Gość _Be_ Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jak się odetniesz całkowicie od forumka i innych stron związanych z grami to da radę tak zrobić, gorzej jak się ma znajomych, którzy też się tym interesują.Znajomi przywiazuja do krzesła i każą ci oglądać trailery uncharted? Współczuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Nie wiem jak Wy ale ja nie dam rady do premiery U4 nie sprawdzić choćby jednego materiału promocyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
gimba 0 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 jeszcze sie taki nie urodził Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 jeszcze sie taki nie urodził dementuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Nowe informacje o U4 już lada chwila - http://gematsu.com/2014/10/uncharted-4-news-coming-soon BTW; przypadek, że temat Uncharted 4 pojawia się w momencie, gdy trwa zadyma z DriveClub? Edytowane 9 Października 2014 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Daje sobie łeb uciąć, że najbliższe konkretne szczegóły poznamy na VGX. To już tradycja u ND. Czyli gdzieś za rok gierka się pojawi i zmiecie konkurencję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Chyba jednak jest to bardziej pocztówka z U3, ja bym raczej poczekał do VGX tam przeważnie zawsze NG coś pokazuje więcej dotyczącego ich nadchodzących szpili Oczywiście że tak, wystarczy spojrzeć na ubiór Drejka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Daje sobie łeb uciąć, że najbliższe konkretne szczegóły poznamy na VGX. To już tradycja u ND. Czyli gdzieś za rok gierka się pojawi i zmiecie konkurencję. Może być tak, że wyjdzie tak jak poprzednie. Październik - listopad. Ale przyznam, że dla mnie to by była kapa bo czekam na U4 z wywalonym jęzorem Liczę wiec, że wyjdzie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Na pewno wyjdzie październik - listopad 2015. Nie ma możliwości, żeby wyszło wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Ja bym nawet obstawiał grudzień ale po cichu liczę na wrzesień-październik. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 http://www.videogamecountdown.com/coming-soon/PlayStation-4 Na tej str widziałem U4 gdzieś tam daleko za półtora roku chyba Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jesień 2015. Wysłane z PC za pomocą klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Potraficie człowieka pocieszyć :-P cóż, czekamy na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Trójka wyszła w pierwszej połowie listopada i okazało się że jest technicznie bardziej niedorobiona od dwójki (krótszy czas gry, system celowania spaczowany miesiąc później, kłopoty z doczytywaniem filmików i tekstur u niektórych). Dla mnie spokojnie może wyjść i w pierwszej połowie grudnia. Oby tylko co-op arena i pvp było bliższe założeniom cz. 2. Nie 3. Edytowane 10 Października 2014 przez nobodylikeyou 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Racja. U2 pod względem rozgrywki była genialna. multi w którym spędziłem masę czasu (i prawdę mówiąc gram do dziś, choć rzadko) uważam, za jedno z najlepszych na poprzedniej generacji. Miejmy nadzieje, ze owy tryb sieciowy w U4 będzie na wysokim poziomie bo ta gra jest na to skazana Edytowane 11 Października 2014 przez Lukas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 jutro maja coś pokazać http://www.gallerynucleus.com/event/451?sf5166434=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Raczej nic nowego, pokażą jak powstawał trailer na E3, jakieś przykładowe modelowania postaci i pewnie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) ta zapewne masz racje, chociaż licze na jakiś nowy mały fragment co by przyćmić troche tą porażke z serwerami DC, w końcu Sony decyduje co pokażą Edytowane 11 Października 2014 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 W tym wszystkim najbardziej chciałbym poznać jakąś datę premiery. Choć przybliżoną ale jednak. Chyba, że ND sami nie są jej pewni. Niemniej intryguje mnie to :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 haha jaka rozkmina na temat postarzałej twarzy Drake http://playerpressstart.com/2014/10/11/what-has-happened-to-nathan-drakes-face/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 ta zapewne masz racje, chociaż licze na jakiś nowy mały fragment co by przyćmić troche tą porażke z serwerami DC, w końcu Sony decyduje co pokażą nowe rzeczy pokaza 6 grudnia na tym dwudniowym show sony z okazji 20lecia marki Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 ta zapewne masz racje, chociaż licze na jakiś nowy mały fragment co by przyćmić troche tą porażke z serwerami DC, w końcu Sony decyduje co pokażą nowe rzeczy pokaza 6 grudnia na tym dwudniowym show sony z okazji 20lecia marki Ano, chociaż nie spodziewałbym się jakiegoś dłuższego materiału, to zostawią na 100% na konferencje E3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) bedzie trailer...na e3 gameplay Edytowane 15 Października 2014 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Pamiętam jak czekałem cały rok z wywalonym jezorem na U3. Tez trailer pokazali na E3. Cóż, historia lubi się powtarzać. Premiera na bank (niestety) październik - listopad. I jak tu żyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi