Zetta 3 378 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 Dodatek wyrwal mnie z kapci o 3 nad ranem ogladajac na zywo relacje jest klimat to najwazniejsze Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 (edytowane) Reżeserka walki to ta sama wyreżyserowana pół cut scenka, co podczas np. walki z Marlene w domu aukcyjnym w podstawceZ kim? Ja bym się nie martwił o kamerę, bo był to ewidentnie kawałek chodzony, a nie skradanie się czy inny typowy gameplay. hę? od momentu puszczenia z zatrzymania miałeś tam:- sekwencję czajenia się za rogiem, by w odpowiedniej chwili ruszyć do następnej kryjówki - zabawę z wytrychem pod okiem żołnierzy - poruszaniem przywartym do ścian, co jak diabli wypada mieć większe pole widzenia po bokach - wspomnianą już walkę wręcz no Nadine, Nadine. tak pisałem tylko N mi się poyebało z M i cała reszta poszła tak jakoś przypadkiem, ekhem Ale czemu robisz z tego skradanke?? Przeciez to gra akcji a nie zadne ninja ;-)A swoja droga to chyba nowa moda w gierkach od Sony z ta bliska kamera;-) Edytowane 5 grudnia 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 5 grudnia 2016 Opublikowano 5 grudnia 2016 Nie ma to jak pisac doktoraty z teasera XD Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 grudnia 2016 Opublikowano 6 grudnia 2016 Nie ma to jak pisac doktoraty z teasera XD Bez śmiszków. To sa powazne argumenty ze taki bedzie full. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 6 grudnia 2016 Opublikowano 6 grudnia 2016 Jak coś to tutaj kod na premierowe DLC: J75APKN34KC2 Strój włamywacza i coś tam 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 Dzisiaj czy jutro ma byc stream z nowego dodatku?? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 Jutro, i zapewne jutro też premiera. Cytuj
gtfan 3 235 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 grudnia 2016 Opublikowano 12 grudnia 2016 (edytowane) a kiedy przywrócą classic mode? Też zapewne jutro Edytowane 12 grudnia 2016 przez SzczurekPB Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 I jak oglądał ktoś streama, wiadomo kiedy co i jak? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 13 grudnia 2016 Opublikowano 13 grudnia 2016 (edytowane) Tak, premiera jutro. W patchu między innymi: - survival coop (jest matchmaking z wyborem których fal chcemy szukać: 1-5, 6-10 itd.) - nowe trofea - 2 nowe mapy - klasyczna muzyka z U2 i U3 - klasyczne bronie (M4, Pak 80, Deagle) - nowe skórki i przedmioty kosmetyczne - możliwość zmiany kolorów skórek (25 kolorów) - wersja beta trybu King of the hill - tańsze skrzynki z przedmiotami Trailer w słabej jakości: Edytowane 13 grudnia 2016 przez SzczurekPB 4 Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 Dodatek wreszcie zapowiada się konkretnie i prawie nie żałuję, że nie będzie trybu klasycznego w finalnej formie. Ale będzie co robić: horda zapowiada się nawet ciekawie. Późniejsze fale sugerują ciekawe skutki wykańczania przeciwników, z których załączają się mysticale. W forumkowym gronie będzie się dobrze grało. Szkoda tylko, że nie pokuszono się o misje co-op jak to miało miejsce w poprzednich odsłonach. Dwie mapki, trofea, bronie, skórki, tryb King of the Hill... i co najważniejsze tańsze skrzynki tylko czy te na fiolety czy na bundle? Bo jeśli te drugie to idź pan w chooj. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 Zapewne chodzi o te za monety. Dzisiaj sprawdzimy ten tryb co ma do zaoferowania. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 (edytowane) Przecież w U4 nie ma skrzynek za monety Za to należą się propsy dla ND, bo w porównaniu do innych gier nie ma loterii za prawdziwą kasę. Jeśli coś kupujesz, to wiesz co dostaniesz. Loteria tylko za walutę zdobywaną w grze A minus się należy za cenę tych skrzynek, ale zobaczymy o ile obniżą. BTW. Teraz będzie można sobie wybrać jakie wyzwania chcemy otrzymywać: pvp, coop lub miks obydwu. Edytowane 14 grudnia 2016 przez SzczurekPB Cytuj
gtfan 3 235 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 Szczurek, jak nie ma ja są tylko, że w formie alternatywy dla kamieni i w formie pakietów. I to dla nich były zawsze obniżki. Fakt, nikt ci nie każe kupować tych monet, a to co za nie dostaniesz zawsze możesz dozbierać dzięki kamieniom ale tak czy siak przydałyby się obniżki dla dlc premium vanity chest i dlc gameplay chest bo kwota 3000 za jedną broń z dlc gameplay i 3000 za jeden strój z premium to trochę za dużo. 2000 za vanity chest to też za drogo zważywszy ile rzeczy tam jest do zdobycia. @gtfan, classic mode pewnie pojawi się później jak już go dopracują. Idzie im to ciężko bo zapewne nie ogarniają kodu. Wcześniej przesunęli przecież drugą betę o tydzień tylko po to by wrzucić diamenty na mapki, które skracały czas odnowy granatów. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 (edytowane) No są pakiety za monety a to co innego niż skrzynki za relikty. Skrzynka - nie wiesz co wypadnie, Pakiet - czarno na białym wypisane co się tam znajduje. Idealnie by było gdyby obniżyli ceny skrzynek o połowę, 1000 za zwykłą i po 1500 za premium i gameplay. Edytowane 14 grudnia 2016 przez SzczurekPB Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 Orientuje sie ktos o ktorey wrzuca plik?? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 grudnia 2016 Opublikowano 14 grudnia 2016 (edytowane) Jest update, nowe ceny skrzynek: DLC kosmetyczne - 300 reliktów Skórki premium - 1500 DLC gameplayowe - 2500 Edit: Haha, cofam to co napisałem wcześniej: Przecież w U4 nie ma skrzynek za monety Za to należą się propsy dla ND, bo w porównaniu do innych gier nie ma loterii za prawdziwą kasę. Jeśli coś kupujesz, to wiesz co dostaniesz. Loteria tylko za walutę zdobywaną w grze Dali możliwość kupna ich za monety Edytowane 14 grudnia 2016 przez SzczurekPB Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Dowalili z tymi kolorami do każdej skórki, teraz wylosować coś co by się chciało mieć to cud, mimo, że cena najtańszej skrzynki 300 to i tak wydaje się, że zbieractwo wydłużone kilkukrotnie. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Już zapomniałem jak cudownie strzela się M4 I klasyczna muzyka podczas meczy czy Nate's Theme w menu. Sam tryb survival ledwo liznąłem ale miałem okazję dojechać Baldridge'a jako bossa. Fajnie się z nim walczy. fale ciekawie zrobione, urozmaicone choć potrafią napsuć krwi gdy dwóch twoich kompanów leży powalonych, a ciebie goni 3 huntrów (nie licząc innych przeciwników). Nie wiem jak mocno można rozbudować ekwipunek ale najlepiej chyba sprawdzą się apteczki bo po prostu nie ma jak dźwigać sojuszników. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 Farmer wierzę, że dzisiaj przyatakujemy w coop ten tryb Te klasyczne bronie to od razu są dostępne czy tylko że skrzyni? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 15 grudnia 2016 Opublikowano 15 grudnia 2016 (edytowane) No przyjemny dodoatek i po pierwszych mapkach idzie sie wkrecic..tylko granie z randomami na hardzie to odpada...jak ludzie sa gloopi to poprostu glowa boli I czemu to nie chodzi w 60 fps jak multi?? Grzes...ze skrzyn, cale szczescie ze relikty na dodatek byly gotowe ;-) Edytowane 15 grudnia 2016 przez Szymek_PL_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi