Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie ciekawią różnice w trybach. W jakiej rozdzielczości jest przy 60fps (1440p jak oryginał na Pro czy więcej) i co oprócz 4k daje tryb 30fps. Jak to będzie tylko podbicie rozdzielczości i klatek to lipa że nie ma 4k/60fps.

Opublikowano

No i ta wersja z Plusa nie pozwala na upgrade, ale dobrze że mam LL w cyfrze. Boli trochę, że jakbym chciał pograć w multi to muszę instalować obie wersje.

Opublikowano
15 minut temu, Square napisał:

No i ta wersja z Plusa nie pozwala na upgrade, ale dobrze że mam LL w cyfrze. Boli trochę, że jakbym chciał pograć w multi to muszę instalować obie wersje.

Dobrze pamiętam że masz LL za zakup dopasione wersji U4? I ta wersję już można upgradowac tak? 

Opublikowano

Tak LL dostałem w ramach zakupu "dodatku" multi do U4. Jedynie tej wersji U4 z PS+ Collection nie można ulepszyć, bo innego Uncharted nie było chyba, dobrze pamiętam?

Opublikowano

Ale kurwa z tym, że wersji z plus collection nie możesz sobie upnąć to jest kurwa kpina z ludzi którzy opłacają tą subskrypcje od kilku lat. Chuj jeżeli chodzi o gry nie od sony jak ten mortal shell czy FFVII, ale to jest kurwa first party tytuł, zarobili by dodatkowe 10$ to nie i chuj.

• Plusik 1
Opublikowano

Nom pazerne mendy tym zarządzają, tak naprawdę jeśli masz wersję z plusa to za te 10$ powinieneś dostać upgrade i dodatkowo przypisanie gry na stałe do konta a nie tylko w ramach abonamentu. Bo jeśli ktoś nie ma żadnego Uncharted to taniej jest kupić używki na płytach i zapłacić 10$ niż bawić się w wersje cyfrowe czy nawet ten 2pack na płycie. Niestety wszystkie konsole jakie produkują się sprzedają, gry też w dużej ilości egzemplarzy idą to mogą sobie pozwolić na takie ruchy dopóki konkurencja nie będzie siedziała na ogonie (i wtedy się obudzą tak jak w 3cim roku PS3).

Opublikowano
10 minut temu, Szymek napisał:

Wydaje mi się że U4 było dawane do plusa. Tą można upgrejdowac? 

Jeżeli była to chyba też nie, ciężko jednoznacznie stwierdzić. Tu masz bezpośrednio wpis, jest ogólnie PS+ tylko wspomniany.

Cytat

PlayStation Plus members who claimed Uncharted 4: A Thief’s End via their PlayStation Plus subscription are not eligible for the $10/€10 digital PS5 upgrade.

https://blog.playstation.com/2021/12/07/uncharted-legacy-of-thieves-collection-details-on-the-remastered-bundle/

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, Square napisał:

A to to już skurwysyństwo jest, czyli wyjebali całkowicie multiplayer dla nowych graczy.

U4 jest dalej w Kolekcji Plusa?

Jak jest w kolekcji to multi nadal jest wszędzie dostępne, bo jak masz PS4 to i tak kupujesz stare wersje a jak PS5 to pobierasz wersję PS4 z kolekcji. Jedyne czego nie będzie to tych walk z falami przeciwników itd. w singlu. No chyba że w wersji na PS4 wycięli też multi.

Edit: Burdel jest konkretny, powinni udostępnić multi za darmo jak kiedyś na PS3.

Edytowane przez łom
  • Plusik 1
Opublikowano

Ale bandyterka.

Jak sprzedawałem ps4 to dałem chłopakowi gratis u4 w pudełku, myślę sobie - dają na ps5 w kolekcji to po co mi pudełko?. No to teraz płacę za dobre serce. 

Opublikowano

Sony wysłało się na ryj plusowiczom. Dobrze, ze przestałem opłacać to gowno. Cała ta kolekcja to jakiś zart. 3 tryby, gdzie taki tytuł powinien chodzic w najwyższej jakości w 60 fpsach. Brak multi to już totalna porażka. Jakby dodali do tej kolekcji usprawnione części 1 do 3 to może by się to jeszcze broniło ale w takim wydaniu to mega przegięcie.. Błagam ludzie nie kupujcie tego i nie róbcie dobrze tym skurwysynom :)

• Plusik 2