dee 8 808 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Tylko ja byłem niesamowicie znudzony tym gameplayem? Nie Ty jeden. Na maksa odtwórcze, po raz setny to samo, grafika też jak na razie nie masakruje. Nie wiem czym tu się jarac, solidna giereczka, ale nic więcej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Tylko ja byłem niesamowicie znudzony tym gameplayem? Nie Ty jeden. Na maksa odtwórcze, po raz setny to samo, grafika też jak na razie nie masakruje. Nie wiem czym tu się jarac, solidna giereczka, ale nic więcej Poczekaj może chwilę na lepszą jakość i wtedy oceń grafę. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Tak tylko ty. Na poczatku nie podobal mi sie krajobraz, te skaly, pora dnia. Hmm, poczekamy az sie rozkreci. Lazenie po jaskiniach, hmmm, wole jak to odkrywam i zwiedzam zakamarki samemu na kanapie, a nie w trakcie prezentacji. Ale jak wyszedl z tej jaskini.... Cos przepieknego. Zmiany w mechanice na duzy plus, znienawidzonych przez niektorych kapiszonow nie ma (debile jednak i tak beda twierdzic ze jest inaczej). Uncharted w pelnej krasie. Az chce sie przejsc cala trylogie. A ten bug? Hah, niezle wpadli i to troche wstyd, ale jest przynajmniej wiadomo ze gameplay byl grany bezposrednio na konferencji. Mordo, kapiszony są złe aż wyjdzie sequel TR, w którego to "pierwszej" części strzelało się nawet gorzej niż w Uncharted. No ale kapiszony ble, sony kupa, ND gunwo. I tak jak pisałem już w CW - zmian jest dużo, zapożyczeń z TLoU również, trzy-poziomowe etapy, skradanie. Nawet mi się podoba choć ogólnie seria U do mnie nie przemawia. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 niefortunny dobor momentu - za duzo bylo nudnego skakania po skalach, na mega plus grafa, roslinosc niesamowita, zdecydowanie najladniejsza gra jaka powstaje na konsole, co ale najwazniejsze zaskoczylem sie mechanika - dosc spory obszar dzialan, jest wielopoziomowo, mozna zachodzic przeciwnikow, skradac sie itp - na serio to moze byc swietna pod wzgledem gameplayu czesc serii Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Tylko ja byłem niesamowicie znudzony tym gameplayem? Nie Ty jeden. Na maksa odtwórcze, po raz setny to samo, grafika też jak na razie nie masakruje. Nie wiem czym tu się jarac, solidna giereczka, ale nic więcej Poczekaj może chwilę na lepszą jakość i wtedy oceń grafę. Ale nudna gra nawet w najbardziej wypasionej grafie, wciąż jest nudna grą. A ten gameplay to jakieś po raz setny odgrzewane kotlety, to jest po prostu wtórne, nudne. Tylko mi nie mówcie, że celowo na takiej imprezie pokazali najsłabszy kawałek gry. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Hmm stary dobry Uncharted ale z w końcu poprawionym strzelaniem. Na lekki minus... grafika. Może to wina YT ale jakoś mnie nie porwała. Spodziewałem się czegoś lepszego. Już większe wrażenie graficznie robi na mnie The Order. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 197 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Pisałem o grafie, nie gameplayu. Chociaż i gameplay lepiej ocenić samemu, grając. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Chociaż i gameplay lepiej ocenić samemu, grając. Moge ocenić, bo już w to grałem. Jakies 3 razy na PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zaskoczenia brak. Taki sam charakter rozgrywki jak w 2 poprzednich częściach. Fajnie zaprojektowana lokacja, można trochę pokombinować. 2 miała śnieg, 3 piasek, a tu analogiczną rolę pełni roślinność. Na plus, że przez 15 minut nie było żadnego epickiego skryptu Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Wygląda poki co bardzo ładnie,ale nie zniszczyło,no i rzeczywiscie troche nudnawo,a strzelenie wyglada lipnie jak poprzednio chociaz tutaj zeby miec pewnosc trzeba poprostu zagrac.Na plus wzorem TR mniejszy korytarz,ale przy korytarzu jak w 1-3 mogliby zniszczyc graficznie duzo mocniej.Na ten moment czekam bardziej na TR Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Polaczki narzekają. Po Waszych komentarzach można uznać, że dostaniemy crapa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 crapa nie, ale nikt tutaj nie oczekuje gry na 7-8/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Grafa kosi. Gameplay kosmetyka. Biere i tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Na gamersyde jest już gameplay do pobrania, z tej jakości można będzie powiedzieć nieco więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jak ktos nie chce sciagac, to polecam tutaj stream'a HD. http://www.gamersyde.com/hqstream_uncharted_4_a_thief_s_end_psx_gameplay_demo-33743_en.html Czy zostalem wgnieciony w fotel? W paru momentach tak. Animacja postaci to maly majstersztyk, a model postaci i jego szczegolowosc, to faktycznie jakosc jak na pierwszych trailer'ach. Jest moc! Na szczegolna uwage zasluguje tez roslinnosc- co za masakryczna szczegolowsc, bogactwo i ilosc. A jesli chodzi o charakter rozgrywki, to nie ma co sie dziwic. W koncu to 4 czesc. Ciekaw jestem w ilu FPS smiga ta gra. Licze, ze w 60fps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 na razie stabilne 30fps najladniejsza gra ever na konsole i swietny gameplayo uncharted sie zapowiada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) fajnie że zrobili jeszcze większy nacisk na stealth niż w poprzednikach (pewnikiem wpływ TLoU), teren działań w porównaniu do Ordera to jak niebo a ziemia. czekam za traillery z pvp i trybu co-op. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 hiper mega to wyglada, ja jestem w pelny usatysfakcjonowany tym co zobaczylem, szkoda ze order to bedzie przeciwienstwo Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 hmm serio nie widze tu tego hiper mega wygladu, nie zrozumcie mnie zle bo wyglada bdb, gameplay na to samo co ostanio - albo sie kocha, albo nienawidzi sam nie wiem byc moze mialem zbyt wysokie oczekiwania i przynajmniej jak dla mnie zima robi duzo wieksze wrazenie niz dzungla Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 na razie stabilne 30fps I tak już pewnie pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 szczerze - niech sie ta czescia godnie pozegnaja z ta seria i juz do niej nie wracaja, niech grzebia nad nowym ip 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jeśli to będzie 60 klatek to kosa jakich mało, w 30 już trochę gorzej. Najważniejsze, że pozbyli się kapiszonów i zmiany w mechanice na plus. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Tak odpaliłem trochę tego gameplayu w 1080p i mam mieszane odczucia. Naughty Dog to dla mnie top3 developerów ever. Ale serio, tutaj wygląda to jakoś... nijako. Zero emocji, takie poprzednie Uncharted, w zasadzie dwójka czy trójka z pierwszych pokazów sprzedały mi kopa w szczękę i byłem zachwycony (dwójką to już w ogóle szczególnie). A tu zero. Chyba słaby moment wybrali. Oby były lepsze. Strzelanie wygląda tak samo, ale na plus rewelacyjny motyw z tą liną. No i samo skradanie się i takie większe stonowanie tej rozgrywki też spoko. Pewno będzie gra na 9/10, ale chyba miałem wyższe wymagania co do grafiki, nie wiem Designem czy ogólnie stylem graficznym dużo bardziej do mnie Bloodborne przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ja jestem zachwycony, ale jestem miłośnikiem Uncharted, więc pewnie dlatego. O grafice nie ma co pisać, bo wiadomo, jest bardzo ładnie, Drake raczej nie jest tak szczegółowy jak na pierwszym trailerze, ale tego można było być pewnym. Gameplay, tutaj jestem bardzo zadowolony, miało być Uncharted i jest Uncharted, dodali kilka nowych elementów do zabawy i sprawdza się to bardzo dobrze. Już w U3 potyczki były dynamiczne, tutaj jest to jeszcze wyraźniej pokazane. Nie ma może masakracji jak przy Uncharted 2 na E3, ale też chyba lepiej, bo akcja z helikopterem już nie kosiła tak podczas grania, bo wiedziałem jak się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Mi tam się podoba ten "kiepski fragment gameplayu", głównie ze względu na większy teren pozwalający zaskakiwać przeciwników (wysoka trawa robiąca za czasową kryjówkę mgs3 style to miły ficzer). No ale t.j. pisał Kubson śnieg > tropiki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi