyszła w pierwszej połowie listopada i okazało się że jest technicznie bardziej niedorobiona od dwójki (krótszy czas gry, system celowania spaczowany miesiąc później, kłopoty z doczytywaniem filmików i tekstur u niektórych). Dla mnie spokojnie może wyjść i w pierwszej połowie grudnia. Oby tylko co-op arena i pvp było bliższe założeniom cz. 2. Nie 3.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Racja. U2 pod względem rozgrywki była genialna. 

multi w którym spędziłem masę czasu (i prawdę mówiąc gram do dziś, choć rzadko) uważam, za jedno z najlepszych na poprzedniej generacji. 

Miejmy nadzieje, ze owy tryb sieciowy w U4 będzie na wysokim poziomie bo ta gra jest na to skazana  :)

Edytowane przez Lukas.

Opublikowano

Raczej nic nowego, pokażą jak powstawał trailer na E3, jakieś przykładowe modelowania postaci i pewnie tyle.

Opublikowano

ta zapewne masz racje, chociaż licze na jakiś nowy mały fragment co by przyćmić troche tą porażke z serwerami DC, w końcu Sony decyduje co pokażą

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

W tym wszystkim najbardziej chciałbym poznać jakąś datę premiery. Choć przybliżoną ale jednak. Chyba, że ND sami nie są jej pewni. Niemniej intryguje mnie to :-)

Opublikowano

ta zapewne masz racje, chociaż licze na jakiś nowy mały fragment co by przyćmić troche tą porażke z serwerami DC, w końcu Sony decyduje co pokażą

nowe rzeczy pokaza 6 grudnia na tym dwudniowym show sony z okazji 20lecia marki

Opublikowano

nowe rzeczy pokaza 6 grudnia na tym dwudniowym show sony z okazji 20lecia marki

Ano, chociaż nie spodziewałbym się jakiegoś dłuższego materiału, to zostawią na 100% na konferencje E3.

Opublikowano

bedzie trailer...na e3 gameplay ;)

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Pamiętam jak czekałem cały rok z wywalonym jezorem na U3. Tez trailer pokazali na E3. Cóż, historia lubi się powtarzać. Premiera na bank (niestety) październik - listopad. I jak tu żyć :P