Square 8 711 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 40 minut temu, c0ŕ napisał: ta "walka" w trójce to o ile pamiętam było Ukryj zawartość QTE kończące się utopieniem się głównej złej z dubbingiem Krystyny Jandy w jakichś ruchomych piaskach? no dramat Już walka na koniec dwójki była lepsza, przynajmniej było w pełni oparte na gameplayu. No starcie z Spoiler Talbotem, walka na pięści, przeplatana QTE. 38 minut temu, McDrive napisał: Ogólnie moim zdaniem cała seria ma "problemy" z ostatnimi walkami przed końcem. A to tak z ciekawości, jakiego starcia byś oczekiwał? Zastanawia mnie, co chcieli by dostać Ci co narzekają. Co do walki z U2, to właśnie w niej było fajne to, że była w całości oparta na gameplayu, byciu w ruchu i wykorzystywanie otoczenia. No jak dla mnie starcia idealnie pasowały do tego co dostawaliśmy w trakcie każdej przygody. Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 46 minut temu, aphromo napisał: Glowny zly w U4 ? To jest raczej konkurent niz "zly", sadze ze mozna go nazwac go Drakem z innym charakterem/temperamentem, kregoslupem moralnym. I właśnie dlatego jest ciekawszym antagonistą, niż te wszystkie sztampowe "dyktatory", watażki, generałowie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 Taki mocarny że nie pamiętam typa. Walka ostatnia to QTE Fest Ten z dwójki bardzo ok jeśli chodzi o samą potyczkę Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 No lepiej zeby z przeciwnikow cyferki wypadaly. Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 No ja nie wiem czy granaty latające za graczem były takie ok Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 48 minut temu, Square napisał: No starcie z Pokaż ukrytą zawartość Talbotem, walka na pięści, przeplatana QTE. A to tak z ciekawości, jakiego starcia byś oczekiwał? Zastanawia mnie, co chcieli by dostać Ci co narzekają. Co do walki z U2, to właśnie w niej było fajne to, że była w całości oparta na gameplayu, byciu w ruchu i wykorzystywanie otoczenia. No jak dla mnie starcia idealnie pasowały do tego co dostawaliśmy w trakcie każdej przygody. Nie wiem, może przeciwników, którzy nie są prawie nieśmiertelni i otoczeni prawie nieśmiertelnymi przydoupasami. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 Hmm, no to nie wiem skąd te narzekania, bo coś takiego właśnie dostaliśmy w każdym Uncharted, za wyjątkiem U2 gdzie jest to wyjaśnione fabularnie, ale i tak nie odbiega to od reszty. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 41 minut temu, Square napisał: Hmm, no to nie wiem skąd te narzekania, bo coś takiego właśnie dostaliśmy w każdym Uncharted, za wyjątkiem U2 gdzie jest to wyjaśnione fabularnie, ale i tak nie odbiega to od reszty. I dlatego napisałem, że zakończenia w serii są jakie są. Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 20 czerwca 2018 Opublikowano 20 czerwca 2018 2 godziny temu, McDrive napisał: Albo nawalanie w niego z pięści w nadziei, że nie rzuci granatem Na najwyższym poziomie tak się robiło (no nie do końca waliło piąchami) żeby sie nie pie.rdolić 1 Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 21 czerwca 2018 Opublikowano 21 czerwca 2018 Te ostatnie Bossy to w każdym Uncharted ssały pałkę, czwórka nie jest tu jakimś odstępstwem:) Cytuj
Rillas 96 Opublikowano 21 czerwca 2018 Opublikowano 21 czerwca 2018 Nawet nie wiedzialem, ze U2 mozna tak skonczyc. Ile mi krwi napsulo przejscie tej sekwencji na crushingu. I ten bol gdy po zarwanej nocy kolega w pracy pokazal mi filmik na yt, na ktorym wystarczylo wisiec na jakiejs skalce i na wy*ebce to rozpykac. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 21 czerwca 2018 Opublikowano 21 czerwca 2018 2 godziny temu, izon napisał: Te ostatnie Bossy to w każdym Uncharted ssały pałkę, czwórka nie jest tu jakimś odstępstwem:) Ponowie pytanie, to jakie starcie chciałbyś otrzymać, aby mieć pozytywne odczucia? Cytuj
kotlet_schabowy 2 734 Opublikowano 21 czerwca 2018 Opublikowano 21 czerwca 2018 Szermierka na koniec U4 co by nie mówić irytująca, szczególnie na crushingu, przede wszystkim z uwagi na powtarzające się za każdym razem skrypty i dialogi, "zamachy" wroga też mało czytelne momentami. Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 21 czerwca 2018 Opublikowano 21 czerwca 2018 3 godziny temu, Square napisał: Ponowie pytanie, to jakie starcie chciałbyś otrzymać, aby mieć pozytywne odczucia? Jakiekolwiek starcie zbliżone do jakiejkolwek walki z MGSa 3:) a tak serio to minimum więcej zróżnicowania niż seria QTE, aczkolwiek dla mnie nie ma to znaczenia bo giera i tak na dyche Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 To ja już nie chcę wiedzieć, co to będzie w TLOU2 Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 5 minut temu, Ficuś napisał: reka do gory kto wiedzial Eee, przecież to było oczywiste, to samo jest z jego przeciwnikiem. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 a ja myslalem ze niezaleznie od tego jak bedziemy naciskac i tak beda pocieci na koniec z uwagi ze sie czasami szarpali niezaleznie od naszych poczynan Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 mozna bez obaw korzystac z bonusow chcac wbic sb pucharek za przejscie na miazdzacym?? Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 Można, ale jak masz chęci to polecam spróbować normalnie 2 Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 Ja The Lost Legacy od razu na Crushinngu poleciałem c0rwy latały aż miło przy kilku chapterach - stary już się zrobiłem... ale dałem radę Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 (edytowane) Dobrze wiedzieć po tylu latach, najlepsze że pomysł na "wyczerpujące się szczęści" funkcjonował od pierwszej części. Edytowane 9 lipca 2018 przez YETI Cytuj
kotlet_schabowy 2 734 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 7 godzin temu, Szymek_PL_ napisał: mozna bez obaw korzystac z bonusow chcac wbic sb pucharek za przejscie na miazdzacym?? Jak wspomniano, można, ale nie warto moim zdaniem. Satysfakcja większa, puchar jakby bardziej "zasłużony", a wcale tak trudno nie jest. Ewentualnie zwolnienie czasu sobie włącz przy ostatniej walce, bo można się powku.rwiać trochę. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 Najgorszy jest Spoiler początek 20 rozdziału na statku, reszta spokojnie do ogarnięcia bez większych problemów. 1 Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 9 lipca 2018 Opublikowano 9 lipca 2018 Ja nie mogłem sie obejść bez B.Time. Ale to było dobre. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi