nobody 3 504 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 bug. obecny od 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 4 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2016 Miałem tak kilka razy, ale po ostatnich patchach wydaje się, że jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 5 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2016 nigdy tak nie miałem ani nie byłem świadkiem, żeby ktoś tak miał Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 5 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2016 Tfu ! Ostatnie takie akcje na szczęście dawno temu w Uncharted 3 : )Póki co w U4 multi śmiga u mnie ładnie i płynnie. Gram od premiery kilka meczyków dziennie i trafił się chyba jeden zlagowany koleś.Nowa mapa jest całkiem ciekawa chociaż mnie bardziej podchodziły te z poprzedniej części... albo się po prostu muszę przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 187 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 Nie da się tego zdobyć w grze, musisz zbierać relikwie i liczyć na to, że wypadnie Ci ta broń ze skrzyni. Tak, licznik powaleń zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 187 Opublikowano 6 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 390 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Co to za broń za którą warto płacić 20zł chyba nie P90? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) za nic nie warto płacić, bo ceny za uncharted points są mocno z du.py. tylko dla ludzi, co mają za dużo pieniędzy. najlepiej, żeby ludzie nie płacili i nie dawali pozytywnego feedbacku. sam system jest ok, tylko ceny powinny być mniejsze. 500 punktów nie powinno kosztować 20zł, tylko max 10zł p90 to po prostu fajna alternatywa dla mp/xcr, latam z nim. internet coś przebąkuje, że pistolet argwal może być OP. 4 body shoty, 2 heady i chyba 1 head + 1 body wystarcza do killa. fire rate coś miedzy para a jackal, także ten ten ostatni epizod top plays od sancho huyowy jakiś Edytowane 7 lipca 2016 przez Kazub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 187 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 390 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Co do tego odkrywania gry na nowo to trochę rozumiem sytuację - czasami jak gram za dużo meczów FALem pod rząd to już mi to przestaje sprawiać frajdę, wystarczy, że przerzucę się na Copperheada i znów mogę grać, zupełnie inaczej. Jednak płacić nie będę i tak kiedyś te bronie zdobędę i bliżej mi do podejścia Kazuba, z tym płaceniem ogólnie lipa - wiadomo, że zawsze znajdą się tacy co kupią i pewnie ich nie będzie mało - więc ND będzie stosowało taką praktykę, świata nie zbawimy ale zasady trzeba mieć . Mi żadna z nowych broni jakoś szczególnie nie podeszła, FAL > cała reszta. :] Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Co to za broń za którą warto płacić 20zł chyba nie P90? ja kupiłem Arrowhead (chyba tak to się nazywa, w każdym razie ta z lunetą co nie jest tak bardzo szybkostrzelna jak ta druga) a to czy warto wydać 20zł na broń - dla mnie to była kwestia tego czy mam przyjemność z grania czy nie. od bety grało mi się super, ale po różnych updatach radość z grania zniknęła (głównie chodziło o to że blindfire był bardzo mocny i długo uczyłem się go, a jak w końcu go opanowałem to osłabili go tak mocno że nie mogłem grać). ta nowa broń to było prawie że odkrycie gry na nowo bo od początku wyjątkowo dobrze leżała pod mój styl grania. i teraz gram codziennie każdą wolną chwilę, a przed tym update już praktycznie nie grałem i wystawiłem grę do sprzedaży, żałując że zmarnowałem kasę na playstation plus. mogłem co prawda nie kupować tej broni i grać na domyślnej klasie zawodnika (chyba strzelec), ale brakowało mi bardzo granatów zamiast apteczek i RPG zamiast snajperki, a zamiast pomocnika snajpera wolę kamień chintamani dlatego dla mnie te dodatkowe 20zł to nie był duży problem. Nie bardzo rozumiem. Przecież loadout możesz sobie stworzyć według uznania... Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 390 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 No ale na własnym loadoutcie jak nie masz odblokowanych nowych broni z DLC ze skrzynek lub kupionych za hajs to nie polatasz, tzn nie zrobisz sobie loadouta z np.: P90, granatem i RPGiem. Trzeba farmić fioletowe punkty i liczyć na random ze skrzynki bądź płacić hajs. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Zgadza się ale kolega pisze o zamianach granatów, broni ciężkich i mysticali. Wszystko to jest niezależne od DLC, można sobie ustawiać po swojemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 390 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) No tak ale jak nie ma szczęścia w skrzynkach to nie połączy swojego ulubionego Arrowheada z rzeczami, które mu pasują - no ewentualnie będzie musiał długo farmić... a nie chce mu się tego robić. A nie ma zamiaru grać Arrowheadem na gotowym slocie przygotowanym przez ND, bo jest słabe wyposażenie tam (nie pasujące gtfanowi). Więc stąd cała dyskusja, że kupił za 20zł tę broń i se poustawiał sloty jak mu się podoba. O to się rozchodzi Edytowane 7 lipca 2016 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 Czyli zakładając, że wylosuję jakąś nową broń długą ze skrzyni (albo kupię bo to chyba obojętne) - nie mogę jej wstawić w swój obecny loadout zamiast kałacha ?Bo dalej nie rozumiem : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 187 Opublikowano 7 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 (edytowane) 5 vs 5 ale tylko jeden może zabijać Edytowane 9 lipca 2016 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 Dupy nie urywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 9 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2016 @gtfan A to dziwne, powinno zostać, ale skoro kupiłeś to powbijasz sobie ponownie kille. Jedna akcja ode mnie z ostatniego grania z Farmerem i Kazubem. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 089 Opublikowano 10 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2016 Dobra akcja.Często gracie ? Może bym dołączył bo znajomi wymiękli : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 390 Opublikowano 12 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2016 (edytowane) Akcja dobra, bardzo lubię jak po rzucie granatem wyświetla się ciąg komunikatów - znaczy, że było dobre pie*dolnięcie Giger - możesz mnie dodać, ja gram często. Dziś dzień sądu dozbieram do 3000 i kupuję skrzynkę z bronią z DLC - a ja wypadnie dopalacz to rage quit jak nic. Co do filmiku Kazuba - to koleś gra dobrze, ale przeciwnicy na których trafił to powiedzmy sobie szczerze... szału nie robią ; ) + wsparcie całej czwórki, którzy mówią mu zapewne gdzie są respy wrogów, da się to zrobić. W U3 jak kolega miał urodziny to też mu taką niespodziankę zafundowaliśmy to wbił chyba 48 killi na 50. Wszystko zależy od przeciwników : ) natomiast na filmiku nie zauważyłem żadnych wałków, wszystko uczciwie zrobione - natomiast mocno ustawione, dzięki uprzejmości kolegów z drużyny no i pewnie trzeba było się trochę naszukać, żeby trafić na 5 aż tak nieogarniających randomów Edytowane 12 lipca 2016 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 12 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2016 Co do filmiku Kazuba - to koleś gra dobrze, ale przeciwnicy na których trafił to powiedzmy sobie szczerze... szału nie robią ; ) + wsparcie całej czwórki, którzy mówią mu zapewne gdzie są respy wrogów, da się to zrobić. W U3 jak kolega miał urodziny to też mu taką niespodziankę zafundowaliśmy to wbił chyba 48 killi na 50. A ja głupi w urodziny chodziłem na dziwki Zazdroszczę mu takich kolegów Przepraszam za spam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi