Opublikowano 17 października 20168 l To na pewno nie przypadek, ze inicjały głównego bohatera to N.D., jak Naughty Dog
Opublikowano 17 października 20168 l To na pewno nie przypadek, ze inicjały głównego bohatera to N.D., jak Naughty Dog Bez kitu ze jeszcze tego nie zauważyłem
Opublikowano 18 października 20168 l Szkoda ze ta wygrana to troche bieda. Wiadomo, nie robi szału, ale co z tego? Patrząc wstecz U2/3 w ogóle nigdzie nie gościło, więc jak na tak małą scenę i tak jest dobrze. Satysfakcja jest na pewno:). 5koła na 6 to szybko przepierdzielą ;} ale fame zostaje na wieki amen. Nagrań na razie brak ale - jak coś będzie to wrzucę. Edytowane 18 października 20168 l przez michu86-
Opublikowano 18 października 20168 l Michu czy Ty jesteś w tej drużynie? Jeżeli nie to napisz jak wam poszło.
Opublikowano 18 października 20168 l Jestem w HsC od kilku lat:), na turnieju nie byłem - za mało gram, za słaba forma i za mało treningu. Z tego co chłopaki mówili było w miarę dobrze, czasami ciężko, ale pod kontrolą Kazub miał być na widowni ale się spóźnił i wszystko przegapił, lol Ale z tego co mówił to w finale mapę wygrali ok 20 fragami - to dużo. Edytowane 18 października 20168 l przez michu86-
Opublikowano 18 października 20168 l Uncharted 4 niestety nie cieszy sie taka popularnoscia jak np u2 i jest to gra dosc niszowa jezeli chodzi o multi.
Opublikowano 19 października 20168 l Fakt że multi w U2 było najbardziej wyważone i najbardziej przystępne, ale też było widać, że to eksperyment - niezwykle udany, ale tylko dodatek do zajefajnego singla. W U3 z kolei postawiono na rozgrywkę wieloosobową (co odbiło się negatywnie na singlu, ale tu nie o tym), konkretnie to multi rozbudowując, dodając te wszystkie zagrania tygodnia, UnchartedTV itp. - myślę, że właśnie w tej odsłonie było najbardziej popularne. U4 ma fajne multi, choć zbyt wiele zapożyczeń z TLoU (podobnie jak w singlu - tam to pasowało, tutaj niekoniecznie). W każdym razie na chwilę obecną to jednak firmowe multi PlayStation, więc z tą "niszowością" to trochę przesada.
Opublikowano 20 października 20168 l cze dla tych którzy nudzą się w szkole, pracy lub na bezrobociu dostarczam materiał video. ogladajcie, lajkujcie, subskrybujcie i obciągajcie 1. zrobiłem na warzywach nowy osobisty rekord yay 2. warzywa z mojego teamu zwiały i z jednym randomem broniliśmy czestochowy 3. może po dodaniu trybu cinema ludki porobią więcej montaży z muzą, filtrami i innymi bajerami, ale póki co te są całkiem spoczko
Opublikowano 25 października 20168 l No niby sony ma coś tam zmontować i przekazać - ale chyba im się nie spieszy.
Opublikowano 29 października 20168 l No i ja w zeszłym tygodniu ukończyłem U4, pewnie już wszystko zostało napisane, a ja skrzętnie omijałem ten temat, żeby spojlery ominąć ale co tam. Jestem zauroczony tą grą, najlepsze Uncharted w historii, wspaniała przygoda. Bardzo podobało mi się, że postawili mocno na fabułę, o ile w poprzednich częściach miało się wrażenie, że fabuła jest tylko pretekstem żeby sobie postrzelać, tak tutaj naprawdę się wkręciłem w historię. Na tyle, że równolegle ogrywany Wiedźmin trzeci poszedł na miesiąc w odstawkę. Widać rękę twórców tlou, te emocje, opcjonalne dialogi podczas gry. Wszystkie części przeszedłem w ciągu ostatnich 2 lat, także fajnie było widzieć kolejne części w krótkich odstępach czasu. Na tę chwilę postawiłbym serię w ten sposób: U4>U2>U1, U3.
Opublikowano 29 października 20168 l Czy będzie w końcu to fabularne dlc? Bo nic nie słychać w temacie póki co. A może dali sobie spokój?
Opublikowano 29 października 20168 l Będzie. To trochę trwa gdy DLC jest tworzone po skończeniu prac nad grą, a nie równocześnie. Dla przypomnienia: Left Behind do TLoU wyszło 8 miesięcy po premierze. Edytowane 29 października 20168 l przez SzczurekPB
Opublikowano 29 października 20168 l Fajnie by było jakby dodatek był o innej postaci, z chęcią Sullym bym pokierował. Z Chloe straciłem nadzieję Edytowane 29 października 20168 l przez Moldar
Opublikowano 3 listopada 20168 l Tak! Długo kazaliście czekać (pipi). Panie i panowie wraca tryb klasyczny (na razie jako beta przez weekend). http://www.naughtydog.com/blog/uncharted4_multiplayer_beta_test_classic Zmieniono też rankingi. Teraz kwalifikację odbywają tylko między rangami (np. z srebrnej do złotej) i chyba można kickować w rankingowych meczach Plus poprawili problem z turlaniem się/przyklejaniem do osłony Modlitwy zostały wysłuchane. Edytowane 3 listopada 20168 l przez Farmer
Opublikowano 3 listopada 20168 l oezu cudownie. kończę dmc 3 hd i metal gear rising i wyciągam z szafy czwórkę
Opublikowano 4 listopada 20168 l No nareszcie, w końcu mogę pograć online. Szkoda, że tyle miesięcy po premierze... Edytowane 4 listopada 20168 l przez Moldar
Opublikowano 4 listopada 20168 l Zagrałem jeden mecz i jak dla mnie tryb na plus. Trzeba się przyzwyczaić do zmian, bo z początku dziwnie się gra np bez mapki lub braku powalenia. Oberwiemy to koniec, wpadniemy na minę też koniec, nie ma czągania się za osłonę :-) Z drugiej strony kiedy pojawiło się odliczanie do pokazania ciężkiej broni, mapa nagle pustoszała i część graczy biega po granatnik hehe
Opublikowano 4 listopada 20168 l Ktoś otworzył okno i czuć powiew świeżości.A to za sprawą starego sprawdzonego Classic Mode LOL
Opublikowano 4 listopada 20168 l dwa filmy od Kazub TV na chłodne jesienne wieczory klasyk na mojej ulubionej mapie. trafił się POLACZEK w drużynie przeciwnej. wrzuciło mnie na late join i PRAWIE rampant. śmieszna sytuacja pod korytarzem jak matoły wbiegają w indrę (ps. nie róbcie tak)