nobody 3 504 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 najbardziej spektakularny stuff jaki widziałem był w U3; gość wbił 2 rampanty w jednym meczu (20 killi bez zgonu za jeden). pewnie też miał takie wsparcie, no ale wciąż ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 chyba najszybsze 1000 dolcow jakie udalo mi sie wbic do tej pory 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 daj to do jakichś montażystów typu robingaming itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pirat_x 5 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Dzisiaj spotkalem jakegos wariata z Polski nazyal sie x_Polisch _Power_x czy jakos tak mial 30 do zera,jak to mozliwe,gdzie ja mialem z 12-3 i przegrana gdzie goscie u niego to same wazywa...Niestety nie dal sie zaprosic do znajomych..zeby sprawdzic statsy. Najlepsze wchodze w jego profil a tam taka reklama 1 in Poland kd.24 !!!?WTF Edytowane 12 Lipca 2016 przez Pirat_x Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Dzisiaj spotkalem jakegos wariata z Polski nazyal sie x_Polisch _Power_x czy jakos tak mial 30 do zera,jak to mozliwe,gdzie ja mialem z 12-3 i przegrana gdzie goscie u niego to same wazywa...Niestety nie dal sie zaprosic do znajomych..zeby sprawdzic statsy. Najlepsze wchodze w jego profil a tam taka reklama 1 in Poland kd.24 !!!?WTF To ciekawe W tabeli U4 jest trochę inaczej niż wcześniej bo zliczają nam stosunek powaleń i zabójstw do śmierci więc łatwiej jest nabić dobre KDR. Ale 24? To przesada, choć nauczony doświadczeniem z u2/u3 wiem, że istnieją tacy ludzie co dla KDR sprzedadzą własną matkę. Zresztą KDR nie jest na szczęście wyznacznikiem skilla spotkałem wielu graczy w U2/3 z niskim KDR powiedzmy do 1,5 a bardzo dobrze grali z kolei natrafiając na takich "koksów kdrowych" z powyżej 5 - często dochodziło do quitów lub szukaniu na tzw "kółku" lub 2gie, 3cie konta. Nie mówię, że ten polisch power jest właśnie takim przykładem, ale pewne jest to, że zależy mu na ratio. Takie ratio to trochę masochizm, nie wiem czy to prawda, że ma 24 ale nawet jak tak, to wystarczy dobra ekipa i z jego 24 robi się max 3 lub mniej;] Wszystko zależy od przeciwnika. Można ostro nabijać ratio, wychodząc z gier, szukając na kółku, kampiąc i grając tylko przeciwko słabym graczom - ale czy to ma sens? Jak widać dla niektórych ma. I będzie miało w końcu epindol musi rosnąć. Chciałbym przeciwko temu kolesiowi zagrać - w życiu nie widziałem, żeby ktoś na u4 zrobił 30:0. PS Wypadł mi arrowhead, gra mi się tym mega:D taka lepsza wersja copperhead z większym magazynkiem i mniejszym rozrzutem. Edytowane 13 Lipca 2016 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
Pirat_x 5 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Lekko nie dopatrzylem moj blad,ma napisane ze w BF4 JEST 1 W PL w KD. i ma wlasnie 24.Napisalem mu jakie ma k.d w U4 10.0 ponoc mnial by wieksze ale gra samemu ciagle. No 10.0 to jeszcze uwierze bo sam mam powyzej 4.Wiec jak najbardziej ale te 24 w BF?Musze sprawdzic na batlelogu. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 3:15, piękny rzut 4:11, remis, ciągłe leczenie i wygrana, dobra akcja 6:40, ciekawy bug, koleś nabił ponad 15000$ w kilka sekund. Dobry odcinek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 081 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 (edytowane) Fajny odcinek ale jestem zawiedzony akcjami ze snajperką.A to jeden z moich idoli:https://www.youtube.com/watch?v=ECVxN6E8V1M Edytowane 14 Lipca 2016 przez giger_andrus Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 10 to jeszcze idze zrobić - znaczy się wykampić ;}, ja nie kampię z reguły i mam ponad 5 więc na spokojnie, ale kd ratio nie gra! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pirat_x 5 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Jezeli sie gra samemu to niestety nie ma sie szans nawet jak sie jest dobrym graczem,a dostanie sie ogorkow do druzyny,to nic sie nie zdzaila jezeli na przeciwko jest druzyna...I to chyba najwiekszy mankament tej gry.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Hej Pirat, kiedy jakiś Twój montaż ujrzymy? Obiecywałeś że wrzucisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pirat_x 5 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 widze ze cie strasznie boli,ze nie podobal mi sie twoj film:)Jak pisalem nie mam czasu na to zeby wrzucac cos przez neta,jakos nie zabardzo lubie sie chwalic... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 widze ze cie strasznie boli,ze nie podobal mi sie twoj film:)Jak pisalem nie mam czasu na to zeby wrzucac cos przez neta,jakos nie zabardzo lubie sie chwalic... Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) nie chce ktoś popykać ze mną w multi? Jak nigdy nie gram w multiplayer tak tu sie wkreciłem i gram od kilku dni i chciałem cos podziałac w rankedzie ale granie z randomami troche mija sie z celem i nie moge wyjsc z bronzu bo to czysta loteria... Odrazu mówie, że nie kozacze w tej grze ale miło byłoby pograć bardziej zgraną ekipą;p Jak cos to nick Kacprzak1991 Edytowane 14 Lipca 2016 przez kacprzak1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 widze ze cie strasznie boli,ze nie podobal mi sie twoj film:)Jak pisalem nie mam czasu na to zeby wrzucac cos przez neta,jakos nie zabardzo lubie sie chwalic... Nie masz czasu kilknąć dwóch przecisków na padzie? Ehh biedaczysko Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 nie chce ktoś popykać ze mną w multi? Jak nigdy nie gram w multiplayer tak tu sie wkreciłem i gram od kilku dni i chciałem cos podziałac w rankedzie ale granie z randomami troche mija sie z celem i nie moge wyjsc z bronzu bo to czysta loteria... Odrazu mówie, że nie kozacze w tej grze ale miło byłoby pograć bardziej zgraną ekipą;p Jak cos to nick Kacprzak1991 W sumie dawno nie grałem w jakieś multi dłużej (oprócz Destiny), a to z U4 o dziwo mi się spodobało (bo w U3 nie szło mi kompletnie), więc wyślij mi zapro - chętnie popykam Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 LOL wszyscy rzucili się na rankedy żeby mieć czapeczkę i szukają (będąc w 5osobowej drużynie) na kółku pojedynczych randomów z których utworzy im przeciwną drużynę. A jak wpadnie im szybko 5 graczy od razu - czyli cała drużyna to cofają do menu. GREAT Cytuj Odnośnik do komentarza
Freeze182 10 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) No a co ty myślisz, jeszcze im się ratio popsuje i katastrofa będzie, jak potem jeden drugiemu w oczy na długiej przerwie spojrzy. Spadek ratio czy też rangi to poważne sprawy są. Edytowane 20 Lipca 2016 przez Freeze182 Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (edytowane) Ja gram od niedawna w tego multi i szczerze nie wiem o czym wy gadacie za mało siedzę w meczach sieciowych. No i wczoraj wpadło srebro grając tylko z randomami Edytowane 20 Lipca 2016 przez kacprzak1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Szukanie na kółku = przed rozpoczęciem wyszukiwania graczy lider zespołu wciska kółko na padzie - wyskakuje okienko czy chce przerwać wyszukiwanie. Jednak nie przerywa tylko czeka kogo wylosuje, jak wylosuje 5 randomów to kontynuuje grę, a jak widzi, że od razu wyszukało całą piątkę (czyli zespół) to cofa do menu. Tak do skutku aż jego drużyna będzie grała przeciwko 5 randomowym graczom. Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ludzie, gdzie tu rozum ^_^ Ja z chęcią pograłbym w ekipie, nie jestem jakimś wymiataczem, gram raczej dla przyjemności i różnie bywa z wynikami, ale robię co mogę Gdyby ktoś chciał to zapraszam - bez spiny ale tak by mieć radość z gry. Pytanie jeszcze z innej beczki - jeśli ja mam np:rangę brązową a znajomy srebrną to nas wywala jak chcemy pograć razem - to przez różnicę rang, czy glitch jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Jak w rangach jest duża różnica to miało rozdzielać, pewnie w obrębie jednego koloru można grać razem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Freeze182 10 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Obecnie w grze rankingowej nie ma znaczenia jakie rangi mają poszczególni gracze, może po prostu macie problem z natem ? W grach od ND często pojawia się problem z " gryzącymi się" graczami. W takim przypadku zwykle pomaga resetowanie konsoli, po którymś razie powinno załapać. Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ok, popróbuję, dzięki za podpowiedzi Square na Ciebie trafiłem chyba 2-3 razy (pamiętam Twój nick), nie przesadziłeś z brakiem litości dla przeciwników? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi